son 3, 2 , 1 basliyoruzzz

Aksam yemegim bir kase dolusu elmalı tarçınlı yoğurt. Yatsı 1 bardak süt içmeyi ve bugün başka birşey yememeyi planlıyorum. Akşam öğünlerini bu şekilde yapsam benim için daha iyi olacak sanırım

Raksam yemegim 4yk kasigu tavuk etli bezelye bir yk kasigi pilav bir adet sade maden suyu ictim daha sonrada

İnşallah bir gün 55 deriz. Ben evlendiğimde 53 kiloydum. Burda hiç arkadaşım yok evde otura otura kilo aldım sonra bi ara verdim en son şubatta 59 kiloydum bu ay anlamadigim bir şekilde 3 kilo aldım üstelik çok dikkat ettiğim halde okullar açılmadan tig gibi olacaktım şimdi ise boru gibi bile degilim

Burde bir kucuk dilim tam tahilli ekmek yedim
Kizlar ekmegi hayatinizdan cikatmayin ekmek kilo aldirir olayini atin kafanizdan aslin da aldiran ekmek beyaz ekmektir onun yerine saf kepekten olusan cavdardan olusan yada tam tahilli ekmekler tuketin tamamen kesmeyin yani birde baslarda kaloriyi dusunmryin vucut zayiflamaya basladikca kaloriyi dusurun yoksa simdi kisip daha sonra yerinizde sayarsiniz hamur isi kizartmalri tuketmeyin tuketeceksenizde tadimlik olsun doyumluk deil. Tatli olarak sutlu tatlilari asiriya kacmayacak sekulde tuketebilirsiniz... kendineze yasaklamayin gunde cok az parca cikolata da yiyebilirsiniz.birde meyveleri yerken yabinda mutlaka sut veya yogurt tuketinbu meyvedeki sekerin kana karismasini yavaslatacaktir..

Bende evlendigimde 73tum yaa bi baktim 87 olmusum dur dedim kendime 79a kadr dustum ama yine aldim 85 oldum

Bnde tartiliyorum hergun tartilmakta lazim
Bn tarti olmayan bi yerdr bi hafta diuet yaptim,ustelik gercktn yapmstim eve bi geldm verdm falan saniyorum
Allhm bi baktim vermeyi birak br kilo almisimmmm
Ondan hergun tarti yediklerimizi dngeler bence
Ama buraya haftalik pazar gnleri yazalmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…