sabah 8:00:1 yumurta yarım domates 1 zeytin 2 dilim peynir kepek ekmek 1 dılım
öğle :börülce yarım dılım kepeklı ekmek
Ara : 2 yudum gazoz 7 rondo
Akşam 4 kaşık salata
bugün 900 (en fazla) cal
spor olarak bol temizlik :)))
birsey sormak istirorum adet döneminde insan tartıda eksik veya fazla çıkar mı
?
Yapiyorsunya sen ona bak :) Eee peki ben simdi napayim ? sen ne guzel kilo veriyorsun diye seni ornek almayi dusunuyordum ama ben daha birini beceremiyorken hepsini nasil yapayim
beni de al listeye bende 7kilomu vermeye çalışıyorum bu hafta başından itibareennnnnnnn
tamam canım şuanki kilonu ve hedef kilo yazıver alim listeye
sizlerle motivasyon kazanırım hem mönülerinizide mi yazıyorsunuz işleyiş nasıl yardımcı olurmusun canım
şu an 64 kiloyum hedef kilom 57 inşallahhhhhh tabi bunun yanında sıkılaşmak
canım aldım listeye adını
biz her öğünümüzü buraya yazıyoruz her pazartesi kilo bildirimi yapıyoruz eğer kilo aldıysan ben gibi mesela pazartesi 56 larda olmazsam ceza alıcam ya ben kendime ceza vericem yada burdaki kızlarkızlar bundan haberiniz vardır umarım
ben bu pazartesi 56.9dum mesela şuan 57.7 yim pazartesi 56.9un altında olmalıyım mutlaka
böylelikle herkesde bir hırs olur diye düşünüyorum ben o hafta kilo verememiş olabilirsin ama almıcaksın önemli olan bu
adet dönemlerindeki kilo bildiriminide kabul etmiyorum bu arada kızlar çünkü fazla çıkıyoruz tartıda sizde boşuna çıkıp moralinizi bozmayın
asbelove cum sende her öğünde ne yazdığını yazarsan burda sana çok yemişsin yada az yemişsin diyebiliriz
Tamamdır tatlım anlaşılmıştır ohhh ceza korkusuna kilo da verilir hem ohhhhh
inşallah 57yi görürüm bende inşallahhhhhhh
tamam canım sabah bişey yemediğim için yazamıyorum ama öğlen yazarım şimdi yeşil çayımı içiyorum
hadi gazamız mübarek olaaaa
tamam canım ama sabah kahvaltılarını atlama en önemli öğün o
haydi kızlar ben spora başlıyorummmm
bu arada hiç kiraz sapı çayı içtiniz mi ?
doğru söylüyorsun canım ama evde yapamadığım zaman işyerinde poaça falan yemek istemediğimden kalıyor maalesef erken kalkabilsem ne güzel olcek
ben değil ama eşim içmişti ödem attığını gözlerimle gördüm canım
sabah 1 fıncan nescafe ıcıne ıkı uc damla sut damlattım =)
öğlene Allah kerim
canım bana hedef kilonu diyete başladığın kilonu ve şuan ki kilonu yazarsan listeye eklicem seni
tabıkıde yazarım canım bugun 2.günüm 83 kıloyla basladım hedef kilom 63
,listeye ekledim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?