abla cuma tartılalım uygunmu sanaSelam kızlar
Yarın tartılıyoruz mu?
en azından spora devam ediyorsun canım ama seni 4 kilo yarışımıza bekliyoruzMrblar hala diyete göremedim genede sporumu yaptım
800 ip atlama 350 basen hareketi 100 mekik 100 yan bölge 50 squat 50 kalça hareketi
Tabii ki.. çok daha iyi olur.abla cuma tartılalım uygunmu sana
abla 15 ekime kadar 4 kilo hedefi koyduk sen ne diyosunn bu durumaTabii ki.. çok daha iyi olur.
abla 15 ekime kadar 4 kilo hedefi koyduk sen ne diyosunn bu duruma
çok yavaş ilerliyorum ama abla bakalım ne olacako büyük yemini etmeme az kaldı diyorum..
cuma tartılalım
15 ekime kadar 4 kilo süper.. yerinde bir hedef çok felan değil..
en azından spora devam ediyorsun canım ama seni 4 kilo yarışımıza bekliyoruz
verirsin kızOlabilir aslında benimde yeni hedefim ayda 4 kilo verip şubat sonu asıl hedef 58e ulaşmak 5ayda 20 kilo
çok yavaş ilerliyorum ama abla bakalım ne olacaksporla kilo vermesemde sıkılaşıyorum en azından.. her yürüyüşten sonra anneme 'anne bak nasıl zayıfladım diyorum ' , oda bozmuyor sağolsun bi deri bi kemik kaldın diye dalga geçiyor
doğru diyosun vallahi abla erken saatelerde insancıl miktarda yesen hiç bişey olmaz ama biz ne yapmışız kendimize , yağlı tatlı hamurlu şeyleri hiçbirşey olmayacak gibi yedik..bende diyorum su içicem birgün sadece ama olmuyor vazgeçiyorum yapamam deyip artık 66 görmek istiyorum benim neyim eksik 36 beden olanlardanKızlaaaar hu huuuuu
Bu sabah: bir dilim beyaz ekmek + 7 adet zeytin + kocaman bir avuç maydanoz + iki kk beyaz peynir + çay
Biliyo musunuz bu sabah ve zaman zaman bugün sadece havuç yiyeceğim diyorum, detoks için.. sonra kendime güvenemiyorum ki amaaan diyorum sadece havuç yiyeceğine ök.z olma yeter kızım.. az yeee öz yeee.. yeee yeeee yeee çıtır! çıtır! Yukarda saydıklarımla nasıl doydum bilseniz. Beyaz ekmeğe de karşı değilim tatlı yemeye de, ahhh şu zamanı ayarlayabilsek bi.. miktar ve zaman bence hepsi bu! Eyy miktar ve zaman ayarlaması yapamayanlar kulübü.. ne diyosunuz? sizce de tek hatamız bu değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?