spor 10 numara olmuş canım tebrikler :)sabah : 1 kaşarlı simit , çay
ara : 1 bardak süt , 1 mandalina
öğle : 2 dl ekmek , 1 yumurta , 2 dl peynir , 10 zeytin , salatalık , çay
ara : 1 mandalina
akşam : tavuk salata , 1 dl ekmek
su : 3 lt
spor : 2 mil leslie , 3 km dışarda yürüdüm , 400 ip atlama , 130 sn plank
kızz kuş kadar yemişin doydunmumenü sabah 1haslanmıs yumurta
ara neskafe
öğle 4kaşık kabak yemegi 3kaşık pirinç pilavı
akşam 2kaşık kabak yemeği,4dilim sucuk (canım et istedi) yarım elma bir minik mandalınayla bitirdim..
sporu küçük kızım uyuyunca yapacagım ınsallah
ayy kuzum bozma sakın nasıl zor veriyoruz bak
Ay canım hemen anlat nasıl bişey bu kür . bu sefer çok hirsliyim gidecek bu kilolarbu hafta 500 gram gitti ve 65 oldum
1 haftadır uyguladığım soda+limon+yoğurt kürü ve spor sonucu göbek bölgesi 3 cm inceldi devam etmeyi düşünüyorum
Ay canım kendime maşallah diyim iştahım kapandı inşallah bidaha da açılmazkızz kuş kadar yemişin doydunmu
Canım niye böyle oldu açlık otunun yan etkisi mi yoksa? acı çehre çok berbat bişey hiç tavsiye etmemiyi akşamlar olsun...
sabah : 1 mandalina , 1 ceviz , 1 kayısı ,süt
ara : kahve , 1 dilim baklava
öğle : 2 dl ekmek , 2 dl peynir , 5 zeytin , salatalık , domates , salam
ara : 3 yk nar , 1 hurma
akşam : 2 biber dolma , 1 kase cacık
su : 3 lt
spor : dinlenme günüm
kayısı çayını yaptım fakat bir etkisi olmadı bugünle 3.gün olacak tuvalete gidemiyorum sanırım son çare acı çehre yutucam ama hiç istemiyorum kendimi çok kötü hissediyorum
Canım gece yatmadan mibety21 cuma tartılıyoruz canısı tuvalet sorununa evde uyguladığım kayısı çayı ile çözüm getirdim yaptığım küre gelirsek 2 yk yoğurt yarım limon ve 1 şişe maden suyunu karıştırıp içiyorum
evet canım yatmadan yarım saat 1 saat önce içiliyorCanım gece yatmadan mi
Ay valla yattım bile şimdi uzanarak yazıyım keşke erken sorsaymisim.evet canım yatmadan yarım saat 1 saat önce içiliyor
aman dikkat et canım bendede var aynı dert bugünn3 gündür çok az yiyorum farkındayım . Bugün vücudum tepki verdi şoka girdi galiba tüm gün o kadar yorgundum ki ev işi bile yapamadım
MENÜ sabah 3dilim sucuklu yumurta 1 zeytin 2dilim kaşar 2 lokma ekmek
Ara 1mandalina
Öğle küçük tabak mantarlı tavuk sote
Akşam küçük tabak mantarlı tavuk.yarım sam tatlısı
Ara 1 avuç leblebi 6 badem
Tatlıyı bilerek yedim kalori azcık çoğalsın diye sporda yapmadım kırgınlık hissediyorum hasta olmiyim bugünlük dinlenme olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?