anammm kıza bak tığ oldugünaydınlar bugün tam 63 geldim ya ne zamandır 65im çok iyi geldi bu
yok kız veriyorum ama hep aynı gibiyim off acil pilates lazımanammm kıza bak tığ oldu
spor şart sporyok kız veriyorum ama hep aynı gibiyim off acil pilates lazım
harika roxencım ben pek iyi durumda değilim haftasonu ablamlar vardı bizde biraz delirdiksabah : 2 dl ekmek , 3 dl peynir , 10 zeytin , salatalık , çay
ara : 2 mandalina
ara : 1 bardak süt
akşam : tavuk mangal 1 parsiyon , salata , zero kola ( yemedim o sıcak pideyi yemedim)
su : 2 lt şimdilik
spor : 5 km yürüyüş , 800 ip atlama , 120 sn plank
ayy kuzum bozma sakın nasıl zor veriyoruz bakharika roxencım ben pek iyi durumda değilim haftasonu ablamlar vardı bizde biraz delirdik
ay valla toparlanamıyorum roxen nazar değdirim allah için çok eğlendim de işte sonra geri dönmesi çok zor oluyor adapte olmak da çok zorlanıyorum yapcaz artık bişilerayy kuzum bozma sakın nasıl zor veriyoruz bak
tartıldınmı kaç kilosunay valla toparlanamıyorum roxen nazar değdirim allah için çok eğlendim de işte sonra geri dönmesi çok zor oluyor adapte olmak da çok zorlanıyorum yapcaz artık bişiler
yok çok korkuyorum tartılmıcam ya ödem yaptı vücuttartıldınmı kaç kilosun
hoşgeldin canısı senin adına çok sevindim , kilom geçen cuma 65.5 idi benimde hedef 58 ama bu ayın 21 inde 63 olmak istiyorum bakalım verebilecekmiyiz güzel bir başlangıç yapmışsın menü ve spor olarakmerhabalarrr.yeni bir diyet başlangıcıyla karşınızdayım.
kilo:78 hedef:58 bugunden itibaren sıkı bir diyetle birlikteyiz inşallah :)roxen2303
saol tatlım verirsin tabikide maşallah sürekli eksilerdesin çok az kalmış hedefehoşgeldin canısı senin adına çok sevindim , kilom geçen cuma 65.5 idi benimde hedef 58 ama bu ayın 21 inde 63 olmak istiyorum bakalım verebilecekmiyiz güzel bir başlangıç yapmışsın menü ve spor olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?