Son 8 kilo..

aynen bende de regl durumu devam ediyor.ama çok sağlıklı olmuyor.mevsimden sanırım.bir türlü şişkinliğimi atamadım.regl olayı diyeti mahvediyor.1 hafta hep uçuyo kilo.ben anlamadım
ben sabah tartıya çıktım 69 u görünce ölçüleri hiç almadım belliki ödem haftaya daha güzel sonuçlar alırız umaarım ben bugün sağlıklı beslenmeye geri döndüm:)

sabah : 1 dilim ekmek , 1 yumurta ( tavada) , 5 yeşil zeytin , 1 dilim peynir , salatalık , çay , 1 mandalina
ara : 1 yeşil elma
ara : 1 türk kahvesi 2 kare bitter ( dışarda olduğumdan yemek yeme imkanı olmadı bende şekerim düşmesin diye bitterden yardım aldım)
şimdilik bu kadar bugün spor yok reglin ilk günü gitmek istemedim haftaya pazartesi sporada devam diyeti biraz biraz doğrulttum yeniden devam ediyoruz kızlar:)

bety 21 canım sen kuş gibibesleniyosun resmen bu yediklerin toplamda 700 kalori zor yapar.ben sana göre baya çok yiyorum.ama daha nasıl kısacam bende anlamadım
canım ben yazmadığım günler çok yiyorum sizin motiyasyonunuz düşmesin diye yazmıyorum.
az yemezsem veremiyorum metobolizmam çok yavaş malesef

menü:sabah küçük tost cheddar peyniri ve domatesli
ara 4 tutku baktım 250 kalori almışım
öğle gene küçük tost kaşar ve sucuklu az çerez
akşam yemeği geç yaptım daha pişiyor kabak pilav yapıyorum yiyince yediğim kadarını yazacağım

ben akşam ne yedim bir bilseniz.. annem ziyaretime gelmişti hala yanımda yemeğe dışarı çıkalım dedik malumunuz mekan adana olunca yemekte kebap oldu çok güzel oldu ama bolca kalori işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…