ben sabah tartıya çıktım 69 u görünce ölçüleri hiç almadım belliki ödem haftaya daha güzel sonuçlar alırız umaarım ben bugün sağlıklı beslenmeye geri döndüm:)aynen bende de regl durumu devam ediyor.ama çok sağlıklı olmuyor.mevsimden sanırım.bir türlü şişkinliğimi atamadım.regl olayı diyeti mahvediyor.1 hafta hep uçuyo kilo.ben anlamadım
vay sen nerdesin ya
sendemi ordasın yahu mekanlar hep ortakDepresyondayım
özledim siziiii yuvaya döndümmm
nerde kalmıştık
sendemi ordasın yahu mekanlar hep ortak
bıraktığın gibi burdayım
yanlız değilsin canındayım
tut elimi tutt yanındayım
yanlız değilsin shapes
bu mekandan devam etmek daha sağlıklı olacak gibi bence burada kalalım
Ay ben bayadır ordaydım hiç karşılaşmadık tühhhbilseydim bakardım sana
vurur yüzüne ifadesi birlikteyiz bi tanesi
katılıyorumNeyse mutsuzluktan ölmeden zayıflayalım da, şimdi ölürüz falan cenazemiz hafif olsun
yola devammmm
NE HOŞ BİR MENÜ. CEVİZLİ KURU KAYISILI ÇAVDAR EKMEKLİ.ÇOK SAĞLIKLI ...09.00/ 2 yumurta-1 avuç ceviz-8 adet zeytin-3 kuru kayısı-1 bardak form çay
12.00/ ızgara köfte (2 adet), 1 dilim çavdar ekmegi- salata-yogurt- 1 türk kahvesi
NE HOŞ BİR MENÜ. CEVİZLİ KURU KAYISILI ÇAVDAR EKMEKLİ.ÇOK SAĞLIKLI ...
hoş geldin canım öncelikle deprasyonlara girme bi daha önce can sonra diyet :)bety21
yanlız yoktum ama takip ettim burayı, hem zayıflamamışsın, hemde utanmadan yazıp yazıp durmuşsun yuuuuh sana
canım ben yazmadığım günler çok yiyorum sizin motiyasyonunuz düşmesin diye yazmıyorum.bety 21 canım sen kuş gibibesleniyosun resmen bu yediklerin toplamda 700 kalori zor yapar.ben sana göre baya çok yiyorum.ama daha nasıl kısacam bende anlamadım
hoş geldin canım öncelikle deprasyonlara girme bi daha önce can sonra diyet :)
ben 69 a düştüm canım 900gr verdim geçen haftaya göre
akşam yemeği sadece bu mu canım çok az geldi bana19:30/ yarim yesil elma- 2 kasik yogurt- 1 nescafe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?