saol canım iltihaplı romatizma maalesef haftada 1 iğnem varNeyin var çok gecmis olsun
evet doğru yaptığım herseyin bi lokmada olsa tadına bakıyorumTebrikler, ama o patates kizartmasi ve cips az da olsa olmadi. Ciiiiiiiz
ara falan yapacakmısın bıtırdınmı gunu
bana alternatif bulunKola mi. Olmadi bu. Sana alternatif bulmak lazim,
çatlaklarrrrr benım vücudumu mafetti zamanında cok araştırma yaptım çaresi yok diyorlar.zamanla soluyor çok belli olmuyor ama elleyince pürüzlü oluyorselülit giderde çatlak ne olacak ben bugün kolumun üst kısımlarında gördüm çok canım sıkıldı yapacak bişe varmı acaba
gerçekmiçatlaklarrrrr benım vücudumu mafetti zamanında cok araştırma yaptım çaresi yok diyorlar.zamanla soluyor çok belli olmuyor ama elleyince pürüzlü oluyor
wowwwYok canim sadece birazdan limonlu su icerim oda keser :))) bugun benim icin basarili gecti
saol canım iltihaplı romatizma maalesef haftada 1 iğnem var
maalesef canım o yüzden vücudumuza ıyı bakmamız lazımgerçekmi
hihihih kurtarsa keşke ama azaltıcamRoxen
Catlaklarin cozumu yok bildigim kadariyla
Kola icmende canimi ssıktı. İçilmesi gereken en son sey bile degil. Asitli bide ustune ustluk sekerli
Bir bardak suyu cola gibi hayal edip icsen kesmiyor mu
en kötüsü ne peki bunun benimkiler açık renk beyaz hattamaalesef canım o yüzden vücudumuza ıyı bakmamız lazım
beyazsa gene iyi canım benim yan bölgem mor renken kötüsü ne peki bunun benimkiler açık renk beyaz hatta
bu ünlülerde niye hiç çatlak yok anlamıyorum onlarında çocuğu oluyo kilo alıp veriyolar bi çözümü varda bizmi bilmiyoruz acababeyazsa gene iyi canım benim yan bölgem mor renk
Bilemiyorum canım bence yapısal.benim annemde de var.benim cildin acayip kuru,30 kiloyu 9 ayda almıştım hergunde kakao yagı zeytin yagı ve badem yagını karıştırıp sürdüm hiçbir işe yaramadı,2. Cocukta zaten patladı diye sormadım daha beter oldu.bacak kalça karın hatta dizimin arkası ve arka baldırlarım bile çatladı .ergenlikte çok pürüzsüz bir cildin vardı.sıfır sivilce o zamanlar sevinirim ama esas sürprizi şimdiymiş düşünsene çorapsız etek giyemicem bi ümit rengi dolsun çatlağın diye bekliyorumbu ünlülerde niye hiç çatlak yok anlamıyorum onlarında çocuğu oluyo kilo alıp veriyolar bi çözümü varda bizmi bilmiyoruz acaba
kayısı yağı rengini solduruyormuş diye duymuştum internetten baktım çatlak görüntüsüne felan aboo yaniBilemiyorum canım bence yapısal.benim annemde de var.benim cildin acayip kuru,30 kiloyu 9 ayda almıştım hergunde kakao yagı zeytin yagı ve badem yagını karıştırıp sürdüm hiçbir işe yaramadı,2. Cocukta zaten patladı diye sormadım daha beter oldu.bacak kalça karın hatta dizimin arkası ve arka baldırlarım bile çatladı .ergenlikte çok pürüzsüz bir cildin vardı.sıfır sivilce o zamanlar sevinirim ama esas sürprizi şimdiymiş düşünsene çorapsız etek giyemicem bi ümit rengi dolsun çatlağın diye bekliyorum
alnının akıyla çıkarsın inşallahYarın misafirin var sabah kaynanam ve görümcem gelecek akşam yemeğinde eşimin aile dostunu çağıracak yarın gene benim için yorucu,sporsuz ve sınavlarla dolu geçecek ( yemekler açısından)
Ya canım sen sen ol hamilelikte çok kilo almamaya çalış ALlahtan eşim dert etmiyor (zaten moralim bozuluyor görünce bide o deseydi şöyle böyle diye psikolojim bozulurdu) sen zayıfla yeter diyorkayısı yağı rengini solduruyormuş diye duymuştum internetten baktım çatlak görüntüsüne felan aboo yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?