Son 8 kilo..

selülit giderde çatlak ne olacak ben bugün kolumun üst kısımlarında gördüm çok canım sıkıldı yapacak bişe varmı acaba
çatlaklarrrrr benım vücudumu mafetti zamanında cok araştırma yaptım çaresi yok diyorlar.zamanla soluyor çok belli olmuyor ama elleyince pürüzlü oluyor

saol canım iltihaplı romatizma maalesef haftada 1 iğnem var

Cok gecmis olsun tekrar.

Soyle dusun tadina baktigin o küçük lokmalar 1 hafta sonunda totalde 500-600 kalorileri buluyor.
Yani onlari kacirmasan arada belkide yarim kiloya yakin kaybin olacak.
Boyle düşünüp motive olmaya calis

Roxen
Catlaklarin cozumu yok bildigim kadariyla
Kola icmende canimi ssıktı. İçilmesi gereken en son sey bile degil. Asitli bide ustune ustluk sekerli

Bir bardak suyu cola gibi hayal edip icsen kesmiyor mu

Roxen
Catlaklarin cozumu yok bildigim kadariyla
Kola icmende canimi ssıktı. İçilmesi gereken en son sey bile degil. Asitli bide ustune ustluk sekerli

Bir bardak suyu cola gibi hayal edip icsen kesmiyor mu
hihihih kurtarsa keşke ama azaltıcam

bu ünlülerde niye hiç çatlak yok anlamıyorum onlarında çocuğu oluyo kilo alıp veriyolar bi çözümü varda bizmi bilmiyoruz acaba
Bilemiyorum canım bence yapısal.benim annemde de var.benim cildin acayip kuru,30 kiloyu 9 ayda almıştım hergunde kakao yagı zeytin yagı ve badem yagını karıştırıp sürdüm hiçbir işe yaramadı,2. Cocukta zaten patladı diye sormadım daha beter oldu.bacak kalça karın hatta dizimin arkası ve arka baldırlarım bile çatladı .ergenlikte çok pürüzsüz bir cildin vardı.sıfır sivilce o zamanlar sevinirim ama esas sürprizi şimdiymiş düşünsene çorapsız etek giyemicem bi ümit rengi dolsun çatlağın diye bekliyorum

kayısı yağı rengini solduruyormuş diye duymuştum internetten baktım çatlak görüntüsüne felan aboo yani

Yarın misafirin var sabah kaynanam ve görümcem gelecek akşam yemeğinde eşimin aile dostunu çağıracak yarın gene benim için yorucu,sporsuz ve sınavlarla dolu geçecek ( yemekler açısından)

kayısı yağı rengini solduruyormuş diye duymuştum internetten baktım çatlak görüntüsüne felan aboo yani
Ya canım sen sen ol hamilelikte çok kilo almamaya çalış ALlahtan eşim dert etmiyor (zaten moralim bozuluyor görünce bide o deseydi şöyle böyle diye psikolojim bozulurdu) sen zayıfla yeter diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…