geçmiş doğum günün kutlu olsun>Bir gün önce yulaflı k.fleksli süt..
öğlen çok kötü - 3 börek biraz salata
akşam bir muz
spor
dönüşte soda ayran
(Ara öğünlerde şkrsz türk kahvesi + 1 kare bitter / Sütlü şkrsz nescafe 6 adet yulaflı bisküvi)
Dün sabah salatalık + kaşar +yeşil zeytin +bir dilimcik kepek ekmek.
şkrsz çay
öğlen yemek öncesi tuzsuz kavrulmuş fıstık + 2 kuru kaysı
öğlen: çorba + 2 kadın budu köfte / 1 ymk kş. püre
İkindide yeşil çay + 4 adet yulaflı bisküvi
Dün akşam doğum günümdü herşeye rağmen bence az yedim.. (misafirlerim vardı)
1 dilim evde yaptığım pizza
Bir kase kısır (bol yeşillikli)
1 dilim kestaneli pastam
doğru diyosun ablamda kaç zamandır burdayım ben sene sonuna 60 olmayı planlamıştım , sen çok güzel gidiyorsun ama bu giden kilolar kalıcı gidiyor çünkü spor ve sağlıklı beslenme ile veriyosunbendeniz bu cuma 68.3
:)
-300 gr.cık
Roxennn69'lardan 66 lara indiğini 3 koca kilo verdiğini unutuyosun galiba
Naapıp edip 67 olmiycaksın bi daha
e tabii ben de naapıp edip asla 69 olmamalıyım
69.1 kızlar ama canimi sıkmiyorum.bunu 2 gündür tuvalete cikamama bagliyorum..
merhaba canısı bence kesin görürsün haftasonunu güzel geçir:)merhaba kızlar güne güzel başladım 68.3bu hafta 67lerde olurum inş...
saol canım inş.merhaba canısı bence kesin görürsün haftasonunu güzel geçir:)
ayy iyi yaparsın bende düşünüyorum vallahieveeet spor yapıldı:700 ip atlama, 425 basen hareketi,200 mekik,150 kalça hareketi,100 yan bölge hareketi,50 squat.1,5 saat sürdü .
yarında oruç tutacağım inş.çok borcum var günler kısayken tutayım oruçlarımı diyorum.
inşallah öyle umuyorum bende:) senin menüde gayet güzel dukana uygun aslında bende sürekli atak evresi yapabilirim 1 hafta boyunca çünkü sıfır karbonhidrat alımı birden kilo verdiyor.. en yakın arkadaşım kendisi uzun yıllardır sporcu vücudu mükemmel 1 ay boyunca sadece protein yağ alarak ve sporla 9 kilo verdi tabiki erkek olduğundan metabolizması bizden daha hızlıdır ama sporla birlikte bizde bi 5 kilo veririz diye düşünüyorum:)
bende öyle düşünüyorum canım tabiki fikirlerini söyle bu dediğini başka bir arkadaşımda önerdi pazartesi salı benim tatilim en azından 2 gün sade protein yapıcam sen bu 2 gündür benim yaptığım kaçamakları bilsen yazmaya utandım o derece, arkadaşım yatılı geldi de dibine vurduk herşeyinCANIM sana naçizane küçük bir tavsiyem olacak.sanırım sen duraklama yaşıyorsun buda biraz uzun sürdü.BENCE 3 gün saf protein günü yap.sadece protein tüket ve suyunu tam 3 lt iç hatta biraz daha üstüne çık.birde her zaman yaptığın sporu bir kaç günlüğüne değiştir.ne bilim yarın ebru sallının bir videosunu aç pilates yap.faydasını göreceksin.çünkü amaç vücudu şaşırtmak.vücudun şuan bu tempoya ve bu yeme tarzına alışmış görünüyor.
gerçi kelin ilacı olsa başına sürmesi lazım ben 68 de kaldım.çünkü araya yine regl girdi.ama regl bbitimi 67.5 falan görürüm diye bekliyorum.
ben aynı dukana devam.ufak kaçamaklarım var iki gündür.
kahvaltı 2 yumurta
mantar
az muz kaçamak
hindi salam
biraz kaçamak çikolata ) :
öğlen biraz peynir
akşam ne yesem bilmiyorum.
300 kalori yaktım koşu bandında günde 3lt su çok faydasını görüyorum bilginize.ne şiş ne ödem ne gaz hiçbişi kalmıyor baya vücudunuza detox yapmış oluyorsunuz
bende öyle düşünüyorum canım tabiki fikirlerini söyle bu dediğini başka bir arkadaşımda önerdi pazartesi salı benim tatilim en azından 2 gün sade protein yapıcam sen bu 2 gündür benim yaptığım kaçamakları bilsen yazmaya utandım o derece, arkadaşım yatılı geldi de dibine vurduk herşeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?