Son 8 kilo..

geçmiş doğum günün kutlu olsun>

bugun çok ama az yedim gün kaçamağı 2 antep fıstıklı muska ile 2kare bitter oldu.
spor 250 ip atlama,300 basen hareketi,160 mekik,100 kalça hareketi 40 squat

bendeniz bu cuma 68.3
:)
-300 gr.cık

Roxennn 69'lardan 66 lara indiğini 3 koca kilo verdiğini unutuyosun galiba
Naapıp edip 67 olmiycaksın bi daha

e tabii ben de naapıp edip asla 69 olmamalıyım
doğru diyosun ablamda kaç zamandır burdayım ben sene sonuna 60 olmayı planlamıştım , sen çok güzel gidiyorsun ama bu giden kilolar kalıcı gidiyor çünkü spor ve sağlıklı beslenme ile veriyosun

Tatlım yaaa 3 kiloda bile baya bi görüntü değişiyo ama di mi?
E sen de spor yapıyorsun..

Bak biz yemeye meyilli kardeşlerdeniz
En küçük bir boşlukta o milim milim verdiğimiz 3-4 kiloyu iki günde alabiliriz

Bu günlükte olma nedenimiz, paylaşmak.. hem mutluluğumuzu, hem çabamızı, hem de azmimizi devam ettirmek..

Sene sonuna ne versek kar, sen de yavaş veriyorsun zaten birden erimek mümkün değil bence, arada pasta da yedim, çikolata da bisküvi börek de.. hayat onlarsız diil zaten.. ama spor yüzünden daha az yediğim bir gerçek. HEM CANIM İSTEMİYOR hem de emeğimi düşününce kendiliğinden CANIM İSTEMİYOR.

eveeet spor yapıldı:700 ip atlama, 425 basen hareketi,200 mekik,150 kalça hareketi,100 yan bölge hareketi,50 squat.1,5 saat sürdü .
yarında oruç tutacağım inş.çok borcum var günler kısayken tutayım oruçlarımı diyorum.

ayy iyi yaparsın bende düşünüyorum vallahi

CANIM sana naçizane küçük bir tavsiyem olacak.sanırım sen duraklama yaşıyorsun buda biraz uzun sürdü.BENCE 3 gün saf protein günü yap.sadece protein tüket ve suyunu tam 3 lt iç hatta biraz daha üstüne çık.birde her zaman yaptığın sporu bir kaç günlüğüne değiştir.ne bilim yarın ebru sallının bir videosunu aç pilates yap.faydasını göreceksin.çünkü amaç vücudu şaşırtmak.vücudun şuan bu tempoya ve bu yeme tarzına alışmış görünüyor.

gerçi kelin ilacı olsa başına sürmesi lazım ben 68 de kaldım.çünkü araya yine regl girdi.ama regl bbitimi 67.5 falan görürüm diye bekliyorum.

ben aynı dukana devam.ufak kaçamaklarım var iki gündür.

kahvaltı 2 yumurta
mantar
az muz kaçamak
hindi salam

biraz kaçamak çikolata ) :

öğlen biraz peynir

akşam ne yesem bilmiyorum.

300 kalori yaktım koşu bandında günde 3lt su çok faydasını görüyorum bilginize.ne şiş ne ödem ne gaz hiçbişi kalmıyor baya vücudunuza detox yapmış oluyorsunuz

bende öyle düşünüyorum canım tabiki fikirlerini söyle bu dediğini başka bir arkadaşımda önerdi pazartesi salı benim tatilim en azından 2 gün sade protein yapıcam sen bu 2 gündür benim yaptığım kaçamakları bilsen yazmaya utandım o derece, arkadaşım yatılı geldi de dibine vurduk herşeyin

1 olsa neysede canım 2gün kaçamak olmamış..bi daha olmasın emeklerin boşa gitmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…