canım ramazanda daha kolay aslında 2 öğün yiyoruz iftarı bir azaltabilsem:) sen kaç kilosun boyun kaçBenim de 8 kilo vermem gerekiyo kızlar ama yine yedik işte ağzımi Tutamıyorum napcam ben böyle yardım edin nasıl beslenmem gerekiyor
Boyum 1.70 59 kilo ile diyete başladım suan 57.5 kiloyum tabi tok karnima 58.3 oluyorum . Hedefim 50 Geçen sene 50 kiloydum bianda aldım ve 60 a kadar çıktım baktım gitgide artıyo kilom diyete girmeye kilo verdim geçen sene ki halim gibi olmak istiyorum kilo aldıkca basenlerim çok çıktı üst Bacağim Bingil bingil olducanım ramazanda daha kolay aslında 2 öğün yiyoruz iftarı bir azaltabilsem:) sen kaç kilosun boyun kaç
sanırım spor sana daha faydalı olur zaten normal kilodasın sporla çok güzel sıkılaşırsın:)Boyum 1.70 59 kilo ile diyete başladım suan 57.5 kiloyum tabi tok karnima 58.3 oluyorum . Hedefim 50 Geçen sene 50 kiloydum bianda aldım ve 60 a kadar çıktım baktım gitgide artıyo kilom diyete girmeye kilo verdim geçen sene ki halim gibi olmak istiyorum kilo aldıkca basenlerim çok çıktı üst Bacağim Bingil bingil oldukendimi böyle hiiiic sevmiyorum birbirimize yardimci olalimm
Yapamıyorum ki haftaya lys sınavım var sporu falan da bıraktım iyice kilo Alcam diye korkuyorum çok müsaitim kilo almayasanırım spor sana daha faydalı olur zaten normal kilodasın sporla çok güzel sıkılaşırsın:)
canım o zaman sınavdan sonra sıkı sıkı başlarsın bende başlamayı düşünüyorum sporaYapamıyorum ki haftaya lys sınavım var sporu falan da bıraktım iyice kilo Alcam diye korkuyorum çok müsaitim kilo almaya
bence yapabilirsin canım daha az yediğimiz zamanlar oldu nefsine hakim olabilirsin biliyorumArkadaşlar umutsuzluğa düştüm 2 gündür ne bulduysam yiyorum oruçla zayıflamak bana göre değilmis.zayıflama için tutmuyorum tabiki da ama bu fırsatı degerlendiremeyecegim iftarı açınca gözüm dönüyor 73.3um daha da kilo alıcam gibi üzgünüm
Aslında canım o kadar yememe rağmenbence yapabilirsin canım daha az yediğimiz zamanlar oldu nefsine hakim olabilirsin biliyorum
tabi canım ben hala 68.5 tayım ama inanıyorum kırılacak bir kaç güne bu dirençAslında canım o kadar yememe rağmen
Akşam üstü 72.8i gördüm umutlandım
Açıkçası cumartesi o kadar yemeğin üstüne 3 baklava ve dondurma +
Sahur yemeği. Pazarda 8 kombe salatası cacigi +magnum mini ve halka tatlı yemistim. Bugün 74 olurum diye üzülüyordum
Demekki sıkı tutsak baya verecegiz
benim bugün 4haftam doldu 78le başladım bugün 73 geldim devam ediyorum bakalım en yakın zamanda 69ları görsem mutlu olucam :)Malesef ben aynı 72_73 gidip geliyorum rahatsızlandım oruç da tutamıyorum. Sizler ne yaptınız acaba
canım normal bildiğimiz diyet sağlıklı beslenme, makarna pilav hamurişi tatlı sekerden uzak duruyorum sebze salata bol bol süt ürünleri protein, evde ne pişiyosa kızartma makarna filan hariç bi de tahıl ekmeği iki üç dilim günde makarna pilav yersem ekmek yemiorum yani dengeleme işi bu, mümkün oldukça da spor yapıyorum bakalm 5 kilo gitti yaz sonuna kadar bi 10 kilo daha gitmesi lazım inşallah giderKizlar ne diyeti uyguluyorsunuz ben veremiyorum yardım edinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?