Son 8 kilo..

selam kızlar :)
allah kabul etsin bety21
bende orucun son saatleri 67.5 felan oluyorum yiyince tekrar alıyorum bakalım iftarı biraz azaltırsan daha doğrusu iftarsan sonra yediklerimi daha güzel sonuçlar alacağıma inanıyorum..

Benim de 8 kilo vermem gerekiyo kızlar ama yine yedik işte ağzımi Tutamıyorum napcam ben böyle yardım edin nasıl beslenmem gerekiyor

canım ramazanda daha kolay aslında 2 öğün yiyoruz iftarı bir azaltabilsem:) sen kaç kilosun boyun kaç
Boyum 1.70 59 kilo ile diyete başladım suan 57.5 kiloyum tabi tok karnima 58.3 oluyorum . Hedefim 50 Geçen sene 50 kiloydum bianda aldım ve 60 a kadar çıktım baktım gitgide artıyo kilom diyete girmeye kilo verdim geçen sene ki halim gibi olmak istiyorum kilo aldıkca basenlerim çok çıktı üst Bacağim Bingil bingil oldu kendimi böyle hiiiic sevmiyorum birbirimize yardimci olalimm

sanırım spor sana daha faydalı olur zaten normal kilodasın sporla çok güzel sıkılaşırsın:)

Arkadaşlar umutsuzluğa düştüm 2 gündür ne bulduysam yiyorum oruçla zayıflamak bana göre değilmis.zayıflama için tutmuyorum tabiki da ama bu fırsatı degerlendiremeyecegim iftarı açınca gözüm dönüyor 73.3um daha da kilo alıcam gibi üzgünüm

bence yapabilirsin canım daha az yediğimiz zamanlar oldu nefsine hakim olabilirsin biliyorum

bence yapabilirsin canım daha az yediğimiz zamanlar oldu nefsine hakim olabilirsin biliyorum
Aslında canım o kadar yememe rağmen
Akşam üstü 72.8i gördüm umutlandım
Açıkçası cumartesi o kadar yemeğin üstüne 3 baklava ve dondurma +
Sahur yemeği. Pazarda 8 kombe salatası cacigi +magnum mini ve halka tatlı yemistim. Bugün 74 olurum diye üzülüyordum
Demekki sıkı tutsak baya verecegiz

tabi canım ben hala 68.5 tayım ama inanıyorum kırılacak bir kaç güne bu direnç

Kizlar ne diyeti uyguluyorsunuz ben veremiyorum yardım edinn
canım normal bildiğimiz diyet sağlıklı beslenme, makarna pilav hamurişi tatlı sekerden uzak duruyorum sebze salata bol bol süt ürünleri protein, evde ne pişiyosa kızartma makarna filan hariç bi de tahıl ekmeği iki üç dilim günde makarna pilav yersem ekmek yemiorum yani dengeleme işi bu, mümkün oldukça da spor yapıyorum bakalm 5 kilo gitti yaz sonuna kadar bi 10 kilo daha gitmesi lazım inşallah gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…