Oh süper valla :) :) maşallah diyeyimcanım normal bildiğimiz diyet sağlıklı beslenme, makarna pilav hamurişi tatlı sekerden uzak duruyorum sebze salata bol bol süt ürünleri protein, evde ne pişiyosa kızartma makarna filan hariç bi de tahıl ekmeği iki üç dilim günde makarna pilav yersem ekmek yemiorum yani dengeleme işi bu, mümkün oldukça da spor yapıyorum bakalm 5 kilo gitti yaz sonuna kadar bi 10 kilo daha gitmesi lazım inşallah gider
canım bende 67 68 arası gidip geliyorum sen 5 kilo güzel vermişsin:)naptınız kilolar gidiyor mu bakiim
canım ben çok ekstra bişey yapmıyorum sadece azar azar yiyorum bol su içiyorum şuan pek kilo vermiyorum ama vereceğim pek kilo kalmadı ve vücudum alıştı bu kiloya ondan dolayı zorlanıyorum...sen ne kadar vermeyi düşünüyosun??Kizlar ne diyeti uyguluyorsunuz ben veremiyorum yardım edinn
7 kilo vermem gerekiyo benimde ama gitmiyolaarrcanım ben çok ekstra bişey yapmıyorum sadece azar azar yiyorum bol su içiyorum şuan pek kilo vermiyorum ama vereceğim pek kilo kalmadı ve vücudum alıştı bu kiloya ondan dolayı zorlanıyorum...sen ne kadar vermeyi düşünüyosun??
sanırım spor şart canım yoksa vücudumuz bu kiloya alıştığı için gitmeyecek bu kilolar7 kilo vermem gerekiyo benimde ama gitmiyolaarr
bende de öyle oldu canım ama ipleri elime aldım tekrar senide beklerimAyy son 7 kilo dedim 8 kiloya çıktı valla manyak gibi yemek yiyorum offfkilo alıyorum durma lazimmmm
Bende bugun biraz azalttim yememeye çalıştım ama yarından itibaren düzene girmem lazım . Ne güzel 56 ya dusmustum geri 58 oldum ama öyle böyle değil oturdugum yerde ne bulduysam yedim gece gündüz demedenbende de öyle oldu canım ama ipleri elime aldım tekrar senide beklerim
bendede öyle oldu gece yemeleri beni mahvettiBende bugun biraz azalttim yememeye çalıştım ama yarından itibaren düzene girmem lazım . Ne güzel 56 ya dusmustum geri 58 oldum ama öyle böyle değil oturdugum yerde ne bulduysam yedim gece gündüz demeden
Düzenli buraya yazalım da birlikte verelim ya ne yedik ne içtik naptik birbirimize söyleyelim cesaret olur en azindanbendede öyle oldu gece yemeleri beni mahvetti
ben dünden beri yazıyorum canım beraber yaparsak daha güzel olur tabiDüzenli buraya yazalım da birlikte verelim ya ne yedik ne içtik naptik birbirimize söyleyelim cesaret olur en azindan
benide aranıza alın kızlar dün sabah 65.8 di şimdi 65.4ben dünden beri yazıyorum canım beraber yaparsak daha güzel olur tabi
tabiki sende katılabilirsin çok sevinirim:)) birbirimize yardım eder motive ederiz ne güzelbenide aranıza alın kızlar dün sabah 65.8 di şimdi 65.4kaç kere diyetisyene gittm neler yaptım 17 kilo verdiğimde olu 10 kilo verdiğimde ama geri aldım şimdi aşık oldum ve kendiliğimden zayıfladım ama önceki tecrübelerimle hepimizin zayıflamasına yardımcı olucam kızlar birbirimize destek olalım birlikte zayıf kıyafet alışverişlerne gidelim
ay çok teşekkür ederim aynen öyletabiki sende katılabilirsin çok sevinirim:)) birbirimize yardım eder motive ederiz ne güzelaşkına nazar değmesin
boyun kaç canımay çok teşekkür ederim aynen öylehep destek tam destek
boyum 167boyun kaç canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?