evett bende duydum benimde göbeğim çok yaşım 19 bu arada :)) elma tipiyim üstüm var bacak basen yok gayet güzel ama çok göbeğim var göbeğim hemen kilo alıyoraz önce yoğurt+limon+pulbiber karışımını yedim 2. gün bakalım bunun bir faydasını görecekmiyim göbek bölgesindeki yağları erittiği rivayet ediliyor
bende hem üst bacak kalın hemde hafif göbek var onunda gitmesi lazımevett bende duydum benimde göbeğim çok yaşım 19 bu arada :)) elma tipiyim üstüm var bacak basen yok gayet güzel ama çok göbeğim var göbeğim hemen kilo alıyorbelimde ince değil
günaydın canımm bende geç uyaıyorum vallahi napalım yaz ayları böyle oluyorKizlar Günaydın ay ben yeni uyandım :) ne yicem şimdi yoğurt diyeti mi yapsam acaba 5 günlük
sende gençsin ne var aramızdabende hem üst bacak kalın hemde hafif göbek var onunda gitmesi lazım
yaşın genç metabolizman nasıl hızlı çalışıyodur şimdi senin
bende 23 yaşımdayım ,ananas ve yoğurdu birliktemi yemek göbeği eritiyomuş
ananasıda hergün bulamıyoruz kurutulmuş alsak olurmu acabasende gençsin ne var aramızdayok yok ayrı ayrı ara öğünlerde onları yemek eritiyormuş yani
bence meyvesi daha faydalı, marketlerde yok mu carrefour migros gibi büyük marketlere baksan varsa yakınındaananasıda hergün bulamıyoruz kurutulmuş alsak olurmu acaba
tabi taze olsa daha iyi işte hergün gidip almak gerekiyorbence meyvesi daha faydalı, marketlerde yok mu carrefour migros gibi büyük marketlere baksan varsa yakınında
hem ödem hem yağ yakması için form 9 lu çay mı alayım yoksa kiraz saplı çay mıtabi taze olsa daha iyi işte hergün gidip almak gerekiyor
canım onları hiç içmedim yeşil çay içiyorum ben limonluhem ödem hem yağ yakması için form 9 lu çay mı alayım yoksa kiraz saplı çay mı
Bende bugun dikkat ettim ama öğlen iki tane hamur kızartması yedimbugünün sporu yapıldı üstüne yeşil çayımıda içtim akşam yoğurtlu karışımımı da yerim yatmadan güzel bir gün geçirdim önümde yenen tüm aburcubura rağmen
erken saatlerde yemişsin en azındanBende bugun dikkat ettim ama öğlen iki tane hamur kızartması yedim
Gece yemelerini kestim 57.5 çıktım suan ama 1 tane simit yedim bu güzel bir gelisme gibii ii :) :)erken saatlerde yemişsin en azından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?