Son 8 kilo..

az önce yoğurt+limon+pulbiber karışımını yedim 2. gün bakalım bunun bir faydasını görecekmiyim göbek bölgesindeki yağları erittiği rivayet ediliyor
evett bende duydum benimde göbeğim çok yaşım 19 bu arada :)) elma tipiyim üstüm var bacak basen yok gayet güzel ama çok göbeğim var göbeğim hemen kilo alıyor belimde ince değil

evett bende duydum benimde göbeğim çok yaşım 19 bu arada :)) elma tipiyim üstüm var bacak basen yok gayet güzel ama çok göbeğim var göbeğim hemen kilo alıyor belimde ince değil
bende hem üst bacak kalın hemde hafif göbek var onunda gitmesi lazım
yaşın genç metabolizman nasıl hızlı çalışıyodur şimdi senin
bende 23 yaşımdayım ,ananas ve yoğurdu birliktemi yemek göbeği eritiyomuş

sende gençsin ne var aramızda yok yok ayrı ayrı ara öğünlerde onları yemek eritiyormuş yani

şu saate kadar yediklerimi yazayım..
sabah : 2 bardak su
kahvaltı : 1 dilim ekmek , 1 dilim peyir , 2 siyah 5 yeşil zeytin , salatalık , 2 çay
ara : sade türk kahvesi
öğle : salata , 1 dilim ekmek
ara : 15 yeşil üzüm

akşam :biraz diyete uygun değil ama sevdiğim bir yemek olduğu için kısmadım yediklerime gelecek olursak ;
5 adet lahmacun ufak ama , salata ve 1 bardak kola

bugünün sporu yapıldı üstüne yeşil çayımıda içtim akşam yoğurtlu karışımımı da yerim yatmadan güzel bir gün geçirdim önümde yenen tüm aburcubura rağmen

bugün 68.5 geldim dikkat etmeye başladığımda 69.9 du güzel gidiyorum kahvaltımı yaptım herzaman ki gibi şimdi sade türk kahvemi içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…