"Sağlıklı ürünleri nereden, uygun fiyata aldıkları hakkında rehberlik yapıyorlar ama bir şey satmıyorlar.(Ör: Yerli ceviz, fındık, fıstık, badem, doğal sabun, sızma zeytinyağı, tereyağı, balık yağı, vitamin vb.) Bunları doğal üreten yer araştırdık bulduk oradan alıyoruz deniyor. Grupça alındığında indirimler deyapılıyor. Bu ürünler zaten en doğal, yerli ve katkısız olduğu için tercih ediliyor ölme ihtimalin pek mümkün değil. " bu cümleyi sen kurdun değil mi tekrar oku şimdi tekrar oku ... ben kimsenin dediğine gelmem çünkü kendim araştırıp neyin ne oldugunu bilebiliyorum siteye girip göz gezdirdim o yüzden konuşuyorum şimdi seni de gözardı ediyorum mesajlarını göremicem kendi kendine takıl hadi bi sen sagliklisin maşallah böyle devamDediğime gelmişsin, ceviz yemenin sağlıklı olduğu bilgisi veriliyor orada, nereden alırsan al karışılmıyor. Orası satış sitesi değil. Ben ya da sen oradan hiç bir şey satın alamayız teklif etsekte çünkü satış yok. Bu arada direk anlamadan dinlemeden satış yapıyor sakın açmayın siteyi diye ithamda bulunman hoş değil. Tekrar ediyorum, orası sağlıklı beslenme ve yaşama ile ilgili bilgilerin verildiği bir yer, okunması fayda sağlar. Kilomuz fazla olmasa da, çeşitli hormonlar, kan yağ oranı ve şeker metabolizması dengemizin sağlıklı olması önemli. Bu yüzden sadece zayıf olmak değil sağlıklı da olmak önem kazanıyor.
Bu arada ek bir bilgi: yavaş yavaş kilo vermek sağlıklıdır ama uzmanların araştırmalarına göre besinleri kızartmak hem içindeki besin değerlerinin kaybolmasına hem de kanserojen hale gelmesine neden oluyormuş. Mümkün olduğunca farklı pişirme tekniklerini kullanmak sağlık açısından iyi olur. Sana da kolay gelsin. :)
fırında tavuk pattis gibi görünüyorCanım bu aksam menunde ne var ?
Bizim menüyü annem ayarlıyor da tabifırında tavuk pattis gibi görünüyorsenin
bizdede öyle canım annem yapıyo işteBizim menüyü annem ayarlıyor da tabitarhana çorbası tavuk falan var ama ben bi çorba içer kalkarim biraz da salata yerim
Şuan çok mutluyum hiç onları yemek istemiyodum. Balık yapcakmis sadece balık yer kalkarim bu diyete daha uygun oldubizdede öyle canım annem yapıyo işte
Bugün nerdeyse hiçbi şey yememissin . Ben birazcık makarna yedim öğlen birazcık amabugün yediklerim hemen hemen aynı diğer günlerle
sabah : 2 bardak su
kahvaltı : 2 dilim peynir , 1 dilim ekmek , 5 zeytin salatalık domates , 2 çay
ara : 1 sade kahve
ara : 2 yeşil elma
ve yine sodalı karışımı hazırladım yaklaşık 3,5 bardak çıkıyo öğün aralarında içiyorum
yarım saatlik bi açık hava yürüyüşüm oldu belki leslie yapmayabilirim
akşam yemeğimi henüz yemedim
daha akşamı yicem canımBugün nerdeyse hiçbi şey yememissin . Ben birazcık makarna yedim öğlen birazcık ama
Canım suan kaç kilosun sen boyun kaç ?daha akşamı yicem canım
pazartesi 68.5 tum tatlım boyum 173 cmCanım suan kaç kilosun sen boyun kaç ?
sakız çiğne kız rahatlarsın sporda yapma bugünBende 1 tane balık yedim 2 çatal falan salatadan aldım bide gazoz içtim çok sisirdi fazla geldi ama ben spora da çıkamam bugün hasta oldum karnim çok ağrıyonasıl eritcem bilmiyorum
Aa evet sakız cigneyim teşekkürr ederimmsakız çiğne kız rahatlarsın sporda yapma bugün
ne demek tatlım bana iyi geliyor belki sende de işe yararAa evet sakız cigneyim teşekkürr ederimm
Haklısın canım ben bu sene uniye başlıcam orda daha iyi zayiflarim diye düşünüyorum yurtta kalcam inşallah geçen sene 50 kiloydum yine öyle olmak istiyorum bacaklarım benim değil gibi duruyor tombul ve basenlievde herkes birşeyler yiyor , tek yaşarken diyet yapmak daha kolaydı burda çok zorlanıyorum
hayırlı olsun canım ne okuyacaksınHaklısın canım ben bu sene uniye başlıcam orda daha iyi zayiflarim diye düşünüyorum yurtta kalcam inşallah geçen sene 50 kiloydum yine öyle olmak istiyorum bacaklarım benim değil gibi duruyor tombul ve basenli
Tarih okucam inşallah öğretmen olmak istiyorum . Ogretmenliklere puanım yetmedi malesefhayırlı olsun canım ne okuyacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?