Son 8 kilo..

"Sağlıklı ürünleri nereden, uygun fiyata aldıkları hakkında rehberlik yapıyorlar ama bir şey satmıyorlar.(Ör: Yerli ceviz, fındık, fıstık, badem, doğal sabun, sızma zeytinyağı, tereyağı, balık yağı, vitamin vb.) Bunları doğal üreten yer araştırdık bulduk oradan alıyoruz deniyor. Grupça alındığında indirimler deyapılıyor. Bu ürünler zaten en doğal, yerli ve katkısız olduğu için tercih ediliyor ölme ihtimalin pek mümkün değil. " bu cümleyi sen kurdun değil mi tekrar oku şimdi tekrar oku ... ben kimsenin dediğine gelmem çünkü kendim araştırıp neyin ne oldugunu bilebiliyorum siteye girip göz gezdirdim o yüzden konuşuyorum şimdi seni de gözardı ediyorum mesajlarını göremicem kendi kendine takıl hadi bi sen sagliklisin maşallah böyle devam

bugün yediklerim hemen hemen aynı diğer günlerle
sabah : 2 bardak su
kahvaltı : 2 dilim peynir , 1 dilim ekmek , 5 zeytin salatalık domates , 2 çay
ara : 1 sade kahve
ara : 2 yeşil elma
ve yine sodalı karışımı hazırladım yaklaşık 3,5 bardak çıkıyo öğün aralarında içiyorum
yarım saatlik bi açık hava yürüyüşüm oldu belki leslie yapmayabilirim
akşam yemeğimi henüz yemedim

Bugün nerdeyse hiçbi şey yememissin . Ben birazcık makarna yedim öğlen birazcık ama

akşam : fırında tavuk patates , 2 kaşık pilav , 1 dilim ekmek , 1 bardak zero kola... karbonhidratı bol bi öğün oldu
yatana kadar 1 kahve ve karışımdan içmeye devam ederim
suyu zaten 3 litreye tamamlıyorum
bugün böyle

Bende 1 tane balık yedim 2 çatal falan salatadan aldım bide gazoz içtim çok sisirdi fazla geldi ama ben spora da çıkamam bugün hasta oldum karnim çok ağrıyo nasıl eritcem bilmiyorum

evde herkes birşeyler yiyor , tek yaşarken diyet yapmak daha kolaydı burda çok zorlanıyorum
Haklısın canım ben bu sene uniye başlıcam orda daha iyi zayiflarim diye düşünüyorum yurtta kalcam inşallah geçen sene 50 kiloydum yine öyle olmak istiyorum bacaklarım benim değil gibi duruyor tombul ve basenli

hayırlı olsun canım ne okuyacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…