Hiç bilmiyorum ama ekmekle acı sos yedim canım çok istiyodu . Gitti isteğim daha yememnoldu bugün bize ya
asıl sen beni bıraktın gittinroxen2303 aşk olsun küstüm sana demek geri döndün sayfaya ve beni çağırmadın
beni bıraktığından beri 77 kilo oldum ben 1yıldakii en yüksek kilomah böyle görünüyom işte
canım sen bi ara yoktun bende yazmadım sonra saldım gittiasıl sen beni bıraktın gittinhoşgeldinn canım o zaman başlıyorsun hemen sende
ayy bende yapim ondan nasıl tarifiödem atıcı olarak açlık otu:bagırsaklarımı iyi çalıştırıyor hakkaten ödemi atıyor 3gunde 2kilo vermıstım bı seferınde.
ama en son içtiğim beni söylemesi ayıp ishal etti karnım ağrıdı tam ondan mı bilemiyorum o dönem çeşme suyuda içmiştim pişman olmuştum.
şuan suyu koydum etkisini4-6saatte gösteriyor bi daha ishal olursam içmicem sonucu yarın yazarım
ben olduğum yerde sayıyorum vallahi kilo aynı , okulu bitirdim sınava girdim sonuçta iyi çok şükür tatilin tadını çıkartıyorum.. sende bu 9 günde bütün ödemi atarsın gibime geliyor sporuda yaparsan güzel sonuç alırsın bu bayram tatilinide iyi geçirmek lazımroxen2303 sen neler yaptın şekerim hayat nasıl
canım bu ot aktarda satılıyor adı açlık otu 1bardak kaynar suya 5tane atıp 1dk kaynatıyorum ben soguyumca içiyorumayy bende yapim ondan nasıl tarifi
not etkisini en 4-6 saatte gösterir gece içmek daha iyi aniden tuvalete çıkma isteği geliyor yani evde olmak lazımcanım bu ot aktarda satılıyor adı açlık otu 1bardak kaynar suya 5tane atıp 1dk kaynatıyorum ben soguyumca içiyorum
deneyeyim bakalım eve geçince bendecanım bu ot aktarda satılıyor adı açlık otu 1bardak kaynar suya 5tane atıp 1dk kaynatıyorum ben soguyumca içiyorum
inşallah canımda o 5kilo 9günde gitsede bari arkadaşlar'' aaa kilo almışsın (gene) ''demeseler.ki imkansızben olduğum yerde sayıyorum vallahi kilo aynı , okulu bitirdim sınava girdim sonuçta iyi çok şükür tatilin tadını çıkartıyorum.. sende bu 9 günde bütün ödemi atarsın gibime geliyor sporuda yaparsan güzel sonuç alırsın bu bayram tatilinide iyi geçirmek lazım
gider gider ödemdir o..inşallah canımda o 5kilo 9günde gitsede bari arkadaşlar'' aaa kilo almışsın (gene) ''demeseler.ki imkansız
sınavının iyi olmasına sevindim atanırsın inş. bu sene sadece sözleşmeli mi alacaklar
roxen2303 aşk olsun küstüm sana demek geri döndün sayfaya ve beni çağırmadın
beni bıraktığından beri 77 kilo oldum ben 1yıldakii en yüksek kilomah böyle görünüyom işte
haziranda 72 dim ne ara aldım ben bu 5 kiloyu hayret. sadece 3haftadır iştahım çok açık ve saldım kendmi bide baktım
yeni kotuma bile zor giriyorum. afedersiniz iç çamaşırım bile beni sıkmaya başladı. okulların açılmasına 8 gün var. duba gibi oldum. ne oldu bana böyle, hangi ara oldu hiç anlamadım. acilen spor ve diyete başlamam lazım.midemde çok büyüdü farkındayım aman Allah ım ne yapacağım ben
Arkadaşım gelcek kahvalti hazirliyordum unuttum buraya girmeyikilo bildirimi günümüz pazartesi idi bugün geçtiğine görebety21 goldenheart siz yarın güncel kilonuzu yazarsınız...
Brck06 nerdesinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?