Son 8 kilo..

Selam kızlar annemlerde olunca diyet bozuldu tabi ama şimdi daha azimle başladım sabah
Haşlanmış yumurta
Domates
Kaşar
Zeytin
Çay

Öğlen
Bir porsiyon üzüm

Akşam
Mercimek çorbası
1 bardak kola

sabah : 1 yumurta salatalık 1 dilim ekmek çay
öğle : çiğköfte dürüm ayran
akşam : boll salata
aralarda kahve ve çay
evde olmadığım için karışımı yapamadım

haziranda 72 dim ne ara aldım ben bu 5 kiloyu hayret. sadece 3haftadır iştahım çok açık ve saldım kendmi bide baktım
yeni kotuma bile zor giriyorum. afedersiniz iç çamaşırım bile beni sıkmaya başladı. okulların açılmasına 8 gün var. duba gibi oldum. ne oldu bana böyle, hangi ara oldu hiç anlamadım. acilen spor ve diyete başlamam lazım.midemde çok büyüdü farkındayım aman Allah ım ne yapacağım ben

asıl sen beni bıraktın gittin hoşgeldinn canım o zaman başlıyorsun hemen sende
canım sen bi ara yoktun bende yazmadım sonra saldım gittiaslında hergun karnım tokken başlıyorum bi vicdan azabıyla acıkınca geri amann nede olsa veririsin geri diyerekten.......
neyse yarın sabahtan başlıyorum çok kesemem birden kademeli azaltıcam kalorileri spora hemen başlamam lazım dur ya gaza geldim bi ödem atıcı çay yapı içeyim

ödem atıcı olarak açlık otu:bagırsaklarımı iyi çalıştırıyor hakkaten ödemi atıyor 3gunde 2kilo vermıstım bı seferınde.
ama en son içtiğim beni söylemesi ayıp ishal etti karnım ağrıdı tam ondan mı bilemiyorum o dönem çeşme suyuda içmiştim pişman olmuştum.
şuan suyu koydum etkisini4-6saatte gösteriyor bi daha ishal olursam içmicem sonucu yarın yazarım

ayy bende yapim ondan nasıl tarifi

roxen2303 sen neler yaptın şekerim hayat nasıl
ben olduğum yerde sayıyorum vallahi kilo aynı , okulu bitirdim sınava girdim sonuçta iyi çok şükür tatilin tadını çıkartıyorum.. sende bu 9 günde bütün ödemi atarsın gibime geliyor sporuda yaparsan güzel sonuç alırsın bu bayram tatilinide iyi geçirmek lazım

inşallah canımda o 5kilo 9günde gitsede bari arkadaşlar'' aaa kilo almışsın (gene) ''demeseler.ki imkansız
sınavının iyi olmasına sevindim atanırsın inş. bu sene sadece sözleşmeli mi alacaklar

inşallah canımda o 5kilo 9günde gitsede bari arkadaşlar'' aaa kilo almışsın (gene) ''demeseler.ki imkansız
sınavının iyi olmasına sevindim atanırsın inş. bu sene sadece sözleşmeli mi alacaklar
gider gider ödemdir o..
evet bu sene böyle şansımıza

roxen2303 aşk olsun küstüm sana demek geri döndün sayfaya ve beni çağırmadın
beni bıraktığından beri 77 kilo oldum ben 1yıldakii en yüksek kilom ah böyle görünüyom işte

Anaaa alın benden de o kadar bu kış bu istikrarı yakalar mıyız acep???? Çok güldüm roxen2303 haydi bakalım sayenizde kendime geldim tekrardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…