- 22 Ocak 2011
- 8.105
- 16.118
- 448
- Konu Sahibi bilinmeyenkullanici
-
Karnabahar kisiri harika oluyor yaa afiyet olsun.Eve geldim karnabahar kısır üstüne lor ektim yedim minik bir dilim kek minicik bir dilim peynirli börek yedim 200 kalorim kaldı onu da doldurup günü kapatırım
Teşekkürler canım misafirler de bayıldı normal bulgurla yapıldı sandılarKarnabahar kisiri harika oluyor yaa afiyet olsun.
merhabalar;Teşekkürler canım misafirler de bayıldı normal bulgurla yapıldı sandılar
Siz diyetinize dikkat edin hiçbir gıda besin vs mucize değil. Ekmeği tamamen kesmek de çok doğru değil bencemerhabalar;
bende 2 gün önce diyete başladım. öncelikle ekmeği kestim. bitki çayı olarakta günde 2 bardak maydanoz suyu içiyorum. sabahlarıda aç karnına zencefilli limon çayı içiyorum. çalıştığım için spor yapamıyorum. bilgisayarbaşında çalışmaktan kilo aldım sürekli oturduğum için. yemeklerde azaltma yaptım. ekmeği yemiyorum artık. umarım faydasını görürüm. maydanoz suyu mucizesine inanmak istiyorum.
merhaba ya bu kalori hesabını neye göre yapıyorsunuz.Öğle öğününde 10 15 leblebi 2 3 yaban mersini ve buğday patağı yedim 750 kalori hakkım daha var
Bastım seni ahadaÖğle öğününde 10 15 leblebi 2 3 yaban mersini ve buğday patağı yedim 750 kalori hakkım daha var
Yediğim her şeyi tartarak yapıyorummerhaba ya bu kalori hesabını neye göre yapıyorsunuz.
HoşgeldinnBastım seni ahada
KüsebilirmiyimYediğim her şeyi tartarak yapıyorum
Hoşgeldinn
NedennnKüsebilirmiyim
Ben niye görmedim burayıNedennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?