Son 8 kiloyu verme yolculuğu..

Teşekkürler canım misafirler de bayıldı normal bulgurla yapıldı sandılar
merhabalar;
bende 2 gün önce diyete başladım. öncelikle ekmeği kestim. bitki çayı olarakta günde 2 bardak maydanoz suyu içiyorum. sabahlarıda aç karnına zencefilli limon çayı içiyorum. çalıştığım için spor yapamıyorum. bilgisayarbaşında çalışmaktan kilo aldım sürekli oturduğum için. yemeklerde azaltma yaptım. ekmeği yemiyorum artık. umarım faydasını görürüm. maydanoz suyu mucizesine inanmak istiyorum.

Siz diyetinize dikkat edin hiçbir gıda besin vs mucize değil. Ekmeği tamamen kesmek de çok doğru değil bence

bugün keki böreği yiyince acayip ağırlık çöktü resmen uyku modundayım. jillian normalde çok rahat yaparken 8. dakikada pes ettim.. insan kendine neden bunu yapıyor inanın bilmiyorum. 70 dakika kadar yürüdüm mekik çektim telefonumda karın egzersiz uygulaması var onu yaptım yarın da salona gideceğim sınavlarım bittiğine göre. şimdilik iyi geceler. umarım yarın temiz beslendiğimiz bir gün olur.

kimse kusura bakmasın ama ben artık 95 kilo değilim. 95 kilodan bu kilolara gelene dek diyet dışı bir yemek, tatlı yaparken parmağıma bulaşanı bile yalamadım, yıkadım. şimdi dilediğim görüntüye, bedene ulaştım diye ne istersem yemek sonraki günler dengelemek hakkım diye düşünüyorum. benim kafam rakamlarla bozuk. yoksa görüntüm tam da beni mutlu eden görüntü. artık insanların benim ne kadar çok yediğime laf etmelerinden sıkılmaya başladım. bu günlük açıldı ve bu günlük benim 51li kilolarıma da sahne olacak. acelem yok artık, geç olsun güç olmasın yeter ki. hakkım olanı yiyip içmek, istediğim gibi vakit geçirmek benim elimde.
bundan sonra başka sayfalara çok takılmamayı, insanların söylediklerine çok kulak asmamayı düşünüyorum. net.

Şimdi kahvaltı yapacağım 2 haşlanmış yumurta 1 kibrit kutusu peynir 2 közlenmiş biber 5 zeytin 1 kupa yeşil çay resmini atacağım birazdan.

Bugünkü kalori hakkım 1344 fakat hepsini almayı düşünmüyorum yarına kalori hakkı kalsın dışarıda kahvaltı yapacağım

Bugün 1200 küsür kalori hakkım var sabah yoğurt soda zencefil kürü ile başladım okula geldim 1 ankara simidi yedim öğle okulda yersem akşam salata yiyeceğim sadece. Şimdilik kararsızım öğle konusunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…