Son 8 kiloyu verme yolculuğu..

Kalori açığımın tümünü akşam yemeğinde almak istemediğimden 1 elma ve bir avuç leblebi yedim 300 kalori hakkım kaldı akşam için
Masallah Canım 95 ten 56 harika bir sonuç tebrik ediyorum seni.az bi şey kalmış ins...bende 8 kilo verdim 3 ayda.7 kilo daha fazlam var umarım verebilirim. Takipteyim seni inş.

Her şey diyeyim ama 500 kcal da az sanırım ya
Ben de 4 kilomu vermeye çalışıyorum boyum 156:) 51 kiloyum şuan günlük sizce kilo vermek için kaç kal almam gerekiyordur? İnt hesapladığımda 1550 günlük ihtiyacım. 7000 kaloriye 1 kilo dersek günlük 1000 kal daha az almam lazım haftada 1 kilo vermek için bu da 550-600 kal yapar çok az değil mi sizce de?

Abowwwww eski bilinmeyen olsa kruvasan duyduğu an bize neler demezdi çok değiştin sen cokk
Eski bilinmeyen 44 beden ve 95 kilo idi. Şu anki 34 beden ve 50li kilolarda kendi görüntüsünden memnun. Hala memnun olmasa zaten asla yemez
Masallah Canım 95 ten 56 harika bir sonuç tebrik ediyorum seni.az bi şey kalmış ins...bende 8 kilo verdim 3 ayda.7 kilo daha fazlam var umarım verebilirim. Takipteyim seni inş.
Inşallah takiplerinizi boşa çıkarmam ya. Senin de az kalmış verilecek kilon. Inşallah hemen verirsin, veririz
7200 kalori 1 kilo yağa denk gelir. 1 haftada 1 kg yağ kaybetmek çok zor zaten canım. Biraz hayatına hareket katıp 1000 1100 kcal alManı öneririm. 4 kilo çok az zaten

Evet akşam yemeğimi de yedim 82 gr köfte (minicik 7 tane) yarım domates 5 adet köz biber ile.
Elim yoğurda gitti ama et yanında yoğurt yememeyi öğrenmeliyim

Fitness çıkışı Migrosta şöyle bir şey gördüm denemek amaçlı aldım tadı aynı köpeğim için aldığım ödül bisküvilerine benziyor yani çok kötü. Ama 7 gr lif için değerdi

Bugün misafir vardı
Sabah 3 5 tane patates kızartması 2 sigara böreği 1 haşlanmış yumurta 1 biber domates salatalık kızarmış ekmek üstüne tereyağ ve bal

Ara 3 kare beyaz çikolata Nescafe sade

Öğle bir simitin 6da 1i, bir böreğin dörtte 1i

Akşam 1 dilim pasta 2 yk rus salatası 1 yk dondurma

Alınan 1900 kcal
Yaktığım da sporla beraber 750 800 kcal

Sabah kahvaltıya davetliydim 1 haşlanmış yumurta 2 3 tane patates kızartması 1 dilim ekmek azıcık tereyağ reçel incecik ve avuç içi kadar gözleme 1 yk menemen yedim

Öğle yine misafirdeydim 1 minicik dilim tarçınlı Havuçlu kek 2 3 tane minik lokum

Totalde 800 kcal aldım

Günaydınlar güne eksi ile başladım çok şükür.

Sabah 7 8 fındık yarım ceviz yedim
Arada 1 ankara simidi
Öğlen de buğday patağı

Şu an 550 kcal aldım

Eve gelince patlamış mısır yedim sonrasında da erişte ve yoğurt
Hakkım 1241 kcal dı tam olarak doldurdum şu an ve 160 dakikadan fazla da çok hızlı şekilde yürüyüş yaptım görev tamamdır

Hedefim yarın sabah tereyağda yumurta peynir ve zeytin yemek
Öğlen chialı yoğurt
Akşam da kereviz ve yoğurt yemek inşallah uyabilirim

Kalori hakkım 1000 küsür ama yarın az alacağım dengelemek adına

Sabah 1 ankara simidi yedim

Öğlen okulda dana rosto 1 kaşık patates püresi 2 kaşık barbunya 1 kase yayla çorba ve 4 adet Tulumba tatlısı yedim midemi ağrıttu ama pişman değilim şu an 1100 kcal almış oldum akşam eve gidince de karnabahar kısırı veya haşlaması yiyip günü kapatacağım şu an Karnım acayip şişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…