- 25 Mart 2014
- 2.906
- 5.510
- 158
- Konu Sahibi bilinmeyenkullanici
-
Masallah Canım 95 ten 56 harika bir sonuç tebrik ediyorum seni.az bi şey kalmış ins...bende 8 kilo verdim 3 ayda.7 kilo daha fazlam var umarım verebilirim. Takipteyim seni inş.Kalori açığımın tümünü akşam yemeğinde almak istemediğimden 1 elma ve bir avuç leblebi yedim 300 kalori hakkım kaldı akşam için
Ben de 4 kilomu vermeye çalışıyorum boyum 156:) 51 kiloyum şuan günlük sizce kilo vermek için kaç kal almam gerekiyordur? İnt hesapladığımda 1550 günlük ihtiyacım. 7000 kaloriye 1 kilo dersek günlük 1000 kal daha az almam lazım haftada 1 kilo vermek için bu da 550-600 kal yapar çok az değil mi sizce de?Her şey diyeyimama 500 kcal da az sanırım ya
Eski bilinmeyen 44 beden ve 95 kilo idi. Şu anki 34 beden ve 50li kilolarda kendi görüntüsünden memnun. Hala memnun olmasa zaten asla yemezAbowwwww eski bilinmeyen olsa kruvasan duyduğu an bize neler demezdi çok değiştin sen cokk
Inşallah takiplerinizi boşa çıkarmam ya. Senin de az kalmış verilecek kilon. Inşallah hemen verirsin, veririzMasallah Canım 95 ten 56 harika bir sonuç tebrik ediyorum seni.az bi şey kalmış ins...bende 8 kilo verdim 3 ayda.7 kilo daha fazlam var umarım verebilirim. Takipteyim seni inş.
7200 kalori 1 kilo yağa denk gelir. 1 haftada 1 kg yağ kaybetmek çok zor zaten canım. Biraz hayatına hareket katıp 1000 1100 kcal alManı öneririm. 4 kilo çok az zatenBen de 4 kilomu vermeye çalışıyorum boyum 156:) 51 kiloyum şuan günlük sizce kilo vermek için kaç kal almam gerekiyordur? İnt hesapladığımda 1550 günlük ihtiyacım. 7000 kaloriye 1 kilo dersek günlük 1000 kal daha az almam lazım haftada 1 kilo vermek için bu da 550-600 kal yapar çok az değil mi sizce de?
Regl oldum o kadar fazla gelmemin bir sebebi daha çıktı ortayaBugün tam 59.6 kilo geldim yine buna da şükür çarşamba günü yaptığım acayip kaçamaktan sonra vücudum yine adaletli davrandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?