- 26 Mayıs 2014
- 9.845
- 20.001
- 248
- Konu Sahibi bilinmeyenkullanici
-
Insan bi etiket atar bi dürter hoppp derrrr Seni mı takip edeyim her dakkaBakmazsan görmezsin
Et anam tabi kiInsan bi etiket atar bi dürter hoppp derrrr Seni mı takip edeyim her dakka
Bundan sonra dibindeyim hic merak etmeEt anam tabi ki
Beklerim sayfamaBundan sonra dibindeyim hic merak etme
Gelicem merak etme gözüm ustundeBeklerim sayfama
Bende ediyor canım diğer topicdeki arkadaşa da epey etki ediyor ben de ondan ilham alıp başladımZig zag yöntemi işe yarıyor mu? Çoktandır görüyorum ama bilemedim etkili mi
Ne yedinDün çok cozuttum o yüzden bugün 500 kcal alacağım
Sabah lorlu omlet peynir domates salatalık yedim
220 kcal oldu
Ahahahahha kararsız yiyici dayanamadın dimi ah gidi ah bir kere yedin mi ağzını actin mı kör olasıca devamı geliyor yaHer şey diyeyimama 500 kcal da az sanırım ya
Aynen gün içinde hiç kaçamak yapmayınca yapılmıyor ama bir kere yapınca aman allahımAhahahahha kararsız yiyici dayanamadın dimi ah gidi ah bir kere yedin mi ağzını actin mı kör olasıca devamı geliyor ya
Ha bide kruvasan ahahahahhahahah kız kaç kilosun şimdi.sen de bakam ben 75 de demirledimAynen gün içinde hiç kaçamak yapmayınca yapılmıyor ama bir kere yapınca aman allahımher şey o tahıllı kruvasan ile başladı
Ben 58 59 arası gidiyorum bugün 59 küsürlerdeyim diyim devamını demiyimHa bide kruvasan ahahahahhahahah kız kaç kilosun şimdi.sen de bakam ben 75 de demirledim
Abowwwww eski bilinmeyen olsa kruvasan duyduğu an bize neler demezdi çok değiştin sen cokkBen 58 59 arası gidiyorum bugün 59 küsürlerdeyim diyim devamını demiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?