Son adet tarihi KASIM olup hamile olanlar,BURAYA...

benım 9+6 canım allaha sukur benım bulantım kusmam hıcbıseyım yok kasık agrısı dısında ınsallah sende bır an once bu durumu atlatırsın

evet aynen soyledıgın gıbı eskıden ne folıc asıt ne de baska bır vıtamın vardı ayrıyetten alınabılecek,Allahh istedıkten sonra bence gereksız bunlar ama tekbır almak da gereklı bence,bende zaten almadan once telefon acıp sordum ve kullan dedı bende alıp kullanmaya baslıyorum:))elevıtı dıger hamılelıgımde vermısıtı bı kez vermedı gercı daha kan tahlıllerım yapılmadı 2hafta sonra falan yapılacak belkıde ondan vermemıstır.......

Ben kulllanıyorum Canım..Gebelik öncesi 3-8 ay ve gebeliğin ilk 3 ayında kullanılmalı diye biliyorum..Dr da kullan dedi zaten..al kullan bence...
evet canımbende oyle duyuyordum yanı zararı olmaz dıye ama ben genede emın olmak ıcın dr a tel acıp sordum ve kullanabılecegımı soyledı bende aldım ve gunde 3defa kullanmaya basladım...

bu arada benım bulantılarım yenı basladı ben 8haftalık hamıleyım ve cok berbat bırseymıs hep merak ederdım bazen bırseyler yemek resmen ıskence gıbı ozelıkle sabah kahvaltısında yanı tum gun hıc bır sey yemesem acıkmıcamduyduguma gore 3.aydan sonra artık ıstah duzene gırıyomus ve hatta sonralardan fazlasıyla ıstah lı olunuyomuşama deger bence Allah ısteyen herkese nasıp etsın dıyorum....ama ıcımde hep bı koku var sankı bırsey olacakmıs gıbı herhalde normaldır acaba ıcınızde benım gıbı cok korkan var mıbırde mole gebelık gecırdıgım ıcın sanırım o yuzden de oluyo..

canım ıcındekı korku hamılelıgınden kaynaklanıyor ıyı dusun kı ıyı olsun ıcınden o kotu korkuları atmalısın at kı bebegınde daha huzurlu olsun

hep oyle yapmaya calısıyorum ama bazen genede aklıma gelmıyo degıl,hemen sonra aklıma bebegımı getırıyorum ve baska seyler dusunmye calısıyorum.boyle bebeklerı gorunce sankı benım hıc olmıcakmıs gıbı hısse kapılıyorum herhlade cok heyecandan dugunumde de boyle olmusutm sankı hıc dugunuum olmıcakmsı gıbı ama oldusabırsızlıkla bırdaha kı randevumu beklıyorum
bu arada sen kac aylık hamılesın canım??

amın canım amınnn bende bugun kontrole gıttım cok haraketlıydı sende bıdahakı kontrolunde bebegının ne kadar saglıklı oldugunu goreceksın

mrb kızlar bende en son 2 kasımda sat ı gördüm 12 ye giricem inş. ama bulantılarım aşırı hala bişey yiyemiyorumm

2 gündür kokulardan bulantıdan ve mide yanmasından doğru düzgün bişi yiyemiorum yemeyi geç yüzümü yıkamak kabus diş fırçalama işini 20 snde bitirmeye çalışıorum banyoya giremiorum sudaki klor kokusu beni bayıltacak korkuorum bu akşam eşim gelince girmeyi deniycem mümkün olduğunca burnumdan nefes almıcam çok fenayım çok

merhaba arkadaşlar.benim son adet tarihim 25 kasım,adet tarihime göre 8 hafta 2 günlük ama ultrasona göre 7 +2 dedi.geç döllenme var korkulacak birşey yok dedi.kalp atışlarını duydum.geç döllenme yaşayan var mı?bi de bebek sol kasığıma yakın.sol tarafımda hissediyorum.siz ne hissediyorsunuz?

geç döllenme olabilir canım hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağına al inşallah benmde sat 22 kasım 8+5 günlük ama ben hiç bişey hisstmiyorum ama sanki hamile değilmişim gibi

bnmde sat 27.11 ama dr geçen hafta bana 4 haftalık gebe olabilirsin dedi bnde dedim ki imkansız birde kese gördük yani 31 ocakta kalp atışı için gidicez ozmn sölicek ne kadrlık olduğunu ama bana geç döllenme diye ilk gittiğimde sölemişti korkulacak bişi olmadığını biliorum gelişim geriliği değil çünkü içini ferah tut Allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin

teşekkür ederim beni biraz rahatlattınız.şimdi 7 haftalık mı demem gerekiyor.yoksa yine son adet tarihime göre mi yani 8 haftalık mı demeliyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…