şimdi şöle bişi var eskiden folic asid mi vardı :))
ama ara drunu hemen bir sor ben hamile kalmadan önce kullanmaya başlamıştım hamilelikten sonra dr a gittiğimde elevit dahil 3 ilaç verdi ama ogün sormayı unuttum kendi folic asidim var diye yani hiç konusunu bile geçirmedi kese görmeye gittiğimizde sordum folic asidin fazlasından zarar gelmez dedi ama sana verdiğim 3 ilacın ikisinde var folic asid dedi bnde dedim evdeki kutum bitse ziyan olmasa diye kullan bitir bişi olmaz dedi
hemen bir telefon aç sor sonuçta o senin drun herşeyi sormak hakkın
evet canımbende oyle duyuyordum yanı zararı olmaz dıye ama ben genede emın olmak ıcın dr a tel acıp sordum ve kullanabılecegımı soyledı bende aldım ve gunde 3defa kullanmaya basladım...Ben kulllanıyorum Canım..Gebelik öncesi 3-8 ay ve gebeliğin ilk 3 ayında kullanılmalı diye biliyorum..Dr da kullan dedi zaten..al kullan bence...
merhaba arkadaşlar.benim son adet tarihim 25 kasım,adet tarihime göre 8 hafta 2 günlük ama ultrasona göre 7 +2 dedi.geç döllenme var korkulacak birşey yok dedi.kalp atışlarını duydum.geç döllenme yaşayan var mı?bi de bebek sol kasığıma yakın.sol tarafımda hissediyorum.siz ne hissediyorsunuz?
bnmde sat 27.11 ama dr geçen hafta bana 4 haftalık gebe olabilirsin dedimerhaba arkadaşlar.benim son adet tarihim 25 kasım,adet tarihime göre 8 hafta 2 günlük ama ultrasona göre 7 +2 dedi.geç döllenme var korkulacak birşey yok dedi.kalp atışlarını duydum.geç döllenme yaşayan var mı?bi de bebek sol kasığıma yakın.sol tarafımda hissediyorum.siz ne hissediyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?