Son adet tarihi KASIM olup hamile olanlar,BURAYA...

benim bildiğim üstüne görme tam adet gibi olmuor ama yanlış biliorda olabilirim gidip beta hcg yaptırsana en geç 1 1.5 saatte veriorlar sonucu için rahat etsin

ben de ustune gordum hem de tam gununde ama çok koyu kahverengıydı ve mıktarı çok azdı. (ceviz buyuklugunde) ertesı gun gelmedı..stresten az geldı dıye dusundum sonra buradaı yorumları okuyunca test yaptım ve ıkı cızgı çıktı

Rabbim kalp atışlarını bizlere de nasip etsin haberlerinizi aldıkça kendimmiş gibi heyecanlanıorum

Rabbim kısmet eyler işallah o kadar güzel duygu ki onun kalp atışlarını duymak hissetmek o an gözlerim doldu geldi.. O farklı bi duygu

benimde son adet tarihim 18 kasım bende hamileyim:)) geçen hafta gittiğimde henüz kalp atışlarını duyamadık( ama önümüzdeki hafta kontrole gidicem inşallah duyarım bu sefer

benimde sat 18 kasım. henüz kalp atışlarını duymak için dr gitmedik.benim mide yanmalarım var ve bulantılarımm başladı sizde de var mı?

selam kızlar benimde SAT 7 kasım 4. haftalıkken keseyi gördük 7 haftalıkkende vajinal ultrasonla kalp atışlarını dinledik harika bişey Allahım isteyen herkese nasip eder inşallah bu duyguyu hepimize yavrularımızı kucaklamak kısmet olur inşallahh

ya sizden bısey ıstesem yapabılırmısınız..normal ıdrar testı yapsanız suanda cıft cızgı cıkarmı ..veya yapmış olan cvplarsa sevınırım..

sağol Canım nette sorun vardı ancak gördüm mesajını...Senin kaç haftalık?

Yok canım yükselmesi iyi..48 saate bir 1 kat mı ne artacak sanırım...

Dr bana da 5 hafta 6 günlük dedi kese var ama içinde bebeği göremedi...10 gün bekleyeceğiz bakalım...Her adımı ayrı bir heyecan ve sitres ya ...Ne garip bi duyguymuş...

slm arkadaslar ben 19 yasındayım hamıleyıjm 8 hafta 4 gunluk ama dusme rıskının cok fazla oldugunu soyledı ... ben cıft rahım sahıbıyım buı konuda bılgısı olan bana yardım edebılır mı ??

demekki yanlış bi,lmiorum üstüne görme işini e peki üstüne görme ve birde yerleşme kanaması diorlar ozmn iksi aynı şeymi yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…