benim bildiğim üstüne görme tam adet gibi olmuor ama yanlış biliorda olabilirim gidip beta hcg yaptırsana en geç 1 1.5 saatte veriorlar sonucu için rahat etsin
Rabbim kalp atışlarını bizlere de nasip etsin haberlerinizi aldıkça kendimmiş gibi heyecanlanıorum
Rabbim kalp atışlarını bizlere de nasip etsin haberlerinizi aldıkça kendimmiş gibi heyecanlanıorum
ya sizden bısey ıstesem yapabılırmısınız..normal ıdrar testı yapsanız suanda cıft cızgı cıkarmı ..veya yapmış olan cvplarsa sevınırım..
Ne güzel canım darısı başıma..6+2günlük olacak ben gittiğimdede inşallah bende duyabilirimm..Benimkisi tüp bebek bakalım duyulacakmı..Belki erkendir tüp bebek için..
Canım bol et tüketmemiz gerekiyor.Balık tavuk ve kırmızı et.Hergün yememiz gerekli.Bebişlerimizin proteine çok ihtiyacları var..O yüzden..Baklagiller ve yumurtasa çok yüksek protein içeriyor. Onlardanda hergün bir kere yemeliyiz. Günde 3 kere süt yoğurt yada ayran ve sabahları peynir mutlaka. Ve bol suu..Meyve ve sebze geriye bişey kalmadı zaten:))Ben bunlara dikkat ediyorum.
Elevit ve folbiol kullanıyorum. Aspirin veren doktorlarda var. Asprin kanı sulandırdığı için kan hızımı artıyor ve bebek daha iyi besleniyormuş..Pıhtılaşmadan ötürü düşük yaşayanlarda asprin buna engel oluyormuş.Bende haftaya gidince doktoruma soracagım. Bilginiz olsun sizinde.
kızlarr gittim bugün dr a beta hcg 57.3 ten 212.6 ya yükseldi
demir depolarım boş olduğu için ona uygun bir ilaç bir adet bağırsak düzenleyici birde bi ilaç daha verdi ama ne bilmiorum kese gözükmüor diye 10 gün sonra gel dedi 17sinde gidicem ama nasıl dayanıcam bilmiorum
buarada değerlerimin bu kdr kısa sürede yükselmesi kafamı karıştırdı esasında anlamazdımda dr telefonda tepki verdi eminmisin bu olduuna gibi o anda anlamadım ama şimdi anlıorum bi aksilik olmaz dimi
buarada allah hepimizi nazardan korusun sizinle birlikte olmak istiorummmmm
amiiin inş duyarsın buna önce sen inanmalısın rabbim gönlüne göre versin inş...
sağol Canım nette sorun vardı ancak gördüm mesajını...Senin kaç haftalık?
Dr bana da 5 hafta 6 günlük dedi kese var ama içinde bebeği göremedi...10 gün bekleyeceğiz bakalım...Her adımı ayrı bir heyecan ve sitres ya ...Ne garip bi duyguymuş...
ben de ustune gordum hem de tam gununde ama çok koyu kahverengıydı ve mıktarı çok azdı. (ceviz buyuklugunde) ertesı gun gelmedı..stresten az geldı dıye dusundum sonra buradaı yorumları okuyunca test yaptım ve ıkı cızgı çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?