Hiç üzülme yaptığı şey çok ayıp çok günah,,Allah yanına zaten bırakmaz sen kendini yiyip bitirme düşünmemeye çalış..Karar alırkende iyi düşün Allah hakkında hayırlısı etsin ,eşinide ıslah etsinki doğru yola gelsin inşallah...
Bak ben mihirmis, şuymuş buymus inanmam. Eskiden kadınlar çalışmazmis simdi öyle degil, aileler maddi anlamda daha az destek, erkeklerde öyle milyarlarca kazanmiyor. Ortada taki varsa bu sadece kadının değildir ama erkeğinde değildir. Aileler takıları bu şekilde alamaz, hoş değil. Borç varsa, seninde rizan alınır, öyle ödenir. Gizli saklı olmaz.
Aklini başına topla. Kendine gel. Para kolay kazanilmiyor. En azından bosanana kadar maaşının büyük kısmını verme, birikimini yap. Aklını kullan.
Ben olsam suan arkama bakmadan kosuyordum. Siz kendizde misiniz? Mihrinizi bile harcayan birinden (bakin adam demiyorum) ne hayir gelir? Aileniz arkanizda mesleginiz var... Ortada artik buyuk bir askta yok. Hala neyi bekliyorsunuz?
SOruyu siz olsanız napardınız şeklinde değiştirmek istiyorum . nlur başınıza gelse napardınız söyleyin
eşim benden habersz bilezikleri bozdurup yerse
çok kötü olurdu ama
sadece bunun için boşanırmıydım dersen boşanmazdım
başka sorununuz yoksa tabi
eşim benden habersz bilezikleri bozdurup yerse
çok kötü olurdu ama
sadece bunun için boşanırmıydım dersen boşanmazdım
başka sorununuz yoksa tabi
ona gerçekten iyi bir ders vermek istiyorum .
bende evi ayağa kaldırdım bozdurdum diyince . günlerdir yalakalık içinde yüzüne bile bakmıyorum .
bana da diyor bir bilezik yüzünden boşancaksan bende sana güvenmiyim ozaman diyor. karım beni bi bilezik yüzünedn mi bırakcak diyor .
ama konu bilezik değil anlamıyor . aşırı güvenimi sarstı. ben ona daha güvenip eve 10 lira bırakmam ki .
boşanmaya yeterli şeylerimiz yoktu bundan öncesi için diyorum. yani aldatma, dayak , içki , kumar yok hiç biri. evliliğin yeni oluşu alışma süreci eften püften kavgalarımız ama her defasında kocaman barışmalarımız. . .
ben napıcağımı bilmiyorum
bundan öncedeki kavgalarımızda ailesi yüzündendi .i şte bide bilezikler ialtınları yediler. . şimdide son altını eşim heba etti. yani altınlar uçtu gitti bende hiç bişey yokmuş gibi unutup devam mı ediyim . bilmiyorum
elbette mesele bilezik degil
ben olsam bende bilezik olarak bakmam güven meselesi olarak bakarım ama
erkekler altı üstü bir bilezik olarak görüyorlar
bırak burnu sürtsün
sorununuz yoksa biraz zaman verin evliliginize
tabiki unutup devam etme
aldır o altınları
hepsi ıvır zıvır oldu heralde
olabilirçnkü artık içimden gelmiyor . eskiden kavgada etsek kesin afedersiniz yattığımız zaman sarılırdık sabah barışmış olarak kalkardık. bu sabahta sarılmıştı bana ama yine içimin ateşi sönmeyerek uyandım.....
hepsi hepsi uçtu gitti .....
bugün allah korusun bi ameliyat bi bişey olsa napcak karısını ameliyat ettiermeyip benim ailemden mi para istiycek. . hiç düşünmüyor yarınımızı....
inanki zamanla düzelir
ama güvenin yerine gelir ama gelmez
gelmezse çok zor sürekli şüpheyle uyuyup süpheyle uyanmak
bugün ne halt yedi diye düşünmek
çok zor
umarım unutabilirsin
yada güvenini geri kazanır eşin
güvenmediğim tek konu para olcak bu saaten sonra. artık ortak yatırım yapmaaam ortak para biriktirmem . zam alsam söylemem... naparsa yapsın bundan sonra.
tabiki birikimini söylemeden kendi adına yap
en azından senin içinde ggüvence olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?