ailen arkandaysa hiç düşünme boşan çocuk da yokmuşHerkese merhaba.
Eşimle sorunlu bir evliliğim var. Bir çok kez ayrılık eşiğinden döndük. tam düzeldik çok iyiz derken sürekli sürekli yeni bişeyler çıktı . düğünden sonra almıycam dediği çeyrekleri kp aldı . taktığı bilezikleri geri aldı hatta haberim yokken aldılar yani çaldılar. sustum .
balayına gittik borçla . eşim onu ödemedi . 1 tane bileziği bozdurdum balayını ödiycem diye elimden zorla parasını aldı .
en sonunda 1 bilezği bozdurup balayı borcunu kapattım. böyle böyle sadece geriye 1 bilezik kalmıştı .
en son tartıştığımızda eşim bileziğimi alıp saklamış . ki o bilezikler benim mihrimdi. asla ama asla helal etmiyorum ...
bileziği ver dediğimde veririm işte sus falan diyip durdu. hafta sonu nişana gidicektik verde 1 tane var bari takayım dedim , ben onu bozdurdum demesiyle yıkıldım. elimizde avucumuzda bitek o kalmıştı .
agzıma gelen herşeyi saydım . haram ettim. allah korkun varsa haram dedim , boğazınızda kalsın artık dedim .
adam olan utanır bu laflardan dedim. yok yok yok
kaç gündür suratına bile bakmıyorum barışmaya alışıyor ama artık iyice düştü gözümden . içimden hi bişey ggelmiyor
hiç bi konuda güvenim kalmadı artık bu son darbesiyle.
parasında değilim ailemin durumu gayet iyi bugün boşansam daha rahat bi hayatım olur . ama yaptığı adiliği hazmedemiyorum .
bana bi akıl bi yol lütfen napıyım ben ?
ailem boşan artık diyor.... arkamdalar maddi manevi. mesleğimde var çocuğum yok.
ama o bitirdiği sevgi ... bir zamanlar deli gibi olan sevgim....
bilmiyorum nlur bişeyler diyin. sizce devam edersem bile ne yapmalıyım.
ailen arkandaysa hiç düşünme boşan çocuk da yokmuş
aynen o soruyu bende kendime soruyorum sürekliyapılması gereken sanırım bu . niye mücadele ediyorum hala bilmiyorm
aynen o soruyu bende kendime soruyorum sürekli
kardeşim senin eşın kumar oynayasin yani iddaa benim de ole oldu nedenide çıktı aldığı maaşı iddaya verdiği hep bir bahane ediyor du sürekli borç diyordu ama maalesef yalanmis hemde ailesinden öğrendim idda oynadigini
Mücadele edecek bir şey yok. Esin ve ailesi bu evliliği altınlar için yapmış. Sen altınlara giden bi aracsin sadece. Aklın varsa yedirmezsin maaşını daha fazla.
Muhtemelen evi çoğu masrafını sen oduyorsundur. Baksana ailenden alip ona veriyorsun.
Seni üzmek için değil ama şöyle diyim sana ornek olsun diye. Bende evlencem yakında, ve birgün olsun nisanlimin para konusu açtığını, beni zorladığını, cimrilik yada düşüncesizlik yaptığını görmedim. Etrafta çok düzgün adamlar var, bence gençliğini heba ettiğine değmeyecek.
Önemli olan para değil senin herşeyine karşı güvenim azaldı demen bu evliliğin çok sancılı olduğunun ispatı.Arkanda ailen varsa mesleğin varsa mis gibi hayatın var demektir.Sana bu zamana kadar sahip çıkmayıp hesap vermeyen adam bundan sonra zor gibi güzelim...
Valla bende bilmiyordum bende kondurmuyordum ama parmağında ki yüzüğe kadar satti yedi aile si demese hoc bilemezdimyok zannetmiyorum :S yani artık güvenceğim bişeyi kalmadı ama kumar sanmıyorum bilmem :/
ama inş değildir o bir hastalikValla bende bilmiyordum bende kondurmuyordum ama parmağında ki yüzüğe kadar satti yedi aile si demese hoc bilemezdim
Aklını başına topla. Tamam hayat müşterek tir, ama sen kullaniliyorsun.ne diyceğimi bilmiyorum
ailem boşan artık diyor.... arkamdalar maddi manevi. mesleğimde var çocuğum yok.
hani söylemesi ayıp hayvana çüşş denir ya, senin eşinede çüşşşşşşş diyesim geldi!
Terbiyesiz herif insanın mihrini nasıl rıza olmadan alıyor?
inanılacak gibi değil yahu böyle insnalar varya hala bu devirde çok canım sıkılıyo !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?