Son çare nedir

Akrep 87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2017
609
450
33
Dört yıllık evliyim ikinci evliliğim ilk evliliğimden bir oğlum var ve ben babasından dolayı göremiyorum ve ikinci esimde ailemin yanına onu görmem için gönder miyor dort ayda bir gönderiyor ona bir hediye almama asla izin vermiyor mahrumiyette çalışıyor ve hiç kimse ile konuşmama dışarı çıkmama izin vermiyor haftada yada iki haftada bir ilçeye pazar yapmaya gidiyoruz o daon dk hemen eve ailemden uzaktayım ve konuşacak bir komşum bile yok eşim istediğim herşeyi alıyor son zamanlarda tabii yada ben onunla cinsel ilişkiye girmedigim için bazen bir defa benimle olursan alırım diyor evimiz sobalı olduğu için ayrı kanepede uyuyoruz ve uzun zamandır da birlikte uyumuyoruz kanepeye birşey olur kırılır mis diye aslında daha bir çok şey var toplum baskısından dolayı ikinci evliliğimi yaptım sevgisiz evlilikti bir ay sonra ona anneme gidiyorum deyip bir arkadaşımın yardımıyla ev kiralayıp ise giricem ve onu boşayacagim ben doğru mu yapiyorum yardım edin lütfen

Son düzenleyen: Moderatör:

evet kararınız doğru bence de boşanın ve çocuğunuzla daha iyi bir ilişki kurun
adam insan bile değil

Dün size numaralar atmıştım hiç aradınız mı bilmiyorum ama en doğru en iyi şeyi yaparsınız

Dün size numaralar atmıştım hiç aradınız mı bilmiyorum ama en doğru en iyi şeyi yaparsınız
Bugün ev buldum idare edecek kadar param var iş bulana kadar orayı aradım düşmedi sonra düşündüm ki arasam dahi kadın sığınma evlerine yerleştirirler diye düşündüm tekrar arayacağım

Allah yardımcin olsun
Insallah en kısa sürede hayatını düzene koyar ve çok mutlu olursun

Sende ona oda sana deger vermiyosunuz karsilikli..kacip gitme oyle bence ailenin gozunden iyice dusersin arkadasina da cok guvenme ailene falan bi sigin once sen

ikinci esimde ailemin yanına onu görmem için gönder miyor dort ayda bir gönderiyor ona bir hediye almama asla izin vermiyor mahrumiyette çalışıyor ve hiç kimse ile konuşmama dışarı çıkmama izin vermiyor

Boşanman en mantıklısı

eşim istediğim herşeyi alıyor son zamanlarda tabii yada ben onunla cinsel ilişkiye girmedigim için bazen bir defa benimle olursan alırım diyor

O kadar üzüldüm ki sizin adınıza. İnşallah tamamen kavuşursunuz oğlunuza ve daha rahat, daha güzel bir hayat kurarsınız kendinize. Allah yardımcınız olsun, yolunuzu Allah açsın. Dua etmekten başka birşey gelmiyor elimden.

Sende ona oda sana deger vermiyosunuz karsilikli..kacip gitme oyle bence ailenin gozunden iyice dusersin arkadasina da cok guvenme ailene falan bi sigin once sen
Yaailem benim gözümden düşmüşse annem ablalarima anlatmama rağmen hiçbir şekilde ne arıyor ne soruyor.Anneme diyorum bu adam diyor ben asla senin annene bakma sakın gelmesin dedi diyorum annem hala telefonda eşin nasıl diyor ben bu tavra anlam veremiyorum hiçbir şey yok mus gibi davranıp derdimi açtığım halde hiçbir manevi dahi yardımı yok dırdır ediyor ikinci gün laflarina dayanamayıp yine dönüyorum kocanın yanına

Allah razı olsun sizden. Oğlumu görmek için avukata başvurucam çünkü babası cinsel ilişki teklifinde bulunuyor benimle olursan oğlunu annenlere getiririm orada görürsün diyor iğrenç bir durum ..Bana dua edin lütfen bol bol..

Edeceğim, emin olun. Kendi başınıza hayatınızı kurun. Hiçbir erkeğe güvenmeyin. Mahalle baskısını da kabul etmeyin, duymayın, görmeyin, umursamayın. Kimseyle evlenerek yaşamak zorunda değilsiniz! Üçüncü kez hayatınızı mahvetmeyin.

Bu evliliginden bossnma karari alman en mantikli karar. Cunku adam es degil kole almis ssnki. oglun icin de velayet davasi acip yanina alabilirsin. Aslinda bosanma sirasinda hakim gorus gunu belirlemistir, babasi gostermek zorunda. hatta yaz tatillerinde 1 ay, subat tatillerinde de bir hafta yatili alma hakkiniz var, ayds iki kez de hafta sonlari. eger eski esiniz gostermezse velayet davasinda bunu belirtirseniz tanikla da kanitkarsaniz velayeti cok rahat alirsiniz. hayatinizi duzene sokunca cocugunuzu da alirsaniz bsska da kimseye ihtiyaciniz kalmaz. Allah yardimciniz olsun. Mutlu olmanizi dilerim.

Ya canim bilmiyorum ama hayat cok zor insanlara guvenme cok kadin siginma evine yerles is bulursun orda sonra cocugunuda al yanina onun zaten anneye ihtiyaci vardir simdi

Cocuk kucuk oldugu icin alir cocugu mahkeme anneye verir zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…