Evet hakkım var fakat dedesi silahla tehdit ediyor annem de aman çocuk orda iyi rahatını bozma birşey yapma diyor arkamızda dağ gibi bir aile yokkiBu evliliginden bossnma karari alman en mantikli karar. Cunku adam es degil kole almis ssnki. oglun icin de velayet davasi acip yanina alabilirsin. Aslinda bosanma sirasinda hakim gorus gunu belirlemistir, babasi gostermek zorunda. hatta yaz tatillerinde 1 ay, subat tatillerinde de bir hafta yatili alma hakkiniz var, ayds iki kez de hafta sonlari. eger eski esiniz gostermezse velayet davasinda bunu belirtirseniz tanikla da kanitkarsaniz velayeti cok rahat alirsiniz. hayatinizi duzene sokunca cocugunuzu da alirsaniz bsska da kimseye ihtiyaciniz kalmaz. Allah yardimciniz olsun. Mutlu olmanizi dilerim.
Evet hakkım var fakat dedesi silahla tehdit ediyor annem de aman çocuk orda iyi rahatını bozma birşey yapma diyor arkamızda dağ gibi bir aile yokkiBu evliliginden bossnma karari alman en mantikli karar. Cunku adam es degil kole almis ssnki. oglun icin de velayet davasi acip yanina alabilirsin. Aslinda bosanma sirasinda hakim gorus gunu belirlemistir, babasi gostermek zorunda. hatta yaz tatillerinde 1 ay, subat tatillerinde de bir hafta yatili alma hakkiniz var, ayds iki kez de hafta sonlari. eger eski esiniz gostermezse velayet davasinda bunu belirtirseniz tanikla da kanitkarsaniz velayeti cok rahat alirsiniz. hayatinizi duzene sokunca cocugunuzu da alirsaniz bsska da kimseye ihtiyaciniz kalmaz. Allah yardimciniz olsun. Mutlu olmanizi dilerim.
Evet hakkım var fakat dedesi silahla tehdit ediyor annem de aman çocuk orda iyi rahatını bozma birşey yapma diyor arkamızda dağ gibi bir aile eski esiniz evli mi suan
Canim sen zaten calisan bi bayanmissin ikinci evliligi hic yapmasan iyiymis ama olan olmisHayır evli değil oğluma babaannesi bakıyor.evliykende ben çalışıyordum eşim calismaz cuzdanimdan para alırdı.bende çalıştığım için babaannesi ilgilenirdi oğlumla oğlum anne babaanne kavramını anlayamadı benden uzaklaştı haftanın her günü sabah yedi aksam yedi buçuk çalışır dim
evet biliyorum. 12 yasina kadar anneye veriliyor eger anne velayeti kendisi babaya vernezse. Ancak burada sanirim anne velayeti babaya birakmis. velayet davasi actiginda cocuguyla gorusturulmedigini soylerse daha iyi olur sanirim.Cocuk kucuk oldugu icin alir cocugu mahkeme anneye verir zaten
Evli olduğunuzu bildiği halde mi allah yardımcın olsun kardeşim çok üzüldüm durumuna allahım bi kapı açar inşallahAllah razı olsun sizden. Oğlumu görmek için avukata başvurucam çünkü babası cinsel ilişki teklifinde bulunuyor benimle olursan oğlunu annenlere getiririm orada görürsün diyor iğrenç bir durum ..Bana dua edin lütfen bol bol..
İcra müdürlüğü nde görevli memur ikiyüzlü elli lira karşılığında jandarma ile çocuğu babadan alıp anneye getiriyormus biraz araştırdım bu daha iyi olacak sanırım iş bulana kadar çocuğumu görmüş olurum inşallahevet biliyorum. 12 yasina kadar anneye veriliyor eger anne velayeti kendisi babaya vernezse. Ancak burada sanirim anne velayeti babaya birakmis. velayet davasi actiginda cocuguyla gorusturulmedigini soylerse daha iyi olur sanirim.
Evet evli olduğumu biliyor ve böyle birşey teklif ediyor hatta diyor yeni kocana soyle bana biraz para göndersin daha yirmi dokuz yaşındayım ve tükendim Allah kötü niyetli insanlardan korusunEvli olduğunuzu bildiği halde mi allah yardımcın olsun kardeşim çok üzüldüm durumuna allahım bi kapı açar inşallah
İnşallahiğrenç bir hayat umarım kurtulursun.
ev buldum yaşadığım şehirden uzakta orada hayatıma devam edeceğim inşallah kimseye söylemeyeceğim annemden baskaSen şimdiki eşinden boşansan eski eşin sana musallat olur. Bence öncelikle kadın sığınma evine yerleş.
İnşallah
Amin sağolun.Allahkimseye yasatmasinAy kurtul bir an önce. Allah yardımcın olsun.
Allah razı olsun..Ani vermiş olduğum bir karar değil uzun süredir ayrılmayı düşünüyorum fakat cesaretim yoktu dört yıl boyunca dışarı çıkmadan bir komşum dahi olmadan geçirdim zamanı hapiste gibiyim ve artık sanırım boğuluyorum öfkeli biri değilim eğer olsaydım bunca zaman sesimi çıkarırdim ve ya o beni yada ben onu öldürürdum. Sanırım artık nefes alamıyorum iyice pisikolojim bozulduSana bol boll dua edicem arkadaşım... Kendini sev. Sakın öfkeyle sinirle ani kararlar verme sakın.. Bence annene de bir süre söyleme eve çıktığını. Boşanma davan8 aç velayet davanı aç. Git mahkemeden ismini ve soyadını değiştir. Sil izini şuan ayrılmayı düşündüğün eşin sonraki hayatına müdahil olmasın. İkisini de Allah'ın Kahhar ismine teslim ediyorum.. Allah yardımcın olsun. Hızır uğrasın inşaallah...
Allah sizden razı olsun..Bunca zaman cesaretim yoktu ancak kendimi toparladım ve sağlıklı bir karar vermeye çalışıyorum öfkeli bir insan değilim daima sakinligimi korumusumdur olaylara anında yanıt vermedim hiç tartışma yaratmamak için oturup konuştuğumda ise hiçbir zaman normal cevaplar alamadım bencil biriyle ne konuşulabilir ki.Annem ortalığı karıştırmasın diye söylemeyi düşünüyorum ama olaylar ne yapmamı gerektirir bilmiyorum belkide söylemem dediğiniz gibi ismimi değişmeyi düşünüyorum artık mahkeme vs gerekmiyor bunun için kanun değişikliği oldu.Sana bol boll dua edicem arkadaşım... Kendini sev. Sakın öfkeyle sinirle ani kararlar verme sakın.. Bence annene de bir süre söyleme eve çıktığını. Boşanma davan8 aç velayet davanı aç. Git mahkemeden ismini ve soyadını değiştir. Sil izini şuan ayrılmayı düşündüğün eşin sonraki hayatına müdahil olmasın. İkisini de Allah'ın Kahhar ismine teslim ediyorum.. Allah yardımcın olsun. Hızır uğrasın inşaallah...
Cinselliği böyle şeylere alet adam olur mu yaDört yıllık evliyim ikinci evliliğim ilk evliliğimden bir oğlum var ve ben babasından dolayı göremiyorum ve ikinci esimde ailemin yanına onu görmem için gönder miyor dort ayda bir gönderiyor ona bir hediye almama asla izin vermiyor mahrumiyette çalışıyor ve hiç kimse ile konuşmama dışarı çıkmama izin vermiyor haftada yada iki haftada bir ilçeye pazar yapmaya gidiyoruz o daon dk hemen eve ailemden uzaktayım ve konuşacak bir komşum bile yok eşim istediğim herşeyi alıyor son zamanlarda tabii yada ben onunla cinsel ilişkiye girmedigim için bazen bir defa benimle olursan alırım diyor evimiz sobalı olduğu için ayrı kanepede uyuyoruz ve uzun zamandır da birlikte uyumuyoruz kanepeye birşey olur kırılır mis diye aslında daha bir çok şey var toplum baskısından dolayı ikinci evliliğimi yaptım sevgisiz evlilikti bir ay sonra ona anneme gidiyorum deyip bir arkadaşımın yardımıyla ev kiralayıp ise giricem ve onu boşayacagim ben doğru mu yapiyorum yardım edin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?