Son çare nedir

Allahhh asılll senden razı olsunn... Hiç korkma asla boşandın diye dışlamıyolar. Bende çok korkmuştum yeniden eski şirketime dönerken. E tabi değişen çok kişi vardı içerde. Ha bildiklerim tanıdıklarımda vardı. Ama hiççbir şekilde dışlanmadım.. Birde hepp güçlü durdum. Boşandım diye sinmedim. İyi ki boşanmışım dedim hepp... Çok kişi merak etti hikayemi.. Çok güzel arkadaşlıklar edindim.. Biliyo musun kendime güvenim kat kat arttı.. Şuan şirket değiştirdim. Ve eski şirketimle hala görüşürüm. Destekleri hala omzumda.. Ve bu yeni geçeceğim yerde bile bana güven veriyo. İş görüşmesinde boşandığımı bile söylemedim eski şirketim söylemiş ve bu konuda o kadar hassas davrandılar ki.. Tabi ki yürüyeceksin.. Geleceksin izmire birlikte yürüycez seninle sahilde...

Dört kız kardeşiz onlar beni disladilar ama yine de gönül koymadım belki eşlerinden cekiniyorlar bu yüzden beni aramiyorlar diye yuvaları benim yüzümden bozulmasın diye aramıyorum bende ama çok üzülüyorum yaşadıklarımı bildikleri halde bir arayıp halin nedir diye soran yok

Çok sevindim sizin adınıza Allah yolunuzu daha da açık etsin bende ayvalık a yerlesecegim keşke tanisam sizi

Ruhlarımız tanıştı bak o kadar uzaktan birbirimizin derdine çare aradık. Elbet ellerimiz gözlerimizde tanışır.. Sizin için dua edicem hepp.. Arada bana yazın özelden.. Ben merak eder yazarım zaten.. Sizi herşeye Kadir olan Allah'ıma emanet ediyorum.. Ol desin açsın tüm hayırlı kapıları önünüze...

Yazarım tabiki Allah da sizi hayatınız boyunca hep mutlu etsin güzellikler çıkarsın karşınıza Allah a emanet olun.

Şu konuyu da okuduktan sonra bana fenalik geldi yerimde duramiyorum sinirden yemin ederim
Nasil adamlar bunlar ya hepsi birbirinden adi şerefsizlikte level atliyorlar
Lutfen ama lutfen bosan bosanirken de nafakani tazminatini al is bul oglusunu yanina al daha 11 yasinda evladina sımsıkı sarıl.

İnsanların duymaya bile katlanamadiklari şeyleri yaşıyorum psikolojim tamamen alt üst olmuş durumda korkuyorum bazen ama kendim için bunu yapmalıyım oğlumu çok özlüyorum inşallah en kısa zamanda huzura kavuşurum vakit ayırıp yazdığınız için çok teşekkür ederim Allah'ım sizi bütün kötülüklerden korusun inşallah

Diğer konunuza da baktım hiç sağlıklı bi evliliğiniz yok bence
zaten çocuğunuz da ilk evliliğinizdenmiş, katlanmak için bi sebebiniz yok bence. Ben çocuğuma böyle bi üvey babanın babalık etmesine izin veremezdim.

Çocugumla asla yanyana getirmedim anneme gittim gördüm zaten oğluma hiçbir şekilde ulaşsın istemem bende artık sürdürmenin beni daha fazla yipratacagina inanıyorum ve boşanıyorum inşallah dualariniza ihtiyacim var

Bence doğru kararı verdiniz, bu kararınızdan sizi caydırmak için elinden geleni yapacaktır bunlara karşı dik durmanız lazım. kendinizden ödün vermeyin Allah yardımcınız olsun

Bence doğru kararı verdiniz, bu kararınızdan sizi caydırmak için elinden geleni yapacaktır bunlara karşı dik durmanız lazım. kendinizden ödün vermeyin Allah yardımcınız olsun
Sağolun Allah razı olsun. Şimdiden başladı tabi şunu yaparız bunu ederiz demeye ben inanır miyim artık annemden gelsem yine aynı davranışları göreceğim asla kararimdan dönmem

Arkadaşlar yarın gidiyorum ve şuan okadar stresli ve karmaşık duygular icerisindeyim ki anlatamam bir yandan heyecan bir yandan içim sıkılıyor kötü hissediyorum korkuyorum bir yandan da mutluyum güne adapte olamıyorum yarını düşünmekten içim içimi yiyor

Hakkında hayırlısı ve de bol şans:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…