Son çare nedir

herşey bir yana çocuğunu görememek ne demek ya, inşallah çocuğun sana kin beslemiyordur

lütfen çocuğunuz için elinizden geleni yapın

o ş.refsiz eksi koca mı ilişki teklif edyi evli olduğunuzu bile bile

ve bir daha kolay kolay evlenmeyin

Canım kesinlikle senin kararın hiç konuştunuz mu oturup böyle olmaz vs gibiv
Konuştum çok defa bana ben böyleyim beğenmiyorsan git diyor asla eleştirilmeyi kabul etmiyor anlayamadigim kültürlü iyi bir üniversite okumuş biri ama bencil ve eleştiri kabul etmiyor.. bende diyorum gidelim hiçbir şey istemiyorum anlaşmalı boşanalim ben buradan gitmeden bosanmam tayinim çıkar öyle bosanirim diyor senin kimsen yok kimse sahip çıkmıyor otur ekmegimi ye temizligimi vs yap diyor

ailen yok mu gidebileceğin?
çalışır çocuğuna bakarsın.
çocuğundan vazgeçme.
ne yap et onu al yanına.

valla konu evlatsa gerisi teferruat!
dünyada ki tüm erkekler bir evladın etmez. ona göre hareket et.

Kölemisin bacım birşey yapmak için cinsellik teklif eden koca vay arkadaş boşan gitsin

canım bişey yapmak için kölelere cinsellik teklif edilmez ki. o teklif başkalarına yapılıyo..töbeee

ayrıl kurtul bacım sen de boşver nasıl bi hayat bu yaa

valla konu evlatsa gerisi teferruat!
dünyada ki tüm erkekler bir evladın etmez. ona göre hareket et.
Evladın eksikliği hiçbir şey de giderilemez oğlumu çok seviyorum keşke ayrıldığımda velayeti babaya vermek zorunda kalmasaydim. Oğlum oraya alıştı eş dost akraba ve iyi bir ortamda büyümesi içimi Azda olsa rahatlatıyor babaannesi de onu çok seviyor her ne kadar benden koparsada hakkımı yiyemem fakat oğlumu görmem benim en doğal hakkım zaman olur şimdi onbir yaşında liseye gitmeye az kaldı benimle yaşamak ister bu bana en büyük hediye olur Allah tan

canım bişey yapmak için kölelere cinsellik teklif edilmez ki. o teklif başkalarına yapılıyo..töbeee

ayrıl kurtul bacım sen de boşver nasıl bi hayat bu yaa
Ayrılacağım Allah'ın izniyle fakat istiyorum ki yaptıklarına pişman olsun hata yaptığının farkına varsın Allah gözlerini kör etmiş

Ayrılacağım Allah'ın izniyle fakat istiyorum ki yaptıklarına pişman olsun hata yaptığının farkına varsın Allah gözlerini kör etmiş
sen ayrıl da rabbim gösterir bi arar bunları ona. öncelik kendini kurtar önce. kapatma gibi bişey olmuşsun orda sen yaa canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…