- 21 Ağustos 2013
- 26.655
- 55.290
- 598
Yatağımı ayırdığım için kişisel bir ihtiyacım karşılığında birlikte olmayı şart olarak koşuyor.Benim şansım hiç yokCinselliği böyle şeylere alet adam olur mu ya
Oğlum merhametli bir çocuk kalbi okadar iyi ki bana gördüğünde hiç soğuk davranması besleyen biri olmaz inşaallahherşey bir yana çocuğunu görememek ne demek ya, inşallah çocuğun sana kin beslemiyordur
Canım kesinlikle senin kararın hiç konuştunuz mu oturup böyle olmaz vs gibivYatağımı ayırdığım için kişisel bir ihtiyacım karşılığında birlikte olmayı şart olarak koşuyor.Benim şansım hiç yok
Psikolojim bozuldu iyice haftaya evi terk edeceğim inşallah
Oğlum merhametli bir çocuk kalbi okadar iyi ki bana gördüğünde hiç soğuk davranması besleyen biri olmaz inşaallah
lütfen çocuğunuz için elinizden geleni yapınİcra müdürlüğü nde görevli memur ikiyüzlü elli lira karşılığında jandarma ile çocuğu babadan alıp anneye getiriyormus biraz araştırdım bu daha iyi olacak sanırım iş bulana kadar çocuğumu görmüş olurum inşallah
Konuştum çok defa bana ben böyleyim beğenmiyorsan git diyor asla eleştirilmeyi kabul etmiyor anlayamadigim kültürlü iyi bir üniversite okumuş biri ama bencil ve eleştiri kabul etmiyor.. bende diyorum gidelim hiçbir şey istemiyorum anlaşmalı boşanalim ben buradan gitmeden bosanmam tayinim çıkar öyle bosanirim diyor senin kimsen yok kimse sahip çıkmıyor otur ekmegimi ye temizligimi vs yap diyorCanım kesinlikle senin kararın hiç konuştunuz mu oturup böyle olmaz vs gibiv
İçinde tabiki beni sorguluyordur ama şuan iyiyiz ileride nasıl olur bilemem ama büyüyup onlardan bağımsız olduğunda bana gelip kaldığında beni anlayacağını düşünüyor umiçinde nasıl acaba
Daha da kimseye güvenim kalmadi evlenmeyi düşünmüyorum oğlum inşaallah benimle kalmayı seçerlütfen çocuğunuz için elinizden geleni yapın
o ş.refsiz eksi koca mı ilişki teklif edyi evli olduğunuzu bile bile
ve bir daha kolay kolay evlenmeyin
ailen yok mu gidebileceğin?Konuştum çok defa bana ben böyleyim beğenmiyorsan git diyor asla eleştirilmeyi kabul etmiyor anlayamadigim kültürlü iyi bir üniversite okumuş biri ama bencil ve eleştiri kabul etmiyor.. bende diyorum gidelim hiçbir şey istemiyorum anlaşmalı boşanalim ben buradan gitmeden bosanmam tayinim çıkar öyle bosanirim diyor senin kimsen yok kimse sahip çıkmıyor otur ekmegimi ye temizligimi vs yap diyor
İnşallah hayırlısı oluryap kardeşim bi saniye durma. kaç kurtar kendini. evladına kavuş. içim sızladı okurken. bundan sonrası senin için hayırlı olur inşallah.
Babam yeni vefat etti annem var ama onun dirdiri çekilecek gibi değil herzaman sorumsuz bir aile oldularailen yok mu gidebileceğin?
çalışır çocuğuna bakarsın.
çocuğundan vazgeçme.
ne yap et onu al yanına.
peki boşansan ne yapabileceksin?Babam yeni vefat etti annem var ama onun dirdiri çekilecek gibi değil herzaman sorumsuz bir aile oldular
Ev buldum küçük bir ilçede eşyalı onu kiralayacagim iş araştırıyorum idare edecek biraz param var sonra da işe girip çalışacağımpeki boşansan ne yapabileceksin?
bir planın var mı?
Kölemisin bacım birşey yapmak için cinsellik teklif eden koca vay arkadaş boşan gitsin
Evladın eksikliği hiçbir şey de giderilemez oğlumu çok seviyorum keşke ayrıldığımda velayeti babaya vermek zorunda kalmasaydim. Oğlum oraya alıştı eş dost akraba ve iyi bir ortamda büyümesi içimi Azda olsa rahatlatıyor babaannesi de onu çok seviyor her ne kadar benden koparsada hakkımı yiyemem fakat oğlumu görmem benim en doğal hakkım zaman olur şimdi onbir yaşında liseye gitmeye az kaldı benimle yaşamak ister bu bana en büyük hediye olur Allah tanvalla konu evlatsa gerisi teferruat!
dünyada ki tüm erkekler bir evladın etmez. ona göre hareket et.
Ayrılacağım Allah'ın izniyle fakat istiyorum ki yaptıklarına pişman olsun hata yaptığının farkına varsın Allah gözlerini kör etmişcanım bişey yapmak için kölelere cinsellik teklif edilmez ki. o teklif başkalarına yapılıyo..töbeee
ayrıl kurtul bacım sen de boşver nasıl bi hayat bu yaa
sen ayrıl da rabbim gösterir bi arar bunları ona. öncelik kendini kurtar önce. kapatma gibi bişey olmuşsun orda sen yaa canımAyrılacağım Allah'ın izniyle fakat istiyorum ki yaptıklarına pişman olsun hata yaptığının farkına varsın Allah gözlerini kör etmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?