Son çare nedir

çok ayıp yaaa insanlıktan nasibini almamışlar yazık cok yazık evlilik böyle mi olmalı

sen ayrıl da rabbim gösterir bi arar bunları ona. öncelik kendini kurtar önce. kapatma gibi bişey olmuşsun orda sen yaa canım
Kapatma demissiniz o buna besleme diyor ben seni o zor durumdan kurtardım yoksa sana taciz eder dururlardı diyor ama bana en büyük kötülüğü kendisi yapıyor

Kapatma demissiniz o buna besleme diyor ben seni o zor durumdan kurtardım yoksa sana taciz eder dururlardı diyor ama bana en büyük kötülüğü kendisi yapıyor
o biraz daha yumuşatmaya çalışıyor sadece. kapatma işte, ne beslemesi.. Allah bildiği gibi yapsın onu

illa evlenmek zorunda degıldınız bence , hata yapmıssınız ama evıde terk edemezsınız o kadar tuttugunuzu koparan bırı olsaydınız bebegınızı babasında bırakmazdınız

toplum baskısı ile evlenmek nedir ya?

yapmayın işte bunu. zoraki evlenmeye niyeti olanlar görür de vazgeçer umarım.

kararın doğru. boşan kesinlikle böyle hayat olmaz.

2. evliligin de hem gereksiz hhemde gereksiz bir adam ile olmuş.
toplum baskısı bana göre uygun bir bahane degil.
bir arkadaşına gitme bahanesi yapmak zorunda degilsin. direkt evden cık şehre git. boşanma davası ac ve evden uzaklaştırma iste. gerekirse kadın sıgınma evine gitmek istedigini söyle. barodan ücretsiz avukatta tutabilirsin.
eger yarı yolda gel buraya eve gir derse polisi ara. kişisel özgürlügüne ve haklarına tecavüz ettigini söyle.

Boşandıktan sonra ailemin yanına yerleştim küçük bir köy ve cehaletle dolu insanlar keşke herşey kolay olsa eski eşim rahatsız etti durdu bende konuşacak doğruyu söyleyecek kimsem olmayınca evlendim evet çok büyük bir hata

gözlerim portleyerek okuduğum bi konu dha kolemisin sen? Ne demek istedgn bişeyi almak için ilski yaşamak iğrenç bi hayatn var farkndmsn lütfen kendine bunu yapma bosan

gözlerim portleyerek okuduğum bi konu dha kolemisin sen? Ne demek istedgn bişeyi almak için ilski yaşamak iğrenç bi hayatn var farkndmsn lütfen kendine bunu yapma bosan
Cesaretin kırılması ailenin sahip çıkmaması işsizlik dört yıl hapis hayatı yaşamak insanin kendine olan güveni kalmıyor psikolojik olarak yıpratıyor cesaretimi topladım ve haftaya evi terk ediyorum böyle yaşlanmak istemiyorum

en doğrusunu yapiosn allah yardmcin olsn

Rabbim yardımcın olsun, mücadele et, baskılara göğüs ger, kulağını tıka. Hepsini evladın için yap.

Evlat çok başka, seni ondan ayırmaya çalışan, göstermeyen, göndermeyen herkes Allahından bulsun. Evladımdan ayrı olma düşüncesi bile içimi acıttı, umarım sen de daha fazla ayrı kalmak zorunda kalmazsın.

Eski eşin çocuğa iyi bakıyor mu bari? Haberini alıyor musun? Onu tekrar geri alma şansın var mı??

Bu yaptığın evlilik değil ki? Baş belası biriyle ömür geçer mi ? Toplum baskisida neymiş ne yani şimdi ikinci evliliginde bitecek daha mı iyi oldu ? Ayrıca yazık o çocuğa o adam kim ki evladından ayırıyor hediye almana izin vermiyor.

Oğlumun bulunduğu yer iyi boşanmadan önce evliyken yani oğluma çok güzel bir oda yaptım herşeyini aldım evlenirken eşim çalışmadığı için herşeyi ben yaptım evimi düzdum tabi bunları yapmak kolay olmuyor gece gündüz çalıştım oğluma ise babaannesi ilgilendi fakat beni de ondan kopardı oğlum yanıma gelmez sözümü dinlemez oldu ne yaptıysam yanımda tutamıyorum işten geldiğimde hep babaannesi dedesinin yanında olmak istiyor anne ve babaanne kavramını karıştırmıştı ama hakkını yiyemem babaannesi iyi bakıyor yediği önünde yemediği arkasında büyük bir akraba ortamı var ve herkes onu çok seviyor her ne kadar benim sevgim kadar olmasa da oğlumu arada görüyorum bu kocadan kurtulup ailemin yanına gidebildigimde okuluna gidiyorum enişteme söylüyorum zor zahmet izin alıyor anneme getiriyor dört beş ayda bir görüyorum ama çok özlüyorum

Allah kimseyi bu durumlara düşürmesin hiçbir kadın bunu haketmiyor bende öyle.bosanmis dul kadınları lütfen kimse dışlamasin özellikle aileleri yoksa sonu hüsran oluyor

Allah kimseyi bu durumlara düşürmesin hiçbir kadın bunu haketmiyor bende öyle.bosanmis dul kadınları lütfen kimse dışlamasin özellikle aileleri yoksa sonu hüsran oluyor
Hayır niye dışlasin insanlar. Toplumda artık o kadar çok ki boşanan kendi ayakları üzerinde duran kadınlar. . Kendi ayaklarının üzerinde durmayi dene bunun için bi erkeğe ihtiyacın olmamalı

Hediye demissiniz yine aklıma geldi oğlumun doğum gününde aglamistim lütfen bir hediye al ben annemden alır parasını sana veririm dedim almadı sonra anneme gittim oğlum geldi koşarak bana sarıldı herşey o an durmuştu sanki ne güzeldi ablamın oğlu var oğlumun yaşıtı oanda demez mı annen sana ne getirdi ben cevap veremedim ve oan oğlum cevap verdi benim yerime ve dedi ki ben annemden birşey istemedim ki onun parası yok ihtiyaci var ağlamamak için zor tuttum kendimi böyle bir oğlum olduğu için ne kadar şanslı hissettim ve her hatırladığım da ağlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…