- 16 Şubat 2017
- 2.625
- 4.116
- 83
çok ayıp yaaa insanlıktan nasibini almamışlar yazık cok yazık evlilik böyle mi olmalıKonuştum çok defa bana ben böyleyim beğenmiyorsan git diyor asla eleştirilmeyi kabul etmiyor anlayamadigim kültürlü iyi bir üniversite okumuş biri ama bencil ve eleştiri kabul etmiyor.. bende diyorum gidelim hiçbir şey istemiyorum anlaşmalı boşanalim ben buradan gitmeden bosanmam tayinim çıkar öyle bosanirim diyor senin kimsen yok kimse sahip çıkmıyor otur ekmegimi ye temizligimi vs yap diyor
Almamışlar demissiniz bana da mı dedinizçok ayıp yaaa insanlıktan nasibini almamışlar yazık cok yazık evlilik böyle mi olmalı
Kapatma demissiniz o buna besleme diyor ben seni o zor durumdan kurtardım yoksa sana taciz eder dururlardı diyor ama bana en büyük kötülüğü kendisi yapıyorsen ayrıl da rabbim gösterir bi arar bunları ona. öncelik kendini kurtar önce. kapatma gibi bişey olmuşsun orda sen yaa canım
o biraz daha yumuşatmaya çalışıyor sadece. kapatma işte, ne beslemesi.. Allah bildiği gibi yapsın onuKapatma demissiniz o buna besleme diyor ben seni o zor durumdan kurtardım yoksa sana taciz eder dururlardı diyor ama bana en büyük kötülüğü kendisi yapıyor
Yok yok o kişi almammis canım klavye çoğul yazmış sana lafım yok istediğini yap ne yaparsan sen haklısınAlmamışlar demissiniz bana da mı dediniz
2. evliligin de hem gereksiz hhemde gereksiz bir adam ile olmuş.Dört yıllık evliyim ikinci evliliğim ilk evliliğimden bir oğlum var ve ben babasından dolayı göremiyorum ve ikinci esimde ailemin yanına onu görmem için gönder miyor dort ayda bir gönderiyor ona bir hediye almama asla izin vermiyor mahrumiyette çalışıyor ve hiç kimse ile konuşmama dışarı çıkmama izin vermiyor haftada yada iki haftada bir ilçeye pazar yapmaya gidiyoruz o daon dk hemen eve ailemden uzaktayım ve konuşacak bir komşum bile yok eşim istediğim herşeyi alıyor son zamanlarda tabii yada ben onunla cinsel ilişkiye girmedigim için bazen bir defa benimle olursan alırım diyor evimiz sobalı olduğu için ayrı kanepede uyuyoruz ve uzun zamandır da birlikte uyumuyoruz kanepeye birşey olur kırılır mis diye aslında daha bir çok şey var toplum baskısından dolayı ikinci evliliğimi yaptım sevgisiz evlilikti bir ay sonra ona anneme gidiyorum deyip bir arkadaşımın yardımıyla ev kiralayıp ise giricem ve onu boşayacagim ben doğru mu yapiyorum yardım edin lütfen
Boşandıktan sonra ailemin yanına yerleştim küçük bir köy ve cehaletle dolu insanlar keşke herşey kolay olsa eski eşim rahatsız etti durdu bende konuşacak doğruyu söyleyecek kimsem olmayınca evlendim evet çok büyük bir hata2. evliligin de hem gereksiz hhemde gereksiz bir adam ile olmuş.
toplum baskısı bana göre uygun bir bahane degil.
bir arkadaşına gitme bahanesi yapmak zorunda degilsin. direkt evden cık şehre git. boşanma davası ac ve evden uzaklaştırma iste. gerekirse kadın sıgınma evine gitmek istedigini söyle. barodan ücretsiz avukatta tutabilirsin.
eger yarı yolda gel buraya eve gir derse polisi ara. kişisel özgürlügüne ve haklarına tecavüz ettigini söyle.
illa evlenmek zorunda degıldınız bence , hata yapmıssınız ama evıde terk edemezsınız o kadar tuttugunuzu koparan bırı olsaydınız bebegınızı babasında bırakmazdınız.
Ev kendi evi değil lojman zaten parasını hiç görmedim ne yapıyor bana hiçbir şey bırakmamak için noterden miras reddi çıkarmak istedi.ogluma gelince imkânlar elvermedi onu bir bilinmezligin içine sokmak istemedim
Cesaretin kırılması ailenin sahip çıkmaması işsizlik dört yıl hapis hayatı yaşamak insanin kendine olan güveni kalmıyor psikolojik olarak yıpratıyor cesaretimi topladım ve haftaya evi terk ediyorum böyle yaşlanmak istemiyorumgözlerim portleyerek okuduğum bi konu dha kolemisin sen? Ne demek istedgn bişeyi almak için ilski yaşamak iğrenç bi hayatn var farkndmsn lütfen kendine bunu yapma bosan
en doğrusunu yapiosn allah yardmcin olsnCesaretin kırılması ailenin sahip çıkmaması işsizlik dört yıl hapis hayatı yaşamak insanin kendine olan güveni kalmıyor psikolojik olarak yıpratıyor cesaretimi topladım ve haftaya evi terk ediyorum böyle yaşlanmak istemiyorum
Amin çok sağolun.Allah da sizin yardımcınız olsunen doğrusunu yapiosn allah yardmcin olsn
Bu yaptığın evlilik değil ki? Baş belası biriyle ömür geçer mi ? Toplum baskisida neymiş ne yani şimdi ikinci evliliginde bitecek daha mı iyi oldu ? Ayrıca yazık o çocuğa o adam kim ki evladından ayırıyor hediye almana izin vermiyor.Dört yıllık evliyim ikinci evliliğim ilk evliliğimden bir oğlum var ve ben babasından dolayı göremiyorum ve ikinci esimde ailemin yanına onu görmem için gönder miyor dort ayda bir gönderiyor ona bir hediye almama asla izin vermiyor mahrumiyette çalışıyor ve hiç kimse ile konuşmama dışarı çıkmama izin vermiyor haftada yada iki haftada bir ilçeye pazar yapmaya gidiyoruz o daon dk hemen eve ailemden uzaktayım ve konuşacak bir komşum bile yok eşim istediğim herşeyi alıyor son zamanlarda tabii yada ben onunla cinsel ilişkiye girmedigim için bazen bir defa benimle olursan alırım diyor evimiz sobalı olduğu için ayrı kanepede uyuyoruz ve uzun zamandır da birlikte uyumuyoruz kanepeye birşey olur kırılır mis diye aslında daha bir çok şey var toplum baskısından dolayı ikinci evliliğimi yaptım sevgisiz evlilikti bir ay sonra ona anneme gidiyorum deyip bir arkadaşımın yardımıyla ev kiralayıp ise giricem ve onu boşayacagim ben doğru mu yapiyorum yardım edin lütfen
Oğlumun bulunduğu yer iyi boşanmadan önce evliyken yani oğluma çok güzel bir oda yaptım herşeyini aldım evlenirken eşim çalışmadığı için herşeyi ben yaptım evimi düzdum tabi bunları yapmak kolay olmuyor gece gündüz çalıştım oğluma ise babaannesi ilgilendi fakat beni de ondan kopardı oğlum yanıma gelmez sözümü dinlemez oldu ne yaptıysam yanımda tutamıyorum işten geldiğimde hep babaannesi dedesinin yanında olmak istiyor anne ve babaanne kavramını karıştırmıştı ama hakkını yiyemem babaannesi iyi bakıyor yediği önünde yemediği arkasında büyük bir akraba ortamı var ve herkes onu çok seviyor her ne kadar benim sevgim kadar olmasa da oğlumu arada görüyorum bu kocadan kurtulup ailemin yanına gidebildigimde okuluna gidiyorum enişteme söylüyorum zor zahmet izin alıyor anneme getiriyor dört beş ayda bir görüyorum ama çok özlüyorumRabbim yardımcın olsun, mücadele et, baskılara göğüs ger, kulağını tıka. Hepsini evladın için yap.
Evlat çok başka, seni ondan ayırmaya çalışan, göstermeyen, göndermeyen herkes Allahından bulsun. Evladımdan ayrı olma düşüncesi bile içimi acıttı, umarım sen de daha fazla ayrı kalmak zorunda kalmazsın.
Eski eşin çocuğa iyi bakıyor mu bari? Haberini alıyor musun? Onu tekrar geri alma şansın var mı??
Allah kimseyi bu durumlara düşürmesin hiçbir kadın bunu haketmiyor bende öyle.bosanmis dul kadınları lütfen kimse dışlamasin özellikle aileleri yoksa sonu hüsran oluyorBu yaptığın evlilik değil ki? Baş belası biriyle ömür geçer mi ? Toplum baskisida neymiş ne yani şimdi ikinci evliliginde bitecek daha mı iyi oldu ? Ayrıca yazık o çocuğa o adam kim ki evladından ayırıyor hediye almana izin vermiyor.
Hayır niye dışlasin insanlar. Toplumda artık o kadar çok ki boşanan kendi ayakları üzerinde duran kadınlar. . Kendi ayaklarının üzerinde durmayi dene bunun için bi erkeğe ihtiyacın olmamalıAllah kimseyi bu durumlara düşürmesin hiçbir kadın bunu haketmiyor bende öyle.bosanmis dul kadınları lütfen kimse dışlamasin özellikle aileleri yoksa sonu hüsran oluyor
Hediye demissiniz yine aklıma geldi oğlumun doğum gününde aglamistim lütfen bir hediye al ben annemden alır parasını sana veririm dedim almadı sonra anneme gittim oğlum geldi koşarak bana sarıldı herşey o an durmuştu sanki ne güzeldi ablamın oğlu var oğlumun yaşıtı oanda demez mı annen sana ne getirdi ben cevap veremedim ve oan oğlum cevap verdi benim yerime ve dedi ki ben annemden birşey istemedim ki onun parası yok ihtiyaci var ağlamamak için zor tuttum kendimi böyle bir oğlum olduğu için ne kadar şanslı hissettim ve her hatırladığım da ağlarımBu yaptığın evlilik değil ki? Baş belası biriyle ömür geçer mi ? Toplum baskisida neymiş ne yani şimdi ikinci evliliginde bitecek daha mı iyi oldu ? Ayrıca yazık o çocuğa o adam kim ki evladından ayırıyor hediye almana izin vermiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?