Son çare nedir

Sen o adamdan derhal kurtul

Bence pes etme çocuğunun güvenini ve sevgisini kazanmak için çabala. Çalış, para kazan, ayaklarının üstünde dur, didin, dua et bolca ama onu zaten kaybettim duygusuna kapılma. Allah büyük canım...

Hayır niye dışlasin insanlar. Toplumda artık o kadar çok ki boşanan kendi ayakları üzerinde duran kadınlar. . Kendi ayaklarının üzerinde durmayi dene bunun için bi erkeğe ihtiyacın olmamalı
Bir erkeğe ihtiyacim yok haklısınız boşanan okadar çok kadın varki her birinde ayrı bir dram saklı ama küçük yerler cahil toplumda yaşıyor saniz dul bir kadın nasıl dışlanıyor tahmin bile edemezsiniz insanlar çok acımasız

Canım zaten anlattıklarından nasıl karakterli bi insan olduğunu ben burdan hissettim.. Yaşadıkların kimsenin 1 sene bile kaldıramayacağı şeyler.. Eskidendi artık aman adım çıkmasın aman mahalle baskısı aile şiddeti vs.. Fiziksel olmasa da ruhsal şiddet belki hala günümüzde var. Ailelerimiz yakınlarımız tarafından. Ama insanlar artık kendilerine değer veriyolar. 33 sene sonra halam boşadı kocasını. Hatta ona 33 sene dayanmışsın neden boşuyosun yaş olmuş 60 dediğimde 1 gece dahi tahammülüm kalmadı artık dediğinde anladım.. Evet seninde tahammül sınırın senin 4 seneymiş.. Halam senin yaşadıklarını yaşamadı belki ama ihanetin dibini gördü. Bi kadın için hangisini hangisine değişebilirsin ki?? Aman alkolü yok şiddeti yok kumarı yok.. Varsın aldatması olsun. Ne münasebet efendim olmasın.. Kudurmasın adamlar 50'sinden sonra. Kendine inan.. Şansına güven. Güven ki şans senden yana olsun inşaallah... Zorlanmayacaksın diyemem ama inanırsan başarırsın.. Umarım bundan 1 sene sonra evladın yanında güzel bi işin kurulu düzenin olur. Ve bu yaşadıklarına seni gerçek sen yapan hayatın imtihanları diyebilirsin. Umarım bundan sonraki hayatında ağladığından daha çokk gülersin.. Gün içinde aklıma geldin. Sık sık geliceksin.. Bütünn iyi dileklerim dualarım seninle.. Şimdi yaşadığın acıları unut. Güzelce uyu.. Gün sana ayar belki güzel bi yuvan olur kendin inşaa ettiğin gururunla onurunla dimdik yaşadığın .. Allah asıl senden razı olsun canım benim..

Bence pes etme çocuğunun güvenini ve sevgisini kazanmak için çabala. Çalış, para kazan, ayaklarının üstünde dur, didin, dua et bolca ama onu zaten kaybettim duygusuna kapılma. Allah büyük canım...
Güzel dilekleriniz ve yaziniZla içimi rahatlattiniz Allah sizden razı olsun bana cesaret verdiniz. Cesaretimi topladım ama korkuyorum sanırım dibini göremediğim bir denize atlıyorum sanki ama sonunda ne kadar nefessiz kalsamda gücümün tukenmeyecegini ve tekrar karaya çıkacağıma inanıyorum Allah'ın yardımıyla hezaman aklımda ve duamda Allah'ım hayırlısı ne ise onu yaşatsın diyorum biliyorum ki Allah gönülden edilen duaları kabul eder kulunu sınar ama onu yanlız bırakmaz bende buna inanıyorum işte inşallah güzel günler göreceğim insanlardan uzunca bir süre uzak kaldım hayatı yeniden taniyacagim bu belkide beni zorlayacak ama başaracağım.bugun görüş günüm iki haftadır göremediğim ağaçları yolları göreceğim pazara gidiyorum bu iki saat sürsede yıllarca bir odaya kapanmış biri olarak insana heyecan veriyor haftaya kendimi kuş kadar özgür hissedeceğim ilk yapacağım şey yürümek olacak okadar özledim ki denizin gok yüzünün güzelliğiyle ayaklarım patlayana kadar yürüyeceğim bunu yapmayali ne kadar uzun zaman oldu çocuk gibi sevinç var içimde yürüyeceğim temiz hava özgür hayat yediğim bir soğan ekmek olsun buna da razıyım sırf bunu yapabilmek için..Allah sizinde tüm sıkıntılarınızı atsın içinizden çok teşekkürler

Sana bunu yaşatanları ve susanları Allah kahretsinn!! Kin nefret öfke doluyum. Benim çalışıp eşşek gibi vergisini ödediğim devlette hepimizin birbirimize hakkı var. Az ya da çok ama var.. Benim bile hakkım haram olsun onlara.. Dilerim başlarına öyle büyük azaplar gelir ve kendi dertlerinden sana kötülük yapmayı bırak akıllarına gelmez seninle uğraşmak. Sana yeni özgür hayatında çoooook çokk mutluluklar başarılar diliyorum.. Bugün sinek yerine koyduklarının ahı cehenneme giriş bileti olsun o aşşalık karaktersiz kocanında ailesininde sana bu hayatı reva görüp seni oma bağımlı bırakan kendi ailenin de. İnsan yapmaz kızım bunu. Şeytanlaşmışız haberimiz yok!

Canım benim.. senin için hergün dua edicem. Bizi gelişmelerden haberdar etmeyi unutma. Sen güçlüsün. Her şey güzel olucak inşallah

Dün boşanma konusunu açtım hiçbir şey demeden gitmek içime sinmedi oturdum etraflıca konuştum dedim ben seninle böyle bir hayatı yaşamaktan sürekli sana ayak uydurmaktan yoruldum oğlumu özlüyorum ve boşanmak istiyorum bu defa kararlıyım o da dedi ki biz seninle aşk evliliği yapmadik seni o zor ortamdan kurtardım yanıma aldım biz ayrılsak bile oturup ağlayacak insan değiliz ben olsam bende benim gibi bir adamla yapamazdim benim yaşam tarzım bu bana birşey olursa sana birşey bırakmak istemiyorum oğluna geçeceği için kurumdan bir miktar para kalır sana gider sigortani yatirirsin onunla gecinirsin seninle evliyken ne mal sahibi olurum ne de senden çocuk yaparım dedi ha ben böyle bir hayat istemiyorum dersen de bosanabiliriz. Ben seni o zor ortamdan kurtardım baba gibi abi gibi sahip çıktım tekrar zor bir hayat yaşamanı istemem dersen ki yediğim içtiğim var kalacak yerim var annemin yanindan burası daha rahat dersen kal devam edelim ama benim yaşam tarzım bu beni değiştiremezsin dedi. Sonra baktım üzüldüğünü hissettim ama bana belli etmemeye çalıştı ekledi sonra yine sen gidersen ben evlenecek değilim çünkü biliyorum benim hayatıma kimse ayak uyduramaz ... Boşanma konusunda zorluk cikarmayacagini anladım konuşmalarından ama bende üzüldüm ne yalan söyleyeyim onu yarı yolda bırakmış yanlız bırakmış hissine kapıldım ah şu vicdan olmasa bende ama kararlıyım ben böyle bir hayatı kabul etmiyorum. Arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum..Tek başıma düşünmek bazen beni yoruyor

O da kendi kişiliğinin farkında ve değişmeyeceğini söylüyor, iyi kavga çıkarmamış ne güzel. Boşan hayatını kurtar. Vicdan yapma çünkü sana vicdanlı davranan yok, sen haklısın ve gitmelisin

Ah yaa çok üzüldüm.ikiside birbirinden karaktersiz iki adamın elinde kalmışsın.ama ömrünü böyle geçirmek zorunda degilsin boşanman en dogrusu.bi iş bulmalısın en kısa zamanda eski eşininde sana böyle pis teklifte bulundugunu msjla falan kanıtlasan mahkemede çocugunu alman çok daha kolay olur sanırım.Allahım yardımcın olsun bundan sonra yüzünü güldürsün inşallah

İlk yorum benden gelsin o zaman sana APTALLIK ETME!! Ne demek vicdan ya?? Tam tersi içimde aşka sevgiye ya da her ne olursa olsun yaşanmışlığa rağmen kırıntı kaldıysa onu da bu sözlerle siler tozunu külünü bırakmazdım hayatımda.. Bak seenn.. Bacım sen ne iş yapıyodun da seni kırtardı.. Kaşıkla verdiğini kepçeyle çıkardı. İyilik başa kakarak ya da bak ben seni nerelerden kırtardım diyerek olmuyo.. Ne imkan sundu?? Evde ha hizmetçi ha köle.. Hizmetçi bile bi yerde saygısızlığı gördü mü hizmeti bırakıyo. Üstüne bir de kadınlık.. Bir de hakaret.. Lütfetmiş pislik herif kurtarmış mış mış... Köpek yaşamaz o evde.. Benim kedilerim bile yaşamaz o adamla. Sen insansın. Kadınsın. Annesin... Ne demek senden çocuk yapmam.. Kanın kanıma karışmasın demek ne demek?? Kansız şerefsiz asıl ben senin gibi Allahsızdan evlat sahibi olur muyum diyemedin mi?? Ben mal yapmam. Ya sen zaten malın kendisisin. Varsın tarih seni de mal kaybı olarak yazsın... Lütfen şu adamı boşa. Ha mağdem zorluk çıkarmayacak. Kaçmadan insan gibi boşa... Kendine yalvarıyorum sana bu kötülüğü yapma.. Bacım sen yaşamıyosun... Lütfen artık yaşa!!!

Bende geleceğim den endişeliyim bu adamın yanında sığıntı gibi yaşayamam daha boşanmakta kararlıyım.sagolun

Allah razı olsun içimi rahatlattiniz Allah da sizin içinizi hep feraha huzura erdirsin

Allah razı olsun sizde olmasaniz ben ne yapardım. Ben tartışıp bagrilti cagrilti sevmem oturdum güzel guzel konuştum oda beni anladı inşallah tek celsede bitecek eğer ben içimde birikmisleri bağırıp haykirsaydim yüzüne belki tavrı başka olurdu dayak bile yerdim sakın sakin konuştum ve bana bu konuşma iyi geldi.

Annemi aradım bu arada perşembe günü nasılsın vs sonra annem yine demezmi eşin ne yapıyor bende dedim anne bildiğin gibi ben de iş araştırıyorum buldum gibi gidip görüşeceğim hala diyor ki eşin izin verecek mı anne dedim ben bosanacagim o da misafirliğe gitmiş eveledi geveledi neyse dedim ben kapatıyorum hadi dedim orada konuşamadı eve geçince beni arar bekledim bekledim hala aramadı oturdum hıçkıra hıçkıra ağladım bu evlada reva mı yani

Ben adamı sakin sakin döverim.. Tıpkı onun beni sakin sakin vurduğu gibi.. Dua edeceği yerde sana bir de bunları rahat rahat söyleyebilen karaktersiz aşşağılık kompleksi taşıyan bi şeytanla evli kalmışsın. Sen benim kızım olacaktın. Ablam kız kardeşim olacaktın ahh!! O adamı doğduğuna pişman edecektim ben. Senin kocan idamlık kızım Onu Allah affetmez inşaallahh!! Nafakanı al ister hır gür çıkarsın ister başka türlü canını yaksın. Hadi bakalım senden sonra damdan düşmüşe nasıl düşüyo eşşek!! Çok gelir yalvarır gitme hatçeee seviyoom diye hele bi görsün hayatını kolaylaştıran bi insanın yokluğundaki zorluğunu. yokluğunda nasıl işe aradığı anlaşılır. O da görsün ben sonra görcem onu. Mahvettiği hayatının bi bedeli yok tabi ki ama sakın ola gurur yapma sakınn.. Ben eşimden nafaka bilmem ne hiçbir şeyy almadım. Şuan çok pişmanım. Ben gurur yaptım. Eşşek gibi her ay bana o parayı göndereydi de göreydim diyorum şimdi. Hem yuvam yıkıldı. Hem hayatım hem hayallerim. Paşam gexiyo tozuyo o bar senin bu meyhane benim. Bende eşşek gibi çalışıyorum. Namusumu korumaya çalışıyorum. Sen benim gibi aptal olma. 300-400 deme all nafakanı.

O konuları avukatimla konuşmayı düşünüyorum. Dedim ki ona sevmiyorsun niye evlendin ozaman benimle diyor ki ilk gördüm seni baktım ki güzelsin dedim alayım yanıma çirkin birşey olsan zaten almazdim hem dulsun hem çocuğun var ailem duysa hemen bosardim demezmi kendimi sakinleştirmek için zor sabrettim

Güzellik mi bıraktın şerefsiz. Ayyy beni delirtti burda!! Şimdi çokkk daha güzelleşçeksin... Miss gibi işini bulacaksın evini düzenini kuracaksın.. Evladında inşaallah yanına gelecek.. Öyle güzel öyle güçlü ve alımlı bi kadın olarak devam edeceksin ki hayatına... Şans senden yana olacak ben inanıyorum.. Bak yaz geldi çiçekler açtı. Etraf güneşe ısındı. Kalbinde ısınacak yeni hayatına bu yaz sana çokk iyi gelecek. Çıkıp yürüyüşünü yapacaksın.. İş arkadaşlarınla oturup bi çay kahve muhabbetlerin olacak.. Sakın ay ben boşandım beni aralarına alırlar mı diye korkma.. Daha çabuk alıyolar... Belki hayat tecrüben onlara örnek olacak.. Çoookkkk sevilmeni diliyorum Allah'tan... Çokkk güzel yerlere gelmeni başarılı olmanı...

Allah sizden razı olsun tek iste
Allah sizden razı olsun ilk istediğim yürümek çok özledim sonrası ise oğlum. Kötü bir insan değilim herkes iyi biri olduğumu söyler yazınızı okurken bile duygulandim inşallah dediğiniz gibi beni dislamaz insanlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…