- 15 Ekim 2015
- 3.775
- 19.536
- 158
- Konu Sahibi Mina sevde
-
Seni zerre tanimayan insanlar burda bebegin icin endiselenip doktora git diyor, akil vermeye calisiyor su senin yaptigin muhabbete bak!Lafı nerenizden anlayacagınızı öyle bi şaşırıyorsunuz ki varya.eşimden sevgisini ilgisini babalığını istemedim.eşimi sevmesem de bir evlat istedim. Eşimin görevi benim üzerimde bir sperm. O benim evladım spermi kendim üretebilseydim Onuda istemezdim.
Sakin şampiyonSeni zerre tanimayan insanlar burda bebegin icin endiselenip doktora git diyor, akil vermeye calisiyor su senin yaptigin muhabbete bak!
Sperm uzerine bu kadar kafa yoracagina bir acil servise git. Paran yoksa ara ambulansi derdini anlat gelip alirlar.
Dr tanidigi soyle demismis boyle demismis
Biz hasta geberirken bir tane agri kesiciyi icmiyoruz dr içebilirsin dedigi halde
Bebegi anlattigin kadar önemseseydin su an burda millete dunyanin ilerlemesinden, kinadigini yasamadan olmezsinden , spermden daha baska seyler anlatiyor olurdun.
Sabah sabah asabim bozuldu.
Şu an hastanedeyim muayene oldum bebeğimde kötü bi durum yok.kustugum için ilaçların yarısından çoğu kana geçmemiş. Ve içtiğim ilaç katagori olarak bebeğimde düşüğe veya bi hastalığa neden olacak bi ilaç değilmiş. İstediğinizi söyleyinSeni zerre tanimayan insanlar burda bebegin icin endiselenip doktora git diyor, akil vermeye calisiyor su senin yaptigin muhabbete bak!
Sperm uzerine bu kadar kafa yoracagina bir acil servise git. Paran yoksa ara ambulansi derdini anlat gelip alirlar.
Dr tanidigi soyle demismis boyle demismis
Biz hasta geberirken bir tane agri kesiciyi icmiyoruz dr içebilirsin dedigi halde
Bebegi anlattigin kadar önemseseydin su an burda millete dunyanin ilerlemesinden, kinadigini yasamadan olmezsinden , spermden daha baska seyler anlatiyor olurdun.
Sabah sabah asabim bozuldu.
Orası sizi ilgilendirmez hastanedeyim zaten bilip bilmeden konusma yapmaVe hala doktora gitmiyo bebek umrunda değilki, Allah akıl fikir vicdan versin ya. Hiç bişe bebekten önemli değül tüküreyim böle derdin içine ben. Bebek yapmak için önce kendin bi olgunluğa erişseydin.
Hastanedesin ve forumda mı takılıyorsun? Hı hı tamam.Orası sizi ilgilendirmez hastanedeyim zaten bilip bilmeden konusma yapma
Şu an hastanedeyim muayene oldum bebeğimde kötü bi durum yok.kustugum için ilaçların yarısından çoğu kana geçmemiş. Ve içtiğim ilaç katagori olarak bebeğimde düşüğe veya bi hastalığa neden olacak bi ilaç değilmiş. İstediğinizi söyleyin
Dramatik hale getirmişmişim de cart curt hayata dört ayaklarının üstüne düşmüş hiç bi zorluk yaşamamış olacaklar ki gelip burda bu şekilde eleştiri yapabiliyor sunuz. Ağız sizin konusun sizi allaha bırakıp yaşadıklarımı yasamanıza davet ediyorum.Konuyu okudum yorumları okudum, konu sahibi ne kadar iticisin. Daha ergenliğini tamamlayamadın heralde sen. İntihar ettiği sebebe bak, bide nasl dramatik hale getirmiş.
Bide yorum yapanlara bu ülke sizin yüzünüzden gelişmiyo vs diye yükleniyo. Yav heee heeee. Sen önce üstünden şu cahilliği at da öle gel burdan senden mantıklı düşünenlere laf söyle.
Konunda intihar edicek bi halt yok, madem bebeğin canına bu kadar kolay kast edebilcen, madem bu kadar sorumsuz bu kadar zayıfsın yapmasaydın çocuğu. Yok kaynısına para vermişlerde bilmemneymiş. SANANE? Derde bak ya, kocasını kandırıyo annene mesaj attm diye sonra 30 hap içiyo
Ah yazık sana
Valla zerre üzülmedim sanada bebeğe acıdım.
Evet dolmuş bulabilirsem eve gidicem.herseyde eleştirecek bişey bulan insan görünümlü kişiHastanedesin ve forumda mı takılıyorsun? Hı hı tamam.
Evet tabi biz hiç bişe yaşamadık, hiç zorluk görmedik. Tek sen yaşıyosun :))Dramatik hale getirmişmişim de cart curt hayata dört ayaklarının üstüne düşmüş hiç bi zorluk yaşamamış olacaklar ki gelip burda bu şekilde eleştiri yapabiliyor sunuz. Ağız sizin konusun sizi allaha bırakıp yaşadıklarımı yasamanıza davet ediyorum.
Hiçkomuşma daha iyi git gözlerini doktora göster.elestiri yapmış olmak için eleştiri yapma kafa ağrıtma benim derdim bana yeter gidebilirsinEvet tabi biz hiç bişe yaşamadık, hiç zorluk görmedik. Tek sen yaşıyosun :))
Ya senin yaptğın saçmalıklar için ne diye senin yaşadıklarını ben yaşıcakmışım? Komikmisin sen. Aynı şey benim başıma gelse sen gibi aciz davranmam ben saçma sapan sebepden 30 hap içeyim, lafı yiyincede ühü ühü sizde benim yaşadığımı yaşayın...
Yazık o bebeğe kimlerin eline düşmüş. İlerde dayanılmaz acılar çekip bebeğini bırakıp gitmezsin heralde ? Hiç bi yorumunda pişmanım bebeğimi kaybetmekten korktum, bi cana nasl kıymaya kalktım bunun hesabını nasıl veririm, yavruma bişe olsa kendimi affetmezdim vs vs hiç bi yorumunu okumadım. Sen kendine gelde önce, sana varya ne kadar ağır konuşsam az ya kusura bakmada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?