- Konu Sahibi Mina sevde
-
Taş gibisin sen sana bişe olmaz merak etmeHas nicktir
O son model arabalar tatiller benim esek gibi çalışmamla oldu. Akşam eve 10 da gelerek tek pazar tatiliyle. Herşeyi geçtin malım mı kaldı eleştirecek evde yatıp bi yerler büyütüceğine git sende çalış yiyorsaİyi bak biraz etki etmiş başka bi topikte ben kötü bi anneyim falan diye vicdan yapmışsın. Bebekten konuşmak aklına gelmiş bak :)))
Eski konularına baktımda, eşinin son model arabası, lüks tatiliniz dikkatimi çekti.
Bi üye demişki karnındaki bebeğe sahip çıkmayıp kocanınız ailesinin parasına sahip çıksanız ne çıkmasanız ne, ne kadar haklı...
Bende bu kısma deli oldım, millete ülke sizin yüzünüzden gelişmiyo diyene kadar önce bebek için endişelensin gelmiş burda konı açıp bana acırlarmı kafasındao kadar itici yorumlar yazdı ki, bebeği hakkında en ufak bir üzüntüsü ya da endişesi yoktu
Valla normal değilsin ne demek ilaç içtim hamileyim oha ya anne olacaksın kendine dikkat etmen gerekirken bu ne bencillik .
Şahane kime isterse verirler eşim evlat değilmi demişsin sanane o anası babası o dert etsin sen teselli edeceğine yaptığına bak yaş kaç bilmiyorum ama esin üzülürken ona destek olmazsan yanında durma bencede .
Borç yiyen keseden yer vermez diğer oğluna yapar yada yakar bisi yapar bunun muhasebesi en son sana düşer. Kendine gel .
Kusura bakma bebeğine doğmadan üzüldüm. İlerde cinnet geçirir zarar verirsin senaryosu yazdım. Allah doğru yola getirsin . Amin .
Sende intihar etcek psikoloji var mı beO son model arabalar tatiller benim esek gibi çalışmamla oldu. Akşam eve 10 da gelerek tek pazar tatiliyle. Herşeyi geçtin malım mı kaldı eleştirecek evde yatıp bi yerler büyütüceğine git sende çalış yiyorsa
Sabaha kadar uyumadım keyfimden degil doktorun anlatımıyla benim içtiğim ilaç b katagorisi ilaçlarmış ve bunlarda yüksek doz olsa bile bebege kalıcı bi sakatlık bırakan cinsten değiller kanıtlanmış ilaçlar. X grubu ilaçlar buna neden olurmus antidepresif kalp ilaçları gibi. Doktorun anlattıkları bana bu .Bazıları yazmış. Köprüden atlayana atla diye alkis yapanlar gibi yazıyormus buradakiler...konu 01.15 civarı açıldı 30 tane hap ictim kustum ben iyiyim! Bitti mi yani karnındaki can ne olacak , ambulans arasa hamile bayana direk gönderirler para filanda almazlar ama sabaha kadar o kadar itici yorumlar yazdı ki, bebeği hakkında en ufak bir üzüntüsü ya da endişesi yoktu...kalici bir hasarla doğarsa ne olacak bebegi belkide kabullenemeyecek üstelik kendi hatasından dolayi,ilk 3 ay cok önemli gebelikte git deniliyor yok, sonra sabah oldu gittim bişey yokmuş, oldu canım. Parasetamol türü ilaclar bile hamilelikte cok önerilmiyor... bu durumda empati yapılması kolay olmuyor geceden sabaha acaba birsey oldu mu endişesiyle yazmadınız ... sadece herkese saldırdınız ... psikolojiniz bozuk oldugunu biliyorsaniz uzmana gidin doktor nasil yönlendirmedi.
Sen büyütmeye devam et bu kafayla anca oranı büyütürsün başka yerlerde büyüyecek degil yaSende intihar etcek psikoloji var mı be
ee param yok diyodun?O son model arabalar tatiller benim esek gibi çalışmamla oldu. Akşam eve 10 da gelerek tek pazar tatiliyle. Herşeyi geçtin malım mı kaldı eleştirecek evde yatıp bi yerler büyütüceğine git sende çalış yiyorsa
Evet yasamak için sebepCanim benim benzer bi durum bende yasadim bekarken antidepresan icmistim acilde mide mi yikatmadim hatta sedyeden serumu koparip kactim. Sonra bogazimi ketim elimde kirdigim tabakla kolumu kestim. En son gozlerimi kapatip kendimi caddeye attim gecenin bi yarisi yani demek istedigim öldürmeyen Allah öldurmuyor. Ben neden yaptim ailem beni eşimle evlenmemem icin baski yapti onlari terkettim esimi sectim. Sonra esimde beni yari yola birakti. Sokakta kaldim gunlerce ac kaldim evli degildik ve benim karnimda bi bebegim olma ihtimali vardi en son ki kavgamizda ben bu cocugu herseye ragmen varsa eger koruycam demistim karnimi tutmustum aglaya aglaya cok iyi hatirliyorum tabi hamile olmadigim ortaya cikti sevinmistim. Benimle beraber ac kalirdi cunku. Insanin bir yerden sonra sevgi ve ilgiye ihtiyaci var biliyorum. Ilgisizlik insani yipratir psikolojisini bozar bunada biliyorum. Sonra ne oldu biliyomusun. Esim bir gece beni halamin evinde ac susuz karanlikta tek basima otururken buldu. Elim ayagim buz kesmisti ve ayaklarima gecici felc inmisti yuremiyordum. Kapi caldi emekleyerek kapiyi actim esim. Gidiyoruz dedi beni kacirdi ordan ailenle asla gorusmiyceksin dedi. Duhunume son 1 ay kala yasadim butun bunlari. Sonra 2 hafta gecti ben kardeslerimi ailemi ozledim onlar beni atmis dahi olsalarda. Kardes ozlemi cektim gecelerce agladim. Esim sevdigim adam yanimdaydi ama ben simdi ailemi ozlemistim. Kina gunumde esimi ikna ettim babam kufurlerde etse ozur diledik elini optuk simdi esimin ailesi bana cok zor anlar yasatti o benim ailemden ozur diledi diye bende onun ailesine karsi anlayisli davrandim. Ve zaman gectikce birbirimize olan sevvgimiz saygimiz bagimiz daha da artti. Intahar kotu bir eylem dusuncesi bile normal degil ama o psikolajide olmayan anlayamaz canim benim sikma canini gun bitmeden rahmet bitmez Allah yardimcin olsun simdi iyice kafani topla ve elini karnina gotur esinin seni anlamadigi kadar bebegini sev sev ki yasamak icin bi sebebin olsun
Sinir olmamak elde değilee param yok diyodun?
nasıl bir hayatın var ki anlamadım?
maddi durumun iyiyse kv den niye para istediniz niye vermediler diye bu kadar abarttın??
sorular sorular...
bir gariplik var
Sadece kart kullanıyoruz ben su an evde olduğum için kartada paraya da ihtiyacım yokmuş. Bi kere tatil yapmakla iyi bi aracınız olmsı demek ev almak için borç istememek mi oluyo. Mesele kaynana parası değildi benim yolunda gitmeyen evliliğim in patlaması oldu. Başka bi yerden gene patlardı.ee param yok diyodun?
nasıl bir hayatın var ki anlamadım?
maddi durumun iyiyse kv den niye para istediniz niye vermediler diye bu kadar abarttın??
sorular sorular...
bir gariplik var
O kadar konuşmadan bunları anlıyor sunuz zaten işinize geleni en eleştire bilecek ne varsa onuYa bu ne saçma dert sinirlerim yerinden zipladi sabah sabah ne sorumsuz insansin kimse sana borç vermek zorunda değil kimsenin parasına ortak değilsiniz borç alamadık ev alamadık diye günahsız bi yavrudan ne istiyorsun Allahım ne insanlar var ya o adam seni iyi bile çekiyor pehh
Canim benim seni cok iyi anliyorum yaptigin seyin pismanligini yasadiginda belli ama sen cok yipranmissin bence sorun sadece para degil esinde degil aileside degil hepsi ust uste gelmis bi patlama yasamissin ama canindan daha kiymetli bi armagan var sana bak ben cocuk istiyorum olmuyo ugrasiyorum ama Allah vermicem dedi. Mi vermiyo sana vermis kiymetini bil canim hic olmazsa ilerde dertlerini paylasabilcegin bir kanın olucak sana anne diycek gerisi hic onemli degil burdaki sacma sapan konusanlarida okuma gormezden gel bazi insanlar duzgunce konusmasini bilmiyolar. Ben cocuk psikolojisi uzerine rehber ogretmenlik yaptim bir sure sonra kendi psikolojim bozuldu demekki neymis hayatta insanin basini her halt geliyomus o yuzden cekmeyen anlamaz uzulme ve bol bol meyve tuket artik sen iki kisisinEvet yasamak için sebep
cok kötüyüm çok dertliyim ne eşimle mutluyum ne ailesiyle.nerden tutsam nerden başlasam neyi anlatıp neyi anlatmasam hiç bilmiyorum.eşimle son beş gündür kavgalıyız değer vermeyen sevgisini belli etmeyen hayatta sadece kendi mutluluk ve huzurunu düşünen bi eş.işte o kadar bencil. Üç gece yanında yatmadım sonunda zar zor ikna etti gittim yattım ama teni tenime değdiği zaman ittirdim nefes alısverişi bile gıcık ediyordu.içimde ona karşı olan bütün haklarımı iyi niyetimi sevgimi bitirmişti. Derken derken üstüne olaylarla bağlar koptu.tek bağda hamile olmamdı zaten. Evet böyle bi adam dan bile isteyerek bi bebek yaptım kopsam kopamıyorum sevsem sevemiyorum.evladım bana umut olur beni sever destek olur dedim.yeni bi hayat kurmaktan korktum. Kanser hastası babama söylersem ona bişey olur sa diye korktum.. belki çaresizlik belki bencillik korktum.korktum korktum neden korktugumu bilmeden ama herşeyden korktum.ailesi zamanında bize iki üç kez ağır kötülük yaptı biz sustuk ana babadır dedik.sonra biraz telafi ettiler orta bulunsun dedik kırgınlık etmedik.ve biz ev almak istedik bi sene önce kredi çekip birazda onlardan borç isteyip bize para azaldı kendiniz biriktirin alın bizden beklemen dediler ama zengin ler. Sustuk bugün duydukki kaynım var nişanlı ama düğünü iki üç seneye olacak kızın durumu yok. Neyse araba alacakmıs 100 bin tly son model kredi çekmek istemiş annesi krediye faiz olur diye 80 i ben verim üstünü koy al o sekseni de bana arttırdıkça ödersin deimiş. Evet para onların borcu istediklerine verirler ama eşim evlat degilmiydi. Eşim pek seslenmedi sustu.kötü olmak istemedi ama kendisi sonra ağladı.bende eşime annene mesaj attım anne bize niye vermediniz borç bize YÖK dediniz siz bilirsiniz kötü niyetle yazmadım ama üzüldük dedim diye mesaj attım dedim. Ama atmamıstım amacım onu denemekti ve inandı telefon a bakmak istedi vermedim. Napacan kızdın mı dedim.evden giderim bi daha gelemm sonra da seni boşarım dedi bana.evet belki aramızda küçüçük baglar vardı tutan oda gitti.sinir krızı gecirdim gittim 30 tane felan hap yuttum. Çıktı gitti evden 30 dk sonra geldi kus çocuğa bişey olacak dedi. Kustum karnımdaki masum sucsuz günahsız için.anneme 15 saat uzaktayım. Biletimi al gidicem dedim elimde hiç para yok.otobüs durağına gidecek kadar bile . Bosanacam dedim bitti. Biletimi almıyor annenı babanı ara söyle ondan sonra diyor.inanmıyor boşamak istediğime gidebileceğime.ama babam çok hasta telefonda söylemek istemiyorum diyorum eve varınca yüz yüze daha kolay olur yok diyor. Anlamıyor musun boşancam diyorum evimde oturacak mısım. Ha bide onlar onun ana babasıymıs ne olursa olsun ben ve kendisi laf diyemezmiş. Normalde anacı babacı degil böyle konularda anacı oluyor.ama bizim sonumuz yok nolacak ki böyle nereye kadar .ben iyi kötü cocugumu dogurur bakarım bunları göze aldım korkmuyorum şimdi nasıl olacak napıcam nasıl devam etmeli bosamalı mı yoksa o lafları yutmalı mı böyle yapan kaynana kayın babaya ne demeli ne yapmalı nasıl davranmalı ben cididi ciddi bosanmak istiyorum ama nasıl olack ya bu korkularım ailemin durumu yok zor geciniyorlar küçük bi beldede oturuyorum ile 1 .30 saat uzak ta nasıl olack bu bıktım bıktım yoruldum
Canim bunlar insanliktan cikmis laf anlatilmiyoO kadar konuşmadan bunları anlıyor sunuz zaten işinize geleni en eleştire bilecek ne varsa onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?