- 14 Eylül 2013
- 1.050
- 972
- 73
- 35
- Konu Sahibi Mina sevde
-
Ya konu ayrı ona yorum yapmayacağım da her olayı da bu ülke zor gelişir muhabbetine bağlamasak su anlattığın olayla bu ülkenin gelişmesinin hiç alakası Yok ha varsa da senin gibi kendi emeğiyle kazanamayıp ondan bundan yardım bekleyenlerin yüzünden gelişmez bu ulkeAynı şey senin basına gelse açacağın konu aynı kocamı anlattım o kadar bencilliğini karaktersizliğini ona laf yok bize borç vermeme leri zoruma gitti demek bana düşmüyor demi.onun bi mesaj attım dedim diye evden giderim bosarım demesi normal ama sizin taktıgınız istediğine para verir size ne.çok şahane düşene bi tekme de siz vurun zaten. Yardım etmek ayağa kaldırmak zor olsa gerek. Sonra bu ülke neden gelişmiyor diyorlar zor gelişir bu ülke zor
Ilac ictigi falan yalanBazıları yazmış. Köprüden atlayana atla diye alkis yapanlar gibi yazıyormus buradakiler...konu 01.15 civarı açıldı 30 tane hap ictim kustum ben iyiyim! Bitti mi yani karnındaki can ne olacak , ambulans arasa hamile bayana direk gönderirler para filanda almazlar ama sabaha kadar o kadar itici yorumlar yazdı ki, bebeği hakkında en ufak bir üzüntüsü ya da endişesi yoktu...kalici bir hasarla doğarsa ne olacak bebegi belkide kabullenemeyecek üstelik kendi hatasından dolayi,ilk 3 ay cok önemli gebelikte git deniliyor yok, sonra sabah oldu gittim bişey yokmuş, oldu canım. Parasetamol türü ilaclar bile hamilelikte cok önerilmiyor... bu durumda empati yapılması kolay olmuyor geceden sabaha acaba birsey oldu mu endişesiyle yazmadınız ... sadece herkese saldırdınız ... psikolojiniz bozuk oldugunu biliyorsaniz uzmana gidin doktor nasil yönlendirmedi.
evet meselen kaynana parası olamamlı zaten.Sadece kart kullanıyoruz ben su an evde olduğum için kartada paraya da ihtiyacım yokmuş. Bi kere tatil yapmakla iyi bi aracınız olmsı demek ev almak için borç istememek mi oluyo. Mesele kaynana parası değildi benim yolunda gitmeyen evliliğim in patlaması oldu. Başka bi yerden gene patlardı.
Siz böyle güzel güzel yazıyor sunuz ya kimi dertlerinden bahşediyor diyorum tek ben değilmişim acılarda boğulan. Bi kez daha çarpıyor yüzüme gercekler neden yaptım soru su deliyo kafanızı. Rabbim verdiklerine kıymet bilmeyi vermedikleine de en kısa zamanda hayırlısında vermeyi nasip et.Canim benim seni cok iyi anliyorum yaptigin seyin pismanligini yasadiginda belli ama sen cok yipranmissin bence sorun sadece para degil esinde degil aileside degil hepsi ust uste gelmis bi patlama yasamissin ama canindan daha kiymetli bi armagan var sana bak ben cocuk istiyorum olmuyo ugrasiyorum ama Allah vermicem dedi. Mi vermiyo sana vermis kiymetini bil canim hic olmazsa ilerde dertlerini paylasabilcegin bir kanın olucak sana anne diycek gerisi hic onemli degil burdaki sacma sapan konusanlarida okuma gormezden gel bazi insanlar duzgunce konusmasini bilmiyolar. Ben cocuk psikolojisi uzerine rehber ogretmenlik yaptim bir sure sonra kendi psikolojim bozuldu demekki neymis hayatta insanin basini her halt geliyomus o yuzden cekmeyen anlamaz uzulme ve bol bol meyve tuket artik sen iki kisisin
KesinlikleIlac ictigi falan yalan
Ben anliycagimi anladım herşey gayet ortada siz gidin tedavi olun bence karninizdaki bebeğe acidim ben bu ne hirstir arkadaşım bizde kv kp den birşey gormedik cok sukur her zaman kendi yagimizda kavrulduk bunlar sorun yapılacak şeyler deil cidden eşine karşı hep böyle isen yazık o adama çok yazık böyle huzursuz bir insanla yaşamak ne zordurO kadar konuşmadan bunları anlıyor sunuz zaten işinize geleni en eleştire bilecek ne varsa onu
Aynisini dusundum. Test gibi bisey yapilmasi lazim.Herkes anne olmasın ya ! Kimbilir ne halde o zavallı yavrucak ? Anne & baba olacaklara akli dengesinin yerinde olduğunu gösteren ehliyet verilsin nokta !
Amin canim benim amin tabi ki tek degiliz kim bilir nelerde ne dertler daha bilmedigimiz o yuzden pozitif dusunuyoruz ve hayata inat yasamak profilinde ilerliyoruz cunku sinavdayizSiz böyle güzel güzel yazıyor sunuz ya kimi dertlerinden bahşediyor diyorum tek ben değilmişim acılarda boğulan. Bi kez daha çarpıyor yüzüme gercekler neden yaptım soru su deliyo kafanızı. Rabbim verdiklerine kıymet bilmeyi vermedikleine de en kısa zamanda hayırlısında vermeyi nasip et.
Umuda ihtiyacın vardı normal.Ama kendin için yaptın kendin için de zarar veriyorsun.Bu hiç normal değil.Bir anne bukadar bencil olamaz.Yarın birgün sen de ailen gibi olacaksın gibi evladına.Yukarıda bi kadının yazdıgı gibi geçmişimde bogazıma bıcak dayayan abimin yanına mı gideyim eşofman giydim diye tüfekle vurmaya kalkan taciz gördüğüm de 13 yasındaydım bana suçsuz oldugumu bildiği halde sinirden kime saracagını bilemeyip sinirden bana orosbu diyen baba ma mı. Evet bunları sonradan yazıyorum o an yasadıklarım vardı aklımda . Evet ailem şimdi melek oldular geçti mi gecmedi. Nefes alısverinden gıcık oldugum adamdan cocugu iki ay önce yaptım bu son olaylar bi hafta içinde cıtayı aştı. Eşimden tiksinsem de o çoçugu yaparım o..puluk yapıp başkasından peydahlamak dan iyidir. Umuda ihtiyacım vardı
15 ekimde açtığı konuda eşimle aramda saygı yok ama sevgimiz tutuyo vazgeçemiyoruz vs yazmış; boşan çekme diyenler zaten boşa yoruyo kendini. Amaç dikkat çekmek sadece. Acıların kadını muamalesi yapmadk hata ettik.Ilac ictigi falan yalan
BencedeIlac ictigi falan yalan
Sen daha has nicktir olup gitmedi n mi. Acıların kadını felan kadın filan kadın amacın ne senin işsizlikten bana mı sarıyorsun git kendine iş buldum. İlgilenme benimle bu kadar mı olur ya anca bu kadar olur15 ekimde açtığı konuda eşimle aramda saygı yok ama sevgimiz tutuyo vazgeçemiyoruz vs yazmış; boşan çekme diyenler zaten boşa yoruyo kendini. Amaç dikkat çekmek sadece. Acıların kadını muamalesi yapmadk hata ettik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?