Son çare ölüme gitmeye karar verdim

Ya konu ayrı ona yorum yapmayacağım da her olayı da bu ülke zor gelişir muhabbetine bağlamasak su anlattığın olayla bu ülkenin gelişmesinin hiç alakası Yok ha varsa da senin gibi kendi emeğiyle kazanamayıp ondan bundan yardım bekleyenlerin yüzünden gelişmez bu ulke

Ilac ictigi falan yalan

evet meselen kaynana parası olamamlı zaten.
eşinle arandaki sorun nedir tam olarak?
şiddet mi görüyosun hakaret mi var?
nedir?
madem çalışıp kazanabilen bir insansın pekala boşanabilirsin de

Hanımlar bir sakin olun azıcık ya.Şu yorumları okuyunca çok üzüldüm.Konu sahibi hatalı,kabul.Yaptığı dogru değil,onda hem fikiriz.Ama yerden yere vurmak nedir ya hu?
Her insanın dibe vurup saçmaladığı zamanlar olmuyor mu?Tamam hamile,anne adayı ama önce İnsan.
Herkesin her olayı göğüsleme şekli farklı.Kimi dayanabiliyor kimi dayanamıyor.Gücü tükenmiş,dünyayı yok saymış o an.

Kendini yok sayan bir insana,yok bebeği düşünmedin yok katili olacaktın gibi cümleler yersiz.Çünkü önce kendi canından geçmişşş.

Yapıcı yorumlarınız olsun azıcık,yazık değil mi?Zaten ruh hali yerlerde,rahatlamak için yazıyor.Bu yorumları okuyunca da üzülmüyor mu?

Hani anne adayı üzülmez di??

İnsandır şeşer beşer.Bize düşen hatasını güzelce anlatmak.

Allah kimseyi bu duruma düşürmesin.

Siz böyle güzel güzel yazıyor sunuz ya kimi dertlerinden bahşediyor diyorum tek ben değilmişim acılarda boğulan. Bi kez daha çarpıyor yüzüme gercekler neden yaptım soru su deliyo kafanızı. Rabbim verdiklerine kıymet bilmeyi vermedikleine de en kısa zamanda hayırlısında vermeyi nasip et.

Sebep nedir yaa? Ne sebep olabilir şu duruma. İnsanlar ne dertlerle uğraşıyor bu hayatta, ne gibi sıkıntılar var bir bakın dünyaya olur mu.Sonra halinize şükredin.
Mutsuzsunuzdur eyvallah, ana baba kötüdür, haksızlık yapmıştır, kocan 'adam' değildir. Ama değmez kendine bunu yapmaya..

Ah hele şu zamanda, akıllı olmalı bir kadın, ben ve bebeğim nasıl kurtuluruz, nasıl daha kaliteli yaşarız diye düşünmek gerekirken...
Off Allah akıldan şaşırtmasın...

O kadar konuşmadan bunları anlıyor sunuz zaten işinize geleni en eleştire bilecek ne varsa onu
Ben anliycagimi anladım herşey gayet ortada siz gidin tedavi olun bence karninizdaki bebeğe acidim ben bu ne hirstir arkadaşım bizde kv kp den birşey gormedik cok sukur her zaman kendi yagimizda kavrulduk bunlar sorun yapılacak şeyler deil cidden eşine karşı hep böyle isen yazık o adama çok yazık böyle huzursuz bir insanla yaşamak ne zordur

Amin canim benim amin tabi ki tek degiliz kim bilir nelerde ne dertler daha bilmedigimiz o yuzden pozitif dusunuyoruz ve hayata inat yasamak profilinde ilerliyoruz cunku sinavdayiz

Şimdi siz bu kadar hapı sırf evlat ayrımı yaptıkları için mi yaptınız !
Karnınızdakini düşünmeden bilinçli şekilde hap yuttunuz ve nedeni sadece dünya malı YAZIK.
Şunu belirteyim eşim ile huzurlu isem umrumda olmaz koca dünya ve içindekileri
SaAdetime bakarım yaşar güler eğlenir karnımdaki için alışveriş yaparım
Sadece kv ve kp bunu yaptığı içinde kocaman MESAFE koyarım olur biter.
Ölüm niye ya ?Allah aşkına!!!!

Umuda ihtiyacın vardı normal.Ama kendin için yaptın kendin için de zarar veriyorsun.Bu hiç normal değil.Bir anne bukadar bencil olamaz.Yarın birgün sen de ailen gibi olacaksın gibi evladına.
Hem sen kayınvalidene ne hakla oyle bir msj göndermeye kalkarsınAynı şeyi eşin annene yapsa.Sana düşmez eşine düşer bu iş.Ayıp bir kere.Eşinin de zoruna gitmiştir ama sen üstüne gitmişsin adamın.
Hem belki de ozaman paraları vardı şimdi yok..
DİKKat çekmek için bile olsa bebeğe zarar verme riskini göze almamalıydın.

Konu sahıbı eger sen bu kocanı bosarsan, baskasıda senı almaz, alırsada kapının onune kor yanı haberın olsun.
Ufacık bır yalanla cocuk gıbı olay cıkarmışssın yanı kocana o lafları sen soyletmıssın.
Ve ne dıcem karsı tarafın aılesınden ev parası ıstıcene kendı aılenden ısteyebılırsın ancak sadece buna hakkın var

Sen daha has nicktir olup gitmedi n mi. Acıların kadını felan kadın filan kadın amacın ne senin işsizlikten bana mı sarıyorsun git kendine iş buldum. İlgilenme benimle bu kadar mı olur ya anca bu kadar olur

Birde yazdınız mı buraya bilmem kaç tane hap içtim bilmem ne diye? Gerçekten mi ya? Buradaki insanların ne dertleri ne sorunları var yok paramız yok bilmem ne intahar ettim. Böyle saçmalık olabilir mi? Eşiniz zaten aileden birşey görmüyor belli, sizin ona destek olmanız gereken yerde bilmem kaç tane hap içip bebeğinize zarar mı veriyorsunuz? İnananmıyorum

Ortada sorun bile yok.

Zararınız kendinize değil ki sadece.
Ortada daha gözünü açmamış, savunmasız bir can var, çok üzücü.

Gidin ailenizin yanına, öylesine geldim deyin, size göz kulak olsunlar.

Bişi diyim mi.. Herkes sınanmadığı günahın nasıl da masumu di mi? :) Konu sahibi abla önceden seven bir kadınmış ve neler yaşamış ki eşinin aldığı verdiği nefesten dahi tiksinir olmuş. Sizce bu sadece para borç meselesi mi? Iki gönül bir olunca samanlık seyran olur, şahidim buna. Ama bir gönül samanlığı ateşe verirse sonra birlikte o küllerden yeniden doğulmaz ablalarım, doğulmaz. Belki "para onların parası sana ne kocan iyi dayanmış sana" diyen ablalarım gün içinde eşlerine sevgiyle sarılan istedikleri bir kıyafeti ya da yiyeceği alabilen insanlardır. Ama bir kadının Babası dışında bir erkekten para istemesi... Ve dahası onun da reddedilmesi... Kolay kolay yenilip yutulacak cinsten bir şey de değildir he öyle kolay yazıldığına bakmayın. Rabbim düşürmesin kimseyi. Her annenin damarlarında kan değil merhamet akar. Bakın karşınızda damarlarını dahi kesmek isteyen bir kadın var. Nasıl hâlâ kalkıp "Ne biçim annesin karnındakine acıyorum" diyebiliyorsunuz..? konu sahibi sizin kızınız olsaydı diyemezdiniz ama di mi..? Bir kadının ilk aşkı Babasıdır. O... Babasını da kaybetmenin kıyısında. Babasızlık... Siz hiç böyle bir hayat yaşadınız mı sayın feylesof gezinen ablalarım? Babanız kanser olup gözlerinizin önünde öldü mü? Elinizden kayıp gitti ve hiçbir şey yapamadığınız oldu mu? Bu nedir biliyor musunuz? Çaresizlik. Ve siz çaresiz bir insana umutsuz vakasın derseniz köşeyi dönünce kafasına sıkar. Eleştirirken hiç mi elleriniz titremedi be... Hiç mi üzülmediniz... İçinizde beliren tek duygu sinir miydi gerçekten hepsi yerinden mi hopladı sinapslar aksonlar düğüm mü oldu?! Ben üzüldüm. Sadece üzüldüm. Bir insanın hayatından bile vazgeçirecek hâle getirilmesine üzüldüm. Ve düşene bir tekmeyi de buradaki çoğu insanın vurmasına üzüldüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…