Son durum...

geceninkralicesi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2017
3.277
3.055
133
Merhabalar buranın güzel ablaları
Bazı ablalarım konumu biliyordur, nişanlımla sorunlarımız var sebepsiz yere çıkan kavgalarımız falan... En son 1 ay önce telefonda bana küfür etti ve beni engelledi tam 25 gün aramadım ve aradığı zaman ne sıcak ne soğuk konuştum. Hiç umrumda değilmiş gibi davrandım. Bilenler bilir eskiden hiç dayanamaz arardım, bu bile benim için adım sayılır ki uzaktan yanıma geleceğinde görüşmek istemediğimi söyledim telefonda yine de geldi. Çok soğuk davrandım, eskisi gibi olamayacağımızı ispatladım hareketlerimle. İçim içimi yesede ayrılalım artık ya ben dayanamıyorum beni herkese rezil ettin, görüşmedin, kaçtın, küfürler ediyosun artık bitmiş bu iş başkasını bulursun ona da alışırsın dedim, saçmalama ben seni seviyorum başkasını istemiyorum dedi. Aradan biraz zaman geçti ağlayarak bak böyle olmuyor olmayacak severek ayrılmak istiyorum senin sevdiğini düşünmüyorum dedim o da dizlerime eğildi ben sadece seni seviyorum dedi, sende beni rezil et herkesin yanında yap ne istiyorsan dedi... Bu arada başka bir yere gitmişti burdan 2 saatlik uzaklıkta bir şehire benden kaçmak için ya orası ya ben dedim tabii ki sen dedi. 1 haftaya kadar gelmezsen beni unut dedim yeminler etti tamam dedi. Veeeeee oraya döndüğünde konuştuk telefonda yine aynısın sen düzelmemişsin bunalttın beni falan dedi gelmiycem ne zaman beni bunaltmazsan ne zaman geliceksen diye sormadığın zaman gelicem bakalım ne kadar zaman sormadan durabileceksin dedi ve genelde arardı birkaç gündür hep ben aradım soğuk konuşuyo bakalım kaç gün iyi konuşucaz dedi, ne kadaegüzek konuşmak istesem olmuyo falan dedi, akşam da aramadın dedim evet kafamı dinledim gündüz zaten yeterince başı ağrıdı dedi ve bugün 3 te en son ben aramıştım o saatten beri aramıyor... Çok moralim bozuk başka yerde olmasına dayanamıyorum, burdayken kaç kere söz vrdi gelicem diye pişman oldum dedi yine de gelmiyor. Nasıl davranmalıyım artık ? Tavrımı da geldiği zaman iyice belli ettim yukarda yazdım zaten. Şimdiden teşekkür ederim
Buraya gelmeden kendisinden biraz soğumuştum alışmıştım yani onsuzluğa geldi ve kendisini hatırlattı... Tam 1 buçuk ay görüşmemiştik yüz yüze

Ben ikinizin de ne yapmaya çalıştığını anlayamadım.

"Kaçan kovalanır." ı mı ispatlıyorsunuz?
O hep öyleydi ben ilk defa böyle yaptım... Normalde bana küs müyüz diye ben yalvarırken cevap bile vermezdi o kadar yalvarırdım neler yapardım, şimdi bu küslük bitmez falan dedim artık çok birikti dedim o da küs değiliz ki zaten falan demeye başladı buraya geldiğinde... Ve bana barıştığımuzda dedi ki sana kötü br şey söylersem tavrını koy yani hep alttan alma beni falan dedi. Bana gurursuz falan demişti nasıl bir dünyan var derdi. Bu dediklerinin asılsız olduğunu ispatlamak istiyorum. Bende derdim ki gerçek sevende gurur falan olmaz bak seni o kadar her şeyine katlanıyorum falan. O şşırdı ben böyle olunca ama oraya hidince yine bir bahane buldu bana.

Ya bacım hangi tavrını koydun allah aşkına? Aramamışsın yazmamışsın bu mu tavır? Aradığında da açmicaktın. Geldiğinde görüşmüşsün bu mu tavır? Görüşmicektin. Görüşüp soğuk davranmışsın sonra yine dayanamamış ağlamışsın ya orası ya ben demişsin falan ben gram tavır görmüyorum. Adam gittiğinde yine o aramamış sen aramışsın allah aşkına hangi tavırdan bahsediyosun deli oldum. Adam seni cepte görüyor ki bunu sen ona sunmuşsun, kaybetmekten gram korkmuyor çünkü kaybetmiceğini senin bir şekilde ona döneceğini biliyor. Kurtul şu kaba çekilmez egoist narsist adamdan.

ablacım gittiğinde 2 gün aradı beni sonra açmayınca üst üste aradım böyle oldu. geldiğinde hani seviyorum ama artık olmaz diyerek ağladım ciddiyetimi öyle anladı cünkü asla böyle yapmazdım asla ayrılık demezdim ben o da şaşırdı. yeni işe başladım çıkışıma geldi ilk günümde mecbur kaldım görüşmeye önceden olsa böyle yapmazdım

Tüm bunlara katlanmanızın o ulvi, o mucizevi sebebi nedir ki?

Adamda alışkanlık olmuşsunuz. Uzaktayken sensizliğe rahat alışıyor yakındayken dizlerine kapanıyor. Sal iplerini

Kuzum olmaz bu adam, küçük değil evet ama dengesiz sen desen henüz daha toy gibisin. . Adam Sana yapmadığını demedigini bırakmamis bagirmis cagirmis gurursuz bile demiş hep alttan alma beni demis sen hala yurutme derdindesin boşver allah aşkına yaa sana değer verene önem verene sana saygısı olan bir adamı al hayatına ..

Ağlayarak severek ayrılalım demek ben ayrılmak istemiyorum nolur karşı koy demektir bunu sadece kadınlar değil erkekler de bilir, o yüzden ben herhangi bir tavır görmedim dediğim gibi hele üst üste araman falan tüm şimdiye kadar bahsettiğin ciddi tavrını silip atmış adam beni gördü artık bırakamaz başa döndük diyor anlamıyor musun?

Tüm bunlara katlanmanızın o ulvi, o mucizevi sebebi nedir ki?
ilk sevgilim ve gerçekten seviyorum, beni sevdiği zamanları unutamıyorum. benimle dalga geçmeyin ama severken sanki dünyanın en güzel seveni o gibi, ama böyle kötü olurkende dünyanın en kötü insanı... 2 farklı insanla karşı karşıyayım en kötüsü de bu

ama birkaç gündür ben aradığımda sıcak konuşmuyorum. bugünde 3 ten beri gündüz aramıyorum. Başka önerileriniz neler ???

ama birkaç gündür ben aradığımda sıcak konuşmuyorum. bugünde 3 ten beri gündüz aramıyorum. Başka önerileriniz neler ???
Bu adamı hayatından çıkarman tek önerim. Daha çok gençsin 21 yaş nedir ki? 28 yaşında hala olgunlaşamamış pışpışlanmak isteyen egosunun okşanmasından hoşlanan seni aşağılayan bir çocuğu büyütemezsin. Demediğini bırakmamış sana daha ne diye çabalıyorsun anlamadım. Senle uzaktayken muhtemelen gününü gün ediyor seni de hayatından mümkün olduğunca uzak tutuyor, yanına gelince bırakmak istemiyor. Sence bu hareketler mantıklı mı? Seven her şekilde sever uzak yakın hep el üstünde tutar. Ne kadar süredir birliktesiniz bilmiyorum ama emek verdim diye düşünme karşına kıymetini bilecek birileri elbet çıkacak.

ablacım oraya çalışmaya gitti, çalışıyor. orda tanıdıklarım var pazar günü bile çalışıyor öyle şeylerde gözü olmadığı için aslında buna bağladım açıkçası ve özünde iyi birisi...çok bunaltıyorum benim çevremdekiler de beni suçluyor onu tanımayanlar bile tabii ki onun yaptıkları çok kötü ama bu duruma bi şey yapmam lazım

Senin konularını bilen biri olarak gerçekten ayrılık lafını etmen falan fazlasıyla bir gelişme olmuş senin için. Aramadan 25 gün durman falan, takdir ettim seni. Çünkü seni biliyorum aşırı takintilisin bu adama. Bu bile gelişme bence. Ben sana defalarca ayrıl yazmıştım ama ayrılmaya niyetin yok en azindan yavaş yavaş aklına dank ediyor sanırım, umarım ayrılma aşamasına gelecek kadar da gelişim yaşarsın kendinde. Çünkü o adam olmaz, eski konularını da bilen biri olarak diyorum olmaz.

Sizinle dalga geçmiyorum ama bu yaşta bu kadar psikolojik şiddete maruz kalmanızı anlamlandıramıyorum. Şuan bunlar ağır gelmiyor belki ama yıllar geçtikçe "Ben bu duruma nasıl katlanmışım." diyeceksiniz.
Kendinizin farkına varın lütfen. O adam sizden daha değerli değil.

Tipik dengesiz.

Bırakın gitsin. Omur torpusu bu kişi.

Unutun yine tamamen irtibatinizi kesin.

Iflah olmaz.

Ayrilip barisinca bir şey degismiyorsa hiçbi zaman değişmez.

Ayrılık ölümün kardeşi. Bundan akillanmayan işte siz O' na yaklasinca kendini bulutlarda sanir ve sizi yipratir.

Bitirin bu eziyeti caniniza yazık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…