Son durum...

Ablacım şu an çalışıyorum, ilaçlar çok fena yapıyor 2 kez denedim. Devlette de araştırdım ama ücretsiz psikolog buldum. Evet ablacım takıntılarım yüzünden Mesela 1 günden beri araşmıyoruz ben aradım en son, ararsa ne demeliyim ?

Yani benim küçük kiz kardesim var ve seni onun yerine koydum var sayarak cevap vermek istiyorum: Yasin çok genc. Evlenmek istiyorsan buna saygi gösteriyorum, ama dikkat etmek zorunda oldugun bazi meseleler var. 1. Iyi ve saglam bir ilişki hicbir zaman oyun gerektirmez. Be tanışma asamasinda ne nisanlilikta nede evlilikte. İşte aradida acmadim, sormadim etmedim gibi oyunlar sadece bozuk iliskiyi gösterir. 2. Iyi bir iliski daima senin iyi taraflarini öne çıkartır hatta kendini gelistirmeye iter. Bir ilişkide sen kendi kisiliginden taviz vermeye basladigin an, bu iliski zararli demektir. 3. Iyi bir ilişkide ne hissedersen hisset duyguların ciddiye alinir ve küçümsenmez. 4. Sağlıklı bir ilişkide iki tarafta birbirini yokluğu ile tehdit etmez. Yani gelmem, blok etmek gibi olaylar yasamazsin.. Onlar ancak sindirme ve kirma teknikleridir. 5. Nisan sürecinde sana karsi saygisiz davranan bunu evlendikten sonra zaten yapacaktir, çünkü kaybetme korkusu yasamiyor ve bu gücü ona sen veriyorsun. Yani kardesim genc yasta evlenilebilir ama sadece sevgi saygi olgunluk varsa ve sizde bunu maalesef göremiyorum.

Madem ayrılmıyorsun bari ilişkiye ara vermeyi talep et. Hem onsuz yaşamayı öğren hem o da senin kıymetini anlar.

tecrübemle konuşuyorum;bu adamda kişilik bozukluğu var ve de seninle evlenmek istemiyor.eninde sonunda ayrılacaksınız zaten.
yani nasıl davranırsan davran sonuç değişmeyecek

Eski konunuzu şimdi okudum. Bir sürü şey yazmıştım, sildim. Bence hemen iyi bir psikoloğa gitmelisiniz. O sizi çok daha doğru yönlendirir.

Son düzenleme:
Suç sizce bende mi ? Bu olaylara getiren ben miyim ?

Sanmıyorum. Hatta ilk başta tamamen karşı tarafı suçlayan, ayırılmanız gerektiğini söyleyen bir mesaj yazmıştım. Ama eski konulara göz atınca emin olamadım. Sonuçta önemli bir karar vermeniz gerekiyor. İyi bir psikolog bulup 2-3 seans da olsa gitmenizi tavsiye ederim. Sonra psikoloğun tavsiyelerini de kapsayan bir konu açabilirsiniz. O zaman daha çok yardımcı olabiliriz.

Ben aslında adamdan ayrılmanız ve ne yaparsa yapsın barışmamanız taraftarıyım. Ama ayrılsanız adamın yine birkaç ay sonra size döneceğini tahmin ettiğimden, o sırada güçlü durup geri dönmemeniz için o zamana kadar terapi görmemizin de faydası olacağını düşünüyordum.

2-3 seans psikoloğa gittim ablacım hep ben anlattım böyke size anlatır gibi daha seni tanımıyorum deyip yorum yapmadı psikolog.

2-3 seans psikoloğa gittim ablacım hep ben anlattım böyke size anlatır gibi daha seni tanımıyorum deyip yorum yapmadı psikolog.

Eski konularınıza biraz daha baktım. Bu adam size küfrediyormuş siz alttan alıyormuşsunuz. Niye ayrılmadığınızı anlamadım. Bu adamın sizin anksiyete rahatsızlığınızı tetiklediğini düşünüyorum.

Yukarıda size küfrettiğini yazmışlar ve sanırım siz de ona takıntılısınız. Çok gençsin ve o sadece normal biri. Bence ayrıl. Çünkü sana değer vermiyor. Evlendiğiniz zaman sana küfürler etse hatta vursa, yeter diyip evden çıksa gelmese birkaç gün buna katlanabilir misin? Sevgiliyken bile böylesiniz, evliliği düşenemiyorum.
Bir şeyler düzelsin mi istiyorsun gerçekten? Ozaman kendini geri çek. Arama,sorma,gel deme. O ararsa nötr konuş ve uzatma işim var, şunu yapıcam sonra konuşuruz de kapat. O da şaşıracak çünkü sen baskıcısın. Ve psikolojik destek al, devlet hastanelerinde ücretsiz. Ayrılıp tedavi almanı tavsiye ederim aslında böylelikle bundan sonra olacak ilişkin daha sağlıklı olur

mesela dünden beri konışmuypruz eminim ki bunaltıcam diye aramıyo kafası rahat diye. aradığı zaman biliyo neden aramadın diyceğimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…