- 24 Ekim 2017
- 3.277
- 3.055
- 133
- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
Ablacım şu an çalışıyorum, ilaçlar çok fena yapıyor 2 kez denedim. Devlette de araştırdım ama ücretsiz psikolog buldum. Evet ablacım takıntılarım yüzündenDerdin tedavi olmak olsaydı ilaçların alışma süresini göz önünde bulundurur bırakmazdın. Veya doktorundan farklı bir ilaç isterdin, devlette de psikolog bulmaya çalışırdın ama derdin tedavi olmak değil. Ne kadar vahim bir durumda olduğunu görmüyorsun.
Ben de kahin değilim tabiki, gelecekten haber verdiğimi iddia etmiyorum ama bu davranışların ya terk erilmeyle sonuçlanır, ya adam da karaktersiz ise seni aldatır ya da sana dayanıcam derken fıttırır.
Yahu görmüyor musun adam senden kurtulmak için başka şehre çalışmaya gitmiş! Seni bırakmamasının sebebi senin gibi sevgisinden emin olduğu birini bulmasının zor olması. Adam seviyorsa bile bu takıntılarınla bitiriyorsun sevgiyi haberin olsun.
Tavsiye istiyorsan sana tek tavsiyem bir an önce tedavi ol.
Madem ayrılmıyorsun bari ilişkiye ara vermeyi talep et. Hem onsuz yaşamayı öğren hem o da senin kıymetini anlar.Ablacım şu an çalışıyorum, ilaçlar çok fena yapıyor 2 kez denedim. Devlette de araştırdım ama ücretsiz psikolog buldum. Evet ablacım takıntılarım yüzündenMesela 1 günden beri araşmıyoruz ben aradım en son, ararsa ne demeliyim ?
kaç kere ayrı kaldık ablacım son zamanlarda hep.... ya aramama ya da görüşmeme artık böyle olmak istemiyorumMadem ayrılmıyorsun bari ilişkiye ara vermeyi talep et. Hem onsuz yaşamayı öğren hem o da senin kıymetini anlar.
bu durum düzeltilemez mitecrübemle konuşuyorum;bu adamda kişilik bozukluğu var ve de seninle evlenmek istemiyor.eninde sonunda ayrılacaksınız zaten.
yani nasıl davranırsan davran sonuç değişmeyecek
bu durum düzeltilemez mi
Suç sizce bende mi ? Bu olaylara getiren ben miyim ?Eski konunuzu şimdi okudum. Bir sürü şey yazmıştım, sildim. Bence hemen iyi bir psikoloğa gitmelisiniz. O sizi çok daha doğru yönlendirir.
Suç sizce bende mi ? Bu olaylara getiren ben miyim ?
2-3 seans psikoloğa gittim ablacım hep ben anlattım böyke size anlatır gibi daha seni tanımıyorum deyip yorum yapmadı psikolog.Sanmıyorum. Hatta ilk başta tamamen karşı tarafı suçlayan, ayırılmanız gerektiğini söyleyen bir mesaj yazmıştım. Ama eski konulara göz atınca emin olamadım. Sonuçta önemli bir karar vermeniz gerekiyor. İyi bir psikolog bulup 2-3 seans da olsa gitmenizi tavsiye ederim. Sonra psikoloğun tavsiyelerini de kapsayan bir konu açabilirsiniz. O zaman daha çok yardımcı olabiliriz.
Ben aslında adamdan ayrılmanız ve ne yaparsa yapsın barışmamanız taraftarıyım. Ama ayrılsanız adamın yine birkaç ay sonra size döneceğini tahmin ettiğimden, o sırada güçlü durup geri dönmemeniz için o zamana kadar terapi görmemizin de faydası olacağını düşünüyordum.
2-3 seans psikoloğa gittim ablacım hep ben anlattım böyke size anlatır gibi daha seni tanımıyorum deyip yorum yapmadı psikolog.
mesela dünden beri konışmuypruz eminim ki bunaltıcam diye aramıyo kafası rahat diye. aradığı zaman biliyo neden aramadın diyceğimiYukarıda size küfrettiğini yazmışlar ve sanırım siz de ona takıntılısınız. Çok gençsin ve o sadece normal biri. Bence ayrıl. Çünkü sana değer vermiyor. Evlendiğiniz zaman sana küfürler etse hatta vursa, yeter diyip evden çıksa gelmese birkaç gün buna katlanabilir misin? Sevgiliyken bile böylesiniz, evliliği düşenemiyorum.
Bir şeyler düzelsin mi istiyorsun gerçekten? Ozaman kendini geri çek. Arama,sorma,gel deme. O ararsa nötr konuş ve uzatma işim var, şunu yapıcam sonra konuşuruz de kapat. O da şaşıracak çünkü sen baskıcısın. Ve psikolojik destek al, devlet hastanelerinde ücretsiz. Ayrılıp tedavi almanı tavsiye ederim aslında böylelikle bundan sonra olacak ilişkin daha sağlıklı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?