Son durum...

Ah güzelim niye sürekli savunuyorsun adamı? Yaptıklarına karşılık yapman gereken tek şey ayrılmak bence böyle ömür geçmez çünkü. Gerçekten çok gençsin yaşın gereği daha çok bağlanıyorsun kopmak istemiyorsun ondan başkasını sevemem sanıyorsun ama çok yanılıyorsun. Adamı bunalttığın doğru ama adamda normal düzgün bi adam değil ki kaba saba kendini senden çok düşünen narsist birisi. Ayrılmicaksın anlaşılan, daha çok konu açarsın gibi geliyor. Hakkında hayırlısı olsun..

Yok ablacım savunmak değil olanları söyledim. İnşallah

Koyulan herhangi bir tavir göremedim. Deseniz ki bir aydır o aramıyor ben de katiyen aramıyorum hiç konuşmadık o zaman evet tavir diyecegim de.... Sizinki sadece kendinizi kandırmak
Ablacım anlamamışsın yazdığımı, 25 gün boyunca o arayana kadar asla aramadım mesaj attı anneme arada, beni yanlışlıkla AMA ASLA ONU ARAMADIM O ARAYANA KADAR. Hiç konuşmadık 25 gün boyunca

nişanlınız söylüyor nasıl davranmanız gerektigini
arama,sıkma ,üstüme gelme gb davranışlar belirlemiş.
ama siz anlamıyorsunuz.

imzayı attırayım adam ederim zannediyorsunuz.
82 milyon insan da bulunmaz hint kumaşı zannediyor kendini

Konularını bilmeyenler adamı suçluyor ama bence sana iyi bile katlanıyor. Ben sana kaç kere tedavi ol yazdığımı hatırlamıyorum. Tedavi olmak için önce bulunduğun durumdan rahatsız olman gerekir, sen bu ezikçe hayattan memnunsun.

Ben sana olacakları söyleyeyim. Bu adam ya seni en son canına tak edip terk edecek. Ya da bir şekilde evleneceksiniz, evlenince aynı evin içinde daha korkunç bir ilişki olacak ve aldatılacaksın. Ha aldatma +terk etme gibi bir kombinasyon da olasılık dahilinde.

Artık sana hiç acımıyorum, kendisine acımayana acınmaz.

Adam tam iyi olacak gibiyken sen üstüne düşüyormuşsun gibi geldi.
Yalvaran, ikna eden adam, sonradan böyle tavır alıyorsa demek ki çok sıkıyorsun.

İkinizde normal değilsiniz ki..
Küfür/hakaret her halt var..
Aman bırakma önce evlen iyi bir dayak ye ondan sonra..
"Ablalarım haklıymışsınız" diye konu açarsın...

+100000000

Başka konunda yaşlarınızı tamamen farklı söylemişsin. Sen bizi mi kandırıyorsun kendini mi
aslında söylemek iatememiştim 21 de 23 de yakın, tanıdık falan çıkarsa anlaşılmasın diye yaptım öyle neden sizi kandırayın ki, gerçek yaşlarımız bunlar. aramızda 7 yaş var

Son düzenleme:

Adam tam iyi olacak gibiyken sen üstüne düşüyormuşsun gibi geldi.
Yalvaran, ikna eden adam, sonradan böyle tavır alıyorsa demek ki çok sıkıyorsun.
Evet ablalarım bende farkındayım da nasıl düzeltebilirim bu durumu

Merhaba öncelikle, tedavi olmak istedim ben de ama ilaçlar ağır geldi ve psikoloğa gittim beni tanıması gerektiğini söyledi maddi anlamda çok ağır geldi bana bu yüzden bırakmak zorunda kaldım. Ben de düşünüyorum nasıl düzelebilirim yani bu denek oluyor kü bulunduğum durumdan rahatsızım ablacım. Olacakları da Allah’tan başka kimse bilemez inşallah bende onu bunaltmam daha fazla çünkü bende ne yapabilirim diye sorarken bunu kastediyorum hani böyle ablalar varsa nasıl düzeldiler gibisinden. Dedikleriniz gibi bir insan olmadığı için ne zaman küsse ikimiz de tekrar birbirimize döndüğümüz için öyle olacağını sanmıyorum ben. Olabilecek şeylerin en kötüsü oldu ben düzeleyim belki çeki düzen verr kendisine diye çalışmak için başka yere gitti ve düşünüj benim halimi yani... İnancınız olsun yürüdüğümüz sokaklar gittiğimiz yerler hep aklımda oralardan geçmek istemiyorum çok özlüyorum.... Uzun güzsl bir mesaj attım o mesajdan sonra da normal konuştuk ama eskisi gibi aramıyor. Bana ne zaman geliceksin diye sorma artık oraya aralarda da geldim hala aynısın dedi, ben de ssni özlerken sen ordayken kendimi nasıl ispatlayabilirim dedim. Ama artık sormamam gerekiyor. Ablacım gerçelten bu durumda ne yapabilirim ?

Ocak ayında "ben 23 nişanlım 30 yaşında" demişsin sen hayırdır??????

Neyse yaşın kaç olursa olsun, sen bir kendine gel, rezalet bir ilişkiniz var resmen.

Son düzenleme:
Ocak ayında "ben 23 nişanlım 30 yaşında" demişsin sen hayırdır??????

Neyse yaşın kaç olursa olsun, sen bir kendine gel, rezalet bir ilişkiniz var resmen.
aslında söylemek iatememiştim 21 de 23 de yakın, tanıdık falan çıkarsa anlaşılmasın diye yaptım öyle neden sizi kandırayın ki, gerçek yaşlarımız bunlar. aramızda 7 yaş var

Burada belirttim.

Derdin tedavi olmak olsaydı ilaçların alışma süresini göz önünde bulundurur bırakmazdın. Veya doktorundan farklı bir ilaç isterdin, devlette de psikolog bulmaya çalışırdın ama derdin tedavi olmak değil. Ne kadar vahim bir durumda olduğunu görmüyorsun.

Ben de kahin değilim tabiki, gelecekten haber verdiğimi iddia etmiyorum ama bu davranışların ya terk erilmeyle sonuçlanır, ya adam da karaktersiz ise seni aldatır ya da sana dayanıcam derken fıttırır.

Yahu görmüyor musun adam senden kurtulmak için başka şehre çalışmaya gitmiş! Seni bırakmamasının sebebi senin gibi sevgisinden emin olduğu birini bulmasının zor olması. Adam seviyorsa bile bu takıntılarınla bitiriyorsun sevgiyi haberin olsun.

Tavsiye istiyorsan sana tek tavsiyem bir an önce tedavi ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…