• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son durum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tek kişi binecekse alır. Zorla bindirecek hali yok ya. Heryere birlikte gidiyoruz.
Az önce konusu açıldı.Bayramda tatil için, bazı oteller ulaşımı saglıyormuş, öyle yapalım dedi.Eşimde öyle olmaz ugraşamam dedi. O zaman gitmeyiz dedim. Tamam dedi. Akraba gezmesi de yok, otobüsle akraba gezemem dedim.
Hangi akraba gezmesi ?
İki yıldır eşinin ailesiyle bile görüşmemek için bin dereden su getirip, insanların bakışına varana kadar anlam çıkarıyorsun. Sanki araba sizdeyken akraba, eş, dost gezmesi yapan insanlardiniz da.
Bunları sırf eşini yıldırıp, araba ile ilgili ailesi ile restleşsin diye söylüyorsun.
Arabaya binmek istememe sebebin de o. Ama eşin ailesine rağmen birşey yapacak karakterde biri değil hele ki araba aslında ailesininken. Sen avucunu yalayacaksın işin sonunda. 😢

Hangi akraba gezmesi ?
İki yıldır eşinin ailesiyle görüşmemek için bin dereden su getirip, insanların bakışından bile anlam çıkarıyorsun. Sanki araba sizdeyken akraba, eş, dost gezmesi yapan insanlardiniz da.
Bunları sırf eşini yıldırıp, araba ile ilgili ailesi ile restleşsin diye söylüyorsun.
Arabaya binmek istememe sebebin de o. Ama eşin ailesine rağmen birşey yapacak karakterde biri değil hele ki araba aslında ailesininken. Sen avucunu yalayacaksın işin sonunda. 😢
tüyü bitmedik yetimin hakkı var o arabada.o yüzden huzur bulamıyorlar.konu sahibi istediği kadar yazsın.gerçekler bambaşka.

Bence adam ayrı bir ailesinin olduğunun farkında değil . Bu arabada kimin ne kadar maddi payı var bilmiyorum ama belli ki ailenin payı yüksek eşi de evlenmeden önce vermiş para ben konu sahibinin akıl sağlığını koruması için o arabayi yok sayması gerektiğini düşünüyorum çünkü sürekli bu konuda sorunlari var adam çok verici konu sahibi aile ile ilişiği kesmek istiyor
Konu sahibi arabayı tamamen kendine istiyor...Aileyle ilişiğini kesmek gibi bir niyeti olduğunu sanmıyorum... Arabayı alsa sırada ev var çünkü...Hatta sanırım en sonunda aile pes edip evi arabayı komple konu sahibinin üstüne yapacak ve ilişiği onlar kesecek gibi...

Konu sahibi arabayı tamamen kendine istiyor...Aileyle ilişiğini kesmek gibi bir niyeti olduğunu sanmıyorum. Hatta sanırım en sonunda aile pes edip arabayı konu sahibinin üstüne yapacak ve ilişiği onlar kesecek gibi...
Valla rüyasında görür hedefi oysa diğer oğulları da var niye tüm hakkı versinler ki kayınvalidenin bilezikler eski araba falan yatırılmış arabaya

tüyü bitmedik yetimin hakkı var o arabada.o yüzden huzur bulamıyorlar.konu sahibi istediği kadar yazsın.gerçekler bambaşka.
Birsey söyleyeceğim ceycey sen hep engelli arabası diye söylüyorsun ben bunu geçen konuda da sordum konu sahibine gerçekten böyle mi diye cevap vermedi. Eğer engelli arabasıysa bu araba cidden o engelli babanne için kullanıldı mı konu sahibi sonra kadın vefat etti satıldı yeni mi araba alındı ? Bunu niye açıklamıyorsun F Fight4freedom1 .

Valla rüyasında görür hedefi oysa diğer oğulları da var niye tüm hakkı versinler ki kayınvalidenin bilezikler eski araba falan yatırılmış arabaya
İşte bu kısmı kafası almıyor konu sahibinin. Arabada hak hesabı yaparken eşinin verdiği her kuruşu 100 le çarpıp, karşı tarafın verdiği her bileziği 100 e bölüyor... Son üç konuda da sordum araba alınırken kv. kac bilezik vermiş, eski araba kaça satılmış diye... onları hep gecistiriyor , bilmem ben nisanliydim o zaman diyor ama kocasının nisanliyken ödediği krediyi,şu an kullanımdan kaynaklanan sigortayı , verdiği gaz parasını anlatırken ovvvvv, sanki IMF bilançosu çıkarır gibi anlatıyor....

Son düzenleme:
Araba için böyle bir durum var zaten evet ama kedicik hiçbir şekilde huzurla yaşayacak yapıda değil zaten.
İsim değiştirme konularını hatırlıyor musun? Defalarca konu açtı öncesinde ve sonrasında.
Yaptığı, yapacağı herşeyi takıntı boyutuna getiriyor.
Araba da başla şeylerde olduğu için hiç aşamiyor. En son kafayı yiyecek araba diye. 🙄

Birsey söyleyeceğim ceycey sen hep engelli arabası diye söylüyorsun ben bunu geçen konuda da sordum konu sahibine gerçekten böyle mi diye cevap vermedi. Eğer engelli arabasıysa bu araba cidden o engelli babanne için kullanıldı mı konu sahibi sonra kadın vefat etti satıldı yeni mi araba alındı ? Bunu niye açıklamıyorsun F Fight4freedom1 .
İşine gelmeyen soruları ya görmezden geliyor ya gecistiriyor....

İşte bu kısmı kafası almıyor konu sahibinin. O arabada hak iddia ederken eşinin verdiği her kuruşu 100 le çarpıp, karşı tarafın verdiğini 100 e bölüyor... Son üç konuda da sordum araba alınırken kv. kac bilezik vermiş, eski araba kaça satılmış diye... onları hep gecistiriyor ama kocasının nisanliyken ödediği krediyi, kullanımdan kaynaklanan sigortayı anlatırken ovvvvv, sanki IMF bilançosu çıkarır gibi anlatıyor....
Yani kimin ne hakkı var bilemem de araba sonuçta adamın üstüne adam arabasını satmış bu arabayı almak için neden oğluna versin tam yaslandiklari zaman hastaneye gidecekler markete gidecekler

Konu sahibi şimdi arkadaşlar bir sürü yorum yapmış kayinvalidenin altınları eski araba satılması gibi durumlar varsa araba sizin değil eşiniz ne kadar kredi çekmiş bilmiyorum ama o da hak iddia etmiyor siz baya araba kiralama gibi masrafları vererek bu kadar zaman kullanmissiniz bence bu arabadan vazgeçin bırakın onlarda kalsın cidden söylüyorum

Bir sene sonraki Ramazan bayramının hesabını yapacak değiller herhalde. Olsa olsa Cumhuriyet Bayramıdır 🤣🤣🤣
Sırf araba konusunu açmak ve adamı yine daraltmak için kocasına "gel aşkım, seneye ağustos için erken rezervasyonlara bakalım " diyip çay içerken adamı tufaya dusurmediyse ben de bişey bilmiyorum

Bence adam ayrı bir ailesinin olduğunun farkında değil . Bu arabada kimin ne kadar maddi payı var bilmiyorum ama belli ki ailenin payı yüksek eşi de evlenmeden önce vermiş para ben konu sahibinin akıl sağlığını koruması için o arabayi yok sayması gerektiğini düşünüyorum çünkü sürekli bu konuda sorunlari var adam çok verici konu sahibi aile ile ilişiği kesmek istiyor
Papatya diger üyelerin gereksiz yorumlarına bakmıyorum bile. Gözardı ettigimden gözükmüyor. Ben kaç bilezik verildi bilmiyorum. Ancak eşim çogunu kredi çekip ödedi.4 ya da 5 seneydi sanırım kredi.İlk tanıştığımız zaman direk kredi çekti.
Ben zaten gözden çıkardım arabayı.Ev arabada gözüm olsa göndermezdim aracı, kendim kullanırdım. Şu da var. Ben az çok tanıdım ailesini. Ben bu arabayla bir kaza yaparsam burnumdan getirirler. Dünya para isterler.
Ben araç alacagım. Ancak alacagım araçta eşimin tek kuruşu olmayacak. Ki bu araba orta yerde kaynayacak satılacak ya kaynım çarpacak.Bakım falan hayatta yaptıramazlar.Sonra gelip benim aldıgım aracı da istemesinler.
Aileyle bayramdan bayrama 1 saat görüşürüm. Sebebi ise,ben ailesine evde huzur kalmadı, satalım dedigim halde, umurlarında olmadı.Para bizim mutlulugumuzdan kıymetli ise, alsınlar paralarını, benden de uzak olsunlar.Ha araç satılırsa, yarısını eşime verirlerse, onunla da araç almayı düşünmüyorum. Onu da dakika başı isterler.Oglumun malı kafası oldugu için.
Bu kavga benim için iyi oldu. Eşim gibi pasif olmadıgımı anladılar.
Şunu da söyleyeyim. Dün eşim ailesine gitti. Eşimin araç satılsın deme sebebi. Otomatik alırız, sen işe gider gelirsindi.Kardeşine de bunu söylemişti. Dün kv öneri olarak, işi bıraksın başka yere geçsin demiş. Ee benim sözleşmem var. Kafama göre yer mi degiştireceğim.
Ben akıl ve ruh saglıgım için ailesinden uzak durmayı tercih ediyorum.
Sonuç olarak isterse trilyon etsin araba, satılsa da parasını ev araba için kullanmam.Durur kasada.
Bazı üyeler aşırı saçma yorumlar yapmış. Artık kaale almıyorum. Yoksa gene banlanacagım, 🤣

Araba onların değil ki babanın üstüne birde arabaya en çok parayı babası vermiş e adam arabaya masraf yapıyor üstüne benzin alıyor iki aile kullanıyor onun yerine masraf etmesin benzin almasin araba kiralasin en azından içi yanmaz
Benzin dünya para. Yaklaşık 1 aydır binmiyoruz. Benzin gaz almadım. 500 TL rahat cebime kaldı.Bunun sigortası bakımı vergisi falan var. Ee eşim ek olarak yok şu sprey falan istiyor. Ha ben birde enayi gibi eşim sevinsin diye boya koruma yaptıracaktım.Giderim araba kiraları gene agız açmam onlara. Kadın domates sosunu başıma kalkıyor. Eminim araba içinde sagda solda anlatıyordur

Yani kimin ne hakkı var bilemem de araba sonuçta adamın üstüne adam arabasını satmış bu arabayı almak için neden oğluna versin tam yaslandiklari zaman hastaneye gidecekler markete gidecekler
Önceki araç eşimindi diye biliyorum. Onun üstündeydi. O satıldı, gram, bankadaki parasını koydu. Eksigi ailesi tamamladı

Papatya diger üyelerin gereksiz yorumlarına bakmıyorum bile. Gözardı ettigimden gözükmüyor. Ben kaç bilezik verildi bilmiyorum. Ancak eşim çogunu kredi çekip ödedi.4 ya da 5 seneydi sanırım kredi.İlk tanıştığımız zaman direk kredi çekti.
Ben zaten gözden çıkardım arabayı.Ev arabada gözüm olsa göndermezdim aracı, kendim kullanırdım. Şu da var. Ben az çok tanıdım ailesini. Ben bu arabayla bir kaza yaparsam burnumdan getirirler. Dünya para isterler.
Ben araç alacagım. Ancak alacagım araçta eşimin tek kuruşu olmayacak. Ki bu araba orta yerde kaynayacak satılacak ya kaynım çarpacak.Bakım falan hayatta yaptıramazlar.Sonra gelip benim aldıgım aracı da istemesinler.
Aileyle bayramdan bayrama 1 saat görüşürüm. Sebebi ise,ben ailesine evde huzur kalmadı, satalım dedigim halde, umurlarında olmadı.Para bizim mutlulugumuzdan kıymetli ise, alsınlar paralarını, benden de uzak olsunlar.Ha araç satılırsa, yarısını eşime verirlerse, onunla da araç almayı düşünmüyorum. Onu da dakika başı isterler.Oglumun malı kafası oldugu için.
Şunu da söyleyeyim. Dün eşim ailesine gitti. Eşimin araç satılsın deme sebebi. Otomatik alırız, sen işe gider gelirsindi.Kardeşine de bunu söylemişti. Dün kv öneri olarak, işi bıraksın başka yere geçsin demiş. Ee benim sözleşmem var. Kafama göre yer mi degiştireceğim.
Sonuç olarak isterse trilyon etsin araba, satılsa da parasını ev araba için kullanmam.Durur kasada.
Bazı üyeler aşırı saçma yorumlar yapmış. Artık kaale almıyorum. Yoksa gene banlanacagım, 🤣
Bak şimdi evlenmeden önce alindiysa araba ve eşin o zaman ödeme yaptıysa bence artık bu araba mevzusunu kapat. Üzerine soğuk su iç bırak gitsin . Ailesinden zaten hoslanmiyorsun gidip gelmemek için al sana bahane . Işini kimse için değiştiremezsin zaten . Arabayı alıp masraf etme bence kullanma da. Denildiği gibi engelli araciysa ve cidden engelli kişi için kullanılmadiysa bu büyük vebal hiç buna girme. Eşin de artık bir ailesi olduğunun farkına varsın kendi arabanıza yatırım yapın en azından senin aklın da rahat olsun . Bu konu böyle gitmez

Beni gözardı ettin muhtemelen ama herşeyi en ince ayrıntısına kadar bilen sen kayinvalide kaç bilezik bozdurdu bilmeyeceksin. 😂😂 Külahıma anlat sen onu.
Eşin maaşı düşük olduğu için 4-5 yıllık Kredi çekmiş olabilir, siz o dönemde evlendiniz birde çünkü. İlk zamanlar çalışmıyordunda.
Olayları nasıl işine geldiği gibi anlatıyorsun vallahi pes.
Eşinin ailesi senin ise nasıl gidip geleceğini düşünmek zorundayız değil ayrıca.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X