son haftalar..

Ayy ne güzel herkez hamile allahım artık banada nasip etsin allahım hepiniz bi hıkta doğurur inşallah.
Allah daha iyilerini daha güzellerini daha daha problemsiz sorunsuzlarını sizlere versin canım.. Sağol güzel dileklerin için..

Kızlar 1 günü daha hep birlikte agrisi yla sizisiyla geride bıraktık gece doguran felan olursa musait olduğunda hemen yazsın canlarrr

Kızlar 1 günü daha hep birlikte agrisi yla sizisiyla geride bıraktık gece doguran felan olursa musait olduğunda hemen yazsın canlarrr

Bide bu hareket olayı var bizi sitrese sokuyorlar ama bi gelsin o ayaklarını ısıracam hep
bi şarkı vardı "ooooo yerim çoook daaar" diye.. diyorum dar geliyosa çıkıver aşağıdan çıkış da var anlamıyom ki dertleri ne ısır ısır ben de yapcam aynından

O hareketleri bir an önce hissetmek için sabırsızlanıyorum :)
çok ciciş bir duygu canım, büyüdükçe insanın canı acıyor ama ne garip umursamıyor :)
Z zeyzey78 Zeyka91 ne alemdeyiz kızlar? bugün de doğuramayanlardan mıyız? ben dün baya spor yaptım, tüm gece sabaha kadar ağrı olmasına rağmen hala doğumluk bir ağrı yok nasıl bir şey şu doğum ağrısı bir türlü gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…