- 23 Ağustos 2016
- 107
- 90
- 18
- 33
- Konu Sahibi aksamustugelen
-
Hele ki yüz üstü uyumak :) en çok istediğimhayırlısı olsun kuzum valla herkesin her şeye sabrı çok farklıben artık hepsine razıyım yeter ki rahat hareket edebileceğim günler gelsin :)
Allah daha iyilerini daha güzellerini daha daha problemsiz sorunsuzlarını sizlere versin canım.. Sağol güzel dileklerin için..Ayy ne güzel herkez hamile allahım artık banada nasip etsin allahım hepiniz bi hıkta doğurur inşallah.
ooof çok damardan geldi bu anamHele ki yüz üstü uyumak :) en çok istediğim
Amiiinnn canım allah sağlıklıca doğurmanizi nasip etsin rabbim .Allah daha iyilerini daha güzellerini daha daha problemsiz sorunsuzlarını sizlere versin canım.. Sağol güzel dileklerin için..
Evet ya bende öyle biliordum erken gelir die ama hala tık yok bizim kızlar demek ki yerlerini sevdiRahatları yerinde bizimkilerin kız çocuklarını erken gelir derler ama bizim kız gelmiyor
bi şarkı vardı "ooooo yerim çoook daaar" diye..Bide bu hareket olayı var bizi sitrese sokuyorlar ama bi gelsin o ayaklarını ısıracam hep
O hareketleri bir an önce hissetmek için sabırsızlanıyorum :)Bide bu hareket olayı var bizi sitrese sokuyorlar ama bi gelsin o ayaklarını ısıracam hep
çok ciciş bir duygu canım, büyüdükçe insanın canı acıyor ama ne garip umursamıyor :)O hareketleri bir an önce hissetmek için sabırsızlanıyorum :)
çok anlama gelebilir.. hamile misiniz? doktorunuza danıştınız mı?Merhabalar kızlar ben yeni u yeyim yoğun bel agrisi ve sol göğüs agrisi ne anlama geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?