- 9 Ağustos 2008
- 111
- 81
- 298
- Konu Sahibi aksamustugelen
-
Nst ye girmedim çünkü bu durumu son kontrolümden sonra 2 kez yaşadım doktorumu aradım az evvel paylaşmak için hemşiresi çıktı dönecek bana uygun olunca bakalım o ne diyecek.Bel ağrısı bu ama yalancı sancı da olsa ağrı kasıkta olmaz mı off çok cahilimyok canım daha çok erken.. yalancı sancılar olabilir.. NST ye girdin mi hiç?
yok kuzum doğum ağrısı da belden belden vuruyor.. yani benim bayadır belimde ağrı.. rahim kasılmaları da başlayınca doğum ağrısı oluyor diyorlar daha yaşamadım ihihNst ye girmedim çünkü bu durumu son kontrolümden sonra 2 kez yaşadım doktorumu aradım az evvel paylaşmak için hemşiresi çıktı dönecek bana uygun olunca bakalım o ne diyecek.Bel ağrısı bu ama yalancı sancı da olsa ağrı kasıkta olmaz mı off çok cahilim
hadi ya ahahahCanım gittim doktora. Doktor çok bi bilgi vermedi . Bu hafta kilosu nu olcmeye gerek yok dedi geçen hafta olctuk ddi suyunda iyi gibi ddi haftaya kadar dogurmazsan haftaya ölçeris ddi her an bekle ddi . Yani doktor bile umutsuz daha ben napimmmmm bakalm beklicemmm en iyisi evde sancilanip gitmek
Eğer öyleyse ben sizden önce doğurucam of tanrımyok kuzum doğum ağrısı da belden belden vuruyor.. yani benim bayadır belimde ağrı.. rahim kasılmaları da başlayınca doğum ağrısı oluyor diyorlar daha yaşamadım ihihsakin ol nasılsa söylemişsin doktoruna arar birazdan seni
Yalancı ağrılarla doğum ağrısı farklarını bir oku istersen canım.. Göz korkutacak hiçbir şey yok :) Bak şuan ağrım var üstelik zamanım da geldiEğer öyleyse ben sizden önce doğurucam of tanrımŞaka bir yana doğum ağrısının belden vurduğunu bile şuan senden öğrendim ilk gebeliğim birde benim doktor ketumdur.Gözüm korkmasın diye daha doğumla alakalı hiçbir bilgi vermedi.
Şimdi aradı beni,30.haftadan sonra tüm gebelerimizde sırt ağrısı oluyor dedi.Açılmayla ilgisi varmıdır bu ağrıların dedim yok ben her geldiğinde açılmanı kontrol ediyorum henüz sende öyle bir durum söz konusu değil dedi.Onlar son derece rahat bize oluyor olan 2 ay daha belki daha da fazla çekicez belli oldu benimki erkek çocugu birde geç gelir derler hayırlısı artıkYalancı ağrılarla doğum ağrısı farklarını bir oku istersen canım.. Göz korkutacak hiçbir şey yok :) Bak şuan ağrım var üstelik zamanım da geldiFink atıyorum burlarda :) bir şeycik olmaz :) erken doğurma ihtimalin olsa bilgi verir doktorun.. benimkide ketum ama daha iyi korkutmuyor işte :) daha geçen hafta kesinleştirdik işleyişi
Hadi bakalm ilk adımı Attın ağrın varsa güzel haberlerini bekliyorUz şekerimmmYalancı ağrılarla doğum ağrısı farklarını bir oku istersen canım.. Göz korkutacak hiçbir şey yok :) Bak şuan ağrım var üstelik zamanım da geldiFink atıyorum burlarda :) bir şeycik olmaz :) erken doğurma ihtimalin olsa bilgi verir doktorun.. benimkide ketum ama daha iyi korkutmuyor işte :) daha geçen hafta kesinleştirdik işleyişi
geçedebilir ya.. olumlu düşün :) yok inanma sen ona bizim hepimiz kız doğurcaz bak gelmiyolarŞimdi aradı beni,30.haftadan sonra tüm gebelerimizde sırt ağrısı oluyor dedi.Açılmayla ilgisi varmıdır bu ağrıların dedim yok ben her geldiğinde açılmanı kontrol ediyorum henüz sende öyle bir durum söz konusu değil dedi.Onlar son derece rahat bize oluyor olan 2 ay daha belki daha da fazla çekicez belli oldu benimki erkek çocugu birde geç gelir derler hayırlısı artık
inşallah canım bakalım gitgide de artıyor :) ben de seviniyorum ama hep kursağımda kalıveriyor..Hadi bakalm ilk adımı Attın ağrın varsa güzel haberlerini bekliyorUz şekerimmm
Bende çok öptüm canım bi gelişme olursa yaz yavrum hadi dikkat et kendineinşallah canım bakalım gitgide de artıyor :) ben de seviniyorum ama hep kursağımda kalıveriyor..inşallah hepimizden Hayırlı haberler gelir.. öpüyorum herkesleri..
Burda olduğuna göre sende doğurmadın di miHeeeey doğuraaan yok muuuu :)))
Eveeeeeeeeeeeet güzel haberlerinizi bekliyorummmmmmm bakalım kim daha önce doğuracak :) doguran dogurmayanlara yazsın :)ay yok ne dogurmasi :) Aksine ne bir agri ne bi bisey sadece bebik hareket ederken kasiklarimda bi aci oluyo o kadar :)
cumartesi gunu 4te yatiyorum hastaneye..Son gunume kadar oldu oldu olmadi cumartesi Allahin izniyle ben yazarim dogurduum baciilaar diye :)
Hadi inşallah o zaman kadar kendiliğinden geliray yok ne dogurmasi :) Aksine ne bir agri ne bi bisey sadece bebik hareket ederken kasiklarimda bi aci oluyo o kadar :)
cumartesi gunu 4te yatiyorum hastaneye..Son gunume kadar oldu oldu olmadi cumartesi Allahin izniyle ben yazarim dogurduum baciilaar diye :)
Şimdi gördüm canım naptin ne alemdesnkizlar bu aksam sag tarafimda asiri sertlesme var ya..sanki tas var orda ve aciyo..nedendirki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?