son haftalar..

Bende bugün yürüyüş yaptım baya bi bugün bende de tık yok aksine benim kiz dışarda hiç zararı yok gezmeyi çok sewior hiç agrisi sizi yok dışarda sinemaya bile gittim filmlerdeki gbi sinema da dogurayim die yok oda fıssssssss çıktı gene dogurmadim ayaktayim :) :) :))

hadi ya valla bu gidişle nasıl doğuracaz çok merak etmeye başladım ben..

Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin hamisler sizin sabirsizliginizi okurken insanin yuzunde tebessum oluyor elbet gelecektir son zamanlar gecmiyor haklisiniz Rabbim bir avazda kurtarsin bana da dua edin Rabbim tekrar saglikla anne olmayo bana ve tum isteyenlere nasip etsin insallah sizlerin sabirsizlikla sanci geldi artik bu o dediginiz gunu merakla bekliyorum :)

güzel dileklerin için teşekkürler darısı tekrar başına inşallah

Bugün doktor randevum var bakalm ne dicek. Artık eşim benden umudunu kesti sanki sen hiç dogurmsyacaksin dio hep böyle kalacaksın ben bu duruma alistim artık kızdan da umudu kestim dio . Bende diorm sanki kendimi bildim bileli hamileyim artık 1 sene olacak. Arada bnm le tartis da stres yapıp belki doğurur sun dio bide böyle deneyelim bari dio :) :) çok acayip fikirler olmaya başladı kafada . Bebek doğan a kadar kafayı yemesek iyidir :))))

Tecrübeli hamile anneler bir avazda kurtuluruz inşallah hepimiz.Benimde geceleri sırt ağrılarım başladım geceleri bıçak saplanır gibi ağrıyor acıyor etlerim.Uykudan uyandırıyor o acı beni.Erken mi bu ağrılar için sizin yazdıklarınıza göre 35.haftadan sonra başlıyormuş gibi herkesin ben daha 30 haftayı yeni geride bıraktım.

Gece sırt ağrılarım uykudan uyandırıyor beni uykularım zehir oldu sizlerde varmı böyle birşey anneler.Neden böyle oluyor her gece olurmu,sizlerde varmı?Geçici midir yardım edin lütfen

İnşallah canım sağol.. Evet biraz erken başlamış ama herkesin bünyesi farklı.. Benim de 28.haftada falan yoklamıştı.. Magnezyum ve kalsiyum desteği ile halletmiştik.. Doktoruna danış belki bir çözüm bulur :) En azından belki 4-5 hafta daha erteleyebilir ama herkesin farklı, bazısının gelip gidiyor arada :) ama inşallah sen bizim gibi doğuramayanlardan olmazsın

Gece sırt ağrılarım uykudan uyandırıyor beni uykularım zehir oldu sizlerde varmı böyle birşey anneler.Neden böyle oluyor her gece olurmu,sizlerde varmı?Geçici midir yardım edin lütfen
kişiye göre değişiyor canım.. geçmiş olsun.. az önce dediğim gibi doktorunuzdan magnezyum kalsiyum destekleri isteyin belki çare olur.. bu süreç biraz sıkıntılı ama alışıyor insan.. benim 36 dan beri ağrım var her gece.. dayanıyoruz minnaklarımız için napalım

Teşekkür ederim.Magnezyum uzun zamandır alıyorum.Sırt ağrımın bir vitamin,mineral eksikliğiyle değilde sanki açılma veya başka bir olayla ilgisi varmış gibi geliyor sayfada açılmayla alakası olmadıgını yazmış bir arkadaşımız.Dayanıcaz tabi mecbur.İnşallah açılmayla alakalıdır da bi an önce hiç beklemeden bi avazda doğurabilirim

yok canım daha çok erken.. yalancı sancılar olabilir.. NST ye girdin mi hiç?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…