Son kez buluşma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siz altında yaşadığınız Türk bayrağına sadıksanız, bu vatan için yapılanlar anlatıldıkça içiniz burkuluyorsa, Vatanın taşına, toprağına dert gelmesin; gerekirse savaşırım diyorsanız türksünüz. Irkçılık basit tabirle, hiç bir değer yargısı olmayan, kafasının içinde dört duvar taşıyanlara özgüdür. Kavimler göçü diye bir olay var, arkadaşa anlatın; dünya üzerindeki ırkların çoğunun kaynaşıp "arı" ırk kalmamasında büyük rol oynar. Ülkemizde de böyle.
Bunu marifet gibi anlatan bir ırkçıdan kurtulmuşsunuz.

Kolay atlatır mıyım bilmiyorum ama görüyorum sürekli aynı yerdeyiz nasıl aşarım bilmiyorum 😑

Kolay atlatır mıyım bilmiyorum ama görüyorum sürekli aynı yerdeyiz nasıl aşarım bilmiyorum 😑
O gücü kendinizde görmelisiniz. Sırf Hergün göreceksiniz diye, unutamayacaksınız diye evlenip; en ufak bir lafta geçmişinizden sizi vuran(diğer konuyu okudum, sözlenme durumu), kendisini saf ırk sanan bir lümpenle hayat geçirmek daha mı kolay geliyor?

Çok mantıklı birine benziyorsunuz tek korkum aynı yerde yaşıyoruz görünce üzülürüm diye bu konuda nasıl baş ederim benim için önce Türklük sonra insanlık önemli diyen biri bu kişi
Umursamayacaksınız.Onu yok gibi kabul edin.. Öyle biri aslında yok..:KK70:
Burhan Altıntop'un bir repliği vardır: Ben aslında yoğum diye..
Onu uygulayın.. :KK66:

maxresdefault.jpg

Aşabilir miydik diye soruyor musunuz? Irkçılık bir hastalıktır eğer sevgiliniz tedavi olmayı kabul ederse aşma ihtimaliniz olurdu ama öncelikle hasta olduğunu kabul etmesi lazım. Sizce bunu yapabilecek biri mi burdan bakınca hiç öyle gözükmüyor. Size dahası bütün insanlara saygı duymayan bir adamla ayrıldığınıza bir saniye bile üzülmeyin. Eğer üzülecekseniz bu adama verdiğiniz dakikalarınıza üzülün hepsi boşa gitmiş çünkü

Beyin nakli olmayı kabul ederse düzelirsiniz.
Ne oluyormuş Kürt olunca ?
Ne kadar geriden gelme zekalı bir tipmiş.
İsabet olmuş ayrılmanız.
Ayrıca yaptıkları da çok basit şeyler. Sevgili olan her normal çift bunları ve fazlasını yapıyor zaten.

Ya biraz fazla takintili demek ki , bence bu denli de topa tutacak bi durum yok bu cocugu ya ben su an esimin durumundan dolayi kurtlerin cogunlugunun oldugu bi memlekette yasiyorum mesela bana da hep esimin ailesi filan aman dikkat et kendine laf dalasina ney girme onlarla gibi seyler diyolar bilmiyolar cunki bu insanlarin da iyi oldugunu anca kulaktan dolma bilgiler, ama ben de burda karsilastim mesela Turk gelin almayiz Turkce konusturtmayiz gibisinden muhabbetler yapan biz ne diye andimiz okucakmisiz “Ne mutlum Turkum diyene” kismini hele asla demem diyen.., Bence senin sevgilin de cahilliginden diyo belki biraz kurtlerle ic ice yasasa arkadasliklari olsa bu denli kati olmazdi bu konuda.”En azindan durustce demis, sahte bi karakteri yok.”

Eşimin babası doğuluydu.
Hatta baba tarafı öyle.
İnanın , birçok batılıyım işte türküm bilmemne diyenlerden daha modern çağdaş bir adamdı.
Bu ayrım niye yapılır bilmem ,türk dediklerinin ne çıkacağını nerden biliyor.

Faşistliğe grip muamelesi yapmanız da fazla iyimserlik mi, saflık mı bilemedim. Adam ruh hastası. Çocuğu bütün ırklardan nefret edecekmişmiş, lafa bak. Kendini üstün ırk sanan insanların Hitler'den farkı yok. Kendi atanı sevebilir, hayranlık duyabilirsin, o ayrı bir şey, güzel bir şey. Bunu diğer herkesten nefret etmeni gerektirecek bir şey zannediyorsan, o bir gerizekalılık oluyor. Ne işiniz var bir gerizekalıyla? Unutmak için başka nasıl bir sebebe ihtiyacınız var?

Diğer ırklardan nefret mi edecekmiş çocuğu?
Güzelim bunlar nereli?
Böyle bir hasta ırkçıyla olmaz zaten boşver
Deli midir nedir

Bu ülkede kaç tane ırk birlikte yaşıyor. Yüzyıllardır bu böyle. Ermeni rum kürt Çerkes..... kimse Safkan Türk değil önce herkes bunu bi kabullensin. Bu devletin vatandaşı olan herkeste ben Türküm diyebilir bunda da hiçbir sorun yok. Ama ırkçılık yapan kimse de şunu unutmasın ırkçılık şeytandan gelir. Sonuçta ben ateştenim o topraktan diyen o değil miydi?????

Erkek arkadaşımdan ayrılmıstım burada konumda var, neyse dün benimle buluşmak istediğini söyledi buluştuk ki bende emaneti vardı onu da verecektim. Bana dediği kelimeler aynen şunlar : ben seni seviyorum ama babannenin kürt mü gerçekten, sonra işte ilerde ben evladım olunca Türkçü olacak diğer ırklardan nefret edecek eğer sen buna engel olursan boşanırım ilerde senle dedi.benim idolum bu dedi. Babam Türk olmasaydı zaten benle olmazmıştı öyle dedi. Bunun gibi konuştu işte dinledim ayrıldım ama aklıma işte bana hediye alması ince düşünmesi, ne bilim her sorunumda koşa koşa gelmesi bunlar hep aklıma geliyor sonra aynı yerde yaşıyoruz görüyorum hep iyi yönleri aklıma gelince acaba ilerde düzelir miydi diyorum. Aşabilir miydik ki acaba 😌 teşekkür ediyorum 😊

Böyle hödükler yüzünden yüzyıllardır insanlar birbirini kırıyor
Bitemediler bir türlü
Ne iğrenç şey ırkçılık
Aşabilir miydik diye düşünmeyin, aşmayın, üremesin soyu tükensin bu türün mümkünse

Bu ülkede kaç tane ırk birlikte yaşıyor. Yüzyıllardır bu böyle. Ermeni rum kürt Çerkes..... kimse Safkan Türk değil önce herkes bunu bi kabullensin. Bu devletin vatandaşı olan herkeste ben Türküm diyebilir bunda da hiçbir sorun yok. Ama ırkçılık yapan kimse de şunu unutmasın ırkçılık şeytandan gelir. Sonuçta ben ateştenim o topraktan diyen o değil miydi?????

Araştırdım dinimizde kabul etmiyor ırkçılık 😌

Erkek arkadaşımdan ayrılmıstım burada konumda var, neyse dün benimle buluşmak istediğini söyledi buluştuk ki bende emaneti vardı onu da verecektim. Bana dediği kelimeler aynen şunlar : ben seni seviyorum ama babannenin kürt mü gerçekten, sonra işte ilerde ben evladım olunca Türkçü olacak diğer ırklardan nefret edecek eğer sen buna engel olursan boşanırım ilerde senle dedi.benim idolum bu dedi. Babam Türk olmasaydı zaten benle olmazmıştı öyle dedi. Bunun gibi konuştu işte dinledim ayrıldım ama aklıma işte bana hediye alması ince düşünmesi, ne bilim her sorunumda koşa koşa gelmesi bunlar hep aklıma geliyor sonra aynı yerde yaşıyoruz görüyorum hep iyi yönleri aklıma gelince acaba ilerde düzelir miydi diyorum. Aşabilir miydik ki acaba 😌 teşekkür ediyorum 😊
Bu zihniyetle, kadın döven zihniyet hep aynı işte. Aman uzak durun bence. Yazacak çok şey var da zaten yukarıda güzelce anlatmışlar.

Türkiye bir devlettir, Türk o devletin her bir bireyi.
Kürt, laz, çerkez etnik kökendir. Kökeni ne olursa olsun sonucunda hepsi Türk’tür. Yani sizde Türk sünüz. Nüfus cüzdanınıza bakmanız yeterli. O yüzden sizin de “Türk’üm ama kökenim kürt” demeniz gerekli. O zaman problemde!! kalmıyor.

Dininin İslam, mezhebinin alevi, sünni, hanifi olması gibi yani... böyle düşünün.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X