- 21 Mayıs 2013
- 1.690
- 2.230
- 133
- Konu Sahibi Hayatsever
Kaç yaşında ırkçı sevgilin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
babaanne kürt oğlu türk mü ... Devrelerim yandı.
Kaç yaşında ırkçı sevgilin
Bırak gitsin. Kişiligi oturmamış neyin ne oldugunu bilmeyen adamdan kocamı olur.
ay cildiricam artik su erkek egemen kafa yapisi yuzunden.dedem Türk , soy babadan geçermiş o öyle dedi.
Asla ama asla duzelmezdi. Başta boyle seyleri sorun edenler evliliklerinde de sorun yaşıyor. Ki bu cok sacma ve karaktersizce geliyor banaErkek arkadaşımdan ayrılmıstım burada konumda var, neyse dün benimle buluşmak istediğini söyledi buluştuk ki bende emaneti vardı onu da verecektim. Bana dediği kelimeler aynen şunlar : ben seni seviyorum ama babannenin kürt mü gerçekten, sonra işte ilerde ben evladım olunca Türkçü olacak diğer ırklardan nefret edecek eğer sen buna engel olursan boşanırım ilerde senle dedi.benim idolum bu dedi. Babam Türk olmasaydı zaten benle olmazmıştı öyle dedi. Bunun gibi konuştu işte dinledim ayrıldım ama aklıma işte bana hediye alması ince düşünmesi, ne bilim her sorunumda koşa koşa gelmesi bunlar hep aklıma geliyor sonra aynı yerde yaşıyoruz görüyorum hep iyi yönleri aklıma gelince acaba ilerde düzelir miydi diyorum. Aşabilir miydik ki acabateşekkür ediyorum
![]()
Faşistliğe grip muamelesi yapmanız da fazla iyimserlik mi, saflık mı bilemedim. Adam ruh hastası. Çocuğu bütün ırklardan nefret edecekmişmiş, lafa bak. Kendini üstün ırk sanan insanların Hitler'den farkı yok. Kendi atanı sevebilir, hayranlık duyabilirsin, o ayrı bir şey, güzel bir şey. Bunu diğer herkesten nefret etmeni gerektirecek bir şey zannediyorsan, o bir gerizekalılık oluyor. Ne işiniz var bir gerizekalıyla? Unutmak için başka nasıl bir sebebe ihtiyacınız var?
Bu kadar cahil birinin tıp bitirme şansı yok zaten. :) nedense gözümün önünde kedi köpek tekmeleyen iğrenç bir tip canlandı konuyu okuyunca.Bu şahıs doktor falan olsa bakmayacak heralde! Ne bu ırkçılık? Allah bişeyler biliyor da nasip etmiyor işte.
Beni bu sebepten istemeyenin yanindan basimi gayet dik tutar gecerim öyle bir umursamam ki varligindan süphe eder.Aynı yerde yaşıyoruz muhakkak karşılaşcz nasıl unutup yoluma devam ederim fikir verir misiniz![]()
Aynı yerde yaşıyoruz muhakkak karşılaşcz nasıl unutup yoluma devam ederim fikir verir misiniz![]()
Bu kadar cahil birinin tıp bitirme şansı yok zaten. :) nedense gözümün önünde kedi köpek tekmeleyen iğrenç bir tip canlandı konuyu okuyunca.
Balayına da Almanya'ya gider Nazilerin Yahudilere eziyet ettiği kampları gezerdiniz artık.Erkek arkadaşımdan ayrılmıstım burada konumda var, neyse dün benimle buluşmak istediğini söyledi buluştuk ki bende emaneti vardı onu da verecektim. Bana dediği kelimeler aynen şunlar : ben seni seviyorum ama babannenin kürt mü gerçekten, sonra işte ilerde ben evladım olunca Türkçü olacak diğer ırklardan nefret edecek eğer sen buna engel olursan boşanırım ilerde senle dedi.benim idolum bu dedi. Babam Türk olmasaydı zaten benle olmazmıştı öyle dedi. Bunun gibi konuştu işte dinledim ayrıldım ama aklıma işte bana hediye alması ince düşünmesi, ne bilim her sorunumda koşa koşa gelmesi bunlar hep aklıma geliyor sonra aynı yerde yaşıyoruz görüyorum hep iyi yönleri aklıma gelince acaba ilerde düzelir miydi diyorum. Aşabilir miydik ki acabateşekkür ediyorum
![]()
Konu sahibi kürtlükle hicbir alakasi olmasa bile bu düsünceye sahip biriyle beraber olmamasi gerekir. Bir insani en itici yapan sey.Balayına da Almanya'ya gider Nazilerin Yahudilere eziyet ettiği kampları gezerdiniz artık.
Ne demek bütün insanları ırkına göre ayırıp kendi ırkı hariç diğer tüm ırklardan nefret eden bi insan yetiştirmek, buna karşı çıkacak kadını daha evlenmeden boşanmakla tehdit etmek, canınıza mı susadınız?! Yapmayın ne olur, gençliğinize, insanlığınıza yazık.
Kesinlikle, herhangi bi yanlışa karşı çıkmak için o yanlışın kendisine yapılmasını beklerse konu sahibi zaten ohooo yani.Konu sahibi kürtlükle hicbir alakasi olmasa bile bu düsünceye sahip biriyle beraber olmamasi gerekir. Bir insani en itici yapan sey.
Kaç yaşlarındasınız?Erkek arkadaşımdan ayrılmıstım burada konumda var, neyse dün benimle buluşmak istediğini söyledi buluştuk ki bende emaneti vardı onu da verecektim. Bana dediği kelimeler aynen şunlar : ben seni seviyorum ama babannenin kürt mü gerçekten, sonra işte ilerde ben evladım olunca Türkçü olacak diğer ırklardan nefret edecek eğer sen buna engel olursan boşanırım ilerde senle dedi.benim idolum bu dedi. Babam Türk olmasaydı zaten benle olmazmıştı öyle dedi. Bunun gibi konuştu işte dinledim ayrıldım ama aklıma işte bana hediye alması ince düşünmesi, ne bilim her sorunumda koşa koşa gelmesi bunlar hep aklıma geliyor sonra aynı yerde yaşıyoruz görüyorum hep iyi yönleri aklıma gelince acaba ilerde düzelir miydi diyorum. Aşabilir miydik ki acabateşekkür ediyorum
![]()