son kilolara savaş açanların günlüğü

Dünü kazasiz belasiz atlattim sayilir..2.5 lt su içtim dambillarla biraz göğüs hareketleri calistim 200 tane kadar.aksamda canim patates istemedi 4 5 kaşık salata yedim...bugun sebze ne yiycem bi turlu karar veremedim ama yaaa sen ne yiycen banada bi fikir verirmisin canim

Evett buldum ne yiycemi ve şuan da salatalik yiyorum.çocuklarima eni konu nefis bi kahvalti hazirladim bende salataligimi aldim salona gectim bugun daha iradeliyim sanki dün cok acikmisdim daha sabahtan üstelik iki hahta tika basa yiyince bünye acligi istemedi ilk gün

Dünü kazasiz belasiz atlattim sayilir..2.5 lt su içtim dambillarla biraz göğüs hareketleri calistim 200 tane kadar.aksamda canim patates istemedi 4 5 kaşık salata yedim...bugun sebze ne yiycem bi turlu karar veremedim ama yaaa sen ne yiycen banada bi fikir verirmisin canim
malum hafta sonu anca fırsat buldum girmeye cvp yazıp yemek yapmaya gidecem off biraz hastayım bugün hiç halim yok inanki sabah kahvaltıda misafir vardı mecbur yedim biraz aksama da bol yeşil salata yerim su içemedim bugün buz gibi sular boğazım acıyo.... yarın et günü ama ben yogurt yicem sebze tek çeşit olmak zorunda değil canım koca bi tabak salata yapıp yiyebilirsin
Evett buldum ne yiycemi ve şuan da salatalik yiyorum.çocuklarima eni konu nefis bi kahvalti hazirladim bende salataligimi aldim salona gectim bugun daha iradeliyim sanki dün cok acikmisdim daha sabahtan üstelik iki hahta tika basa yiyince bünye acligi istemedi ilk gün
normal canım yaa diyete ara verince tekrar diyet yapmASI ZOR GELİYO İNSANA napalım dayancaz baska caresi yok ben gidem yemeğimi yapayım buyur gel şekerim beklerimmm hadi görüşrüz canım dikkat et kendine spor yapcam diye ugrasma bakk bişi olcak allah korusun...

malum hafta sonu anca fırsat buldum girmeye cvp yazıp yemek yapmaya gidecem off biraz hastayım bugün hiç halim yok inanki sabah kahvaltıda misafir vardı mecbur yedim biraz aksama da bol yeşil salata yerim su içemedim bugün buz gibi sular boğazım acıyo.... yarın et günü ama ben yogurt yicem sebze tek çeşit olmak zorunda değil canım koca bi tabak salata yapıp yiyebilirsin

normal canım yaa diyete ara verince tekrar diyet yapmASI ZOR GELİYO İNSANA napalım dayancaz baska caresi yok ben gidem yemeğimi yapayım buyur gel şekerim beklerimmm hadi görüşrüz canım dikkat et kendine spor yapcam diye ugrasma bakk bişi olcak allah korusun...

Salataligimi aldim elime oturdum onu yiyorum ve yine çocuklar mutfakda tarhana çorbasi salata köfte yiyorlar ben salatalik afferimm banaaa:))) sabahda sigara böreklerini indirdiler mideye veben elimi bile sürmedimm gene aferimm bana:))) aksama ALLAH KERIM..çok geçmis olsun canimm bol bol sicak içecekler icmeye gayret et bogazini yyumusatir.ben böyle durumlarda olips in naneli şekerlerinden atiyorum agzima baya iyi geliyo kurumuyo bogazim..heee sagol yemwge davet etmissin ama ben ikimizinde diyeti bitince gelicem:)) karsilikli börekleri mideye indiricez bende çok güzel kekler börekler çörekler yaparim buzlugum hic boş kalmaz..geliken getiririm sende çayi koyarsinn ohhhh misss;
:))) neyse konuyu kapiyomm hazir moddayken kazaya gitmiyimm:)

Valla ne yalan söyliyim ben bu diyetten çok umutluyum.süt ürunlerinin bana yaramadigini ögrendimya kilomun durma sebebinin aslinda son zamanlarda tükettigim yogurtlardan kaynaklandigina inandimya..bu diyetle 5 kilo olmasada 3 kilo verebilicegime inaniyorum hatirlarsan ben normalde günde 500 grm verirdim demisdim.ben hicbir diyetimda daha önce süt ürunleri tüketmemisdim ve kilomuda güzel vermisdim kisaca bütün suc yogurt vede baklagillerinn:))) bana öyle geliyoki bu yaris benim:)) ALLAHIN IZNIYLE yeni yila 60 kilo giricem insallah ayyyy bak görüyonmu kendimi nasilda gaza getirdim yeminle heyecanlandim.kendimi60 a incekmisim gibi geldii...hadi canim benim bak nasilda sana meydan okuyomm hadi gaza gelll de daha zevklii yarisalimm:))

bende bakıyorum şimdi de kan grubu diyetine gerçekten doğru gibi, benim için sütlü besinlere ilgi duyabilir diyo mesela ben tam sütçüyümdür :)

değerlendirmek lazım bu listeyi..

Her ikinize de başarılar dilerim :)

bende günlük açtım, bugün 3. günüm.. her gün düzenli tutuyorum ne yedim ne yaptıysam..

azminiz bol olsun..

Teşekkü ederizzz...günlugun hayirli olsun umarim ise yarar ki bize yaradigini biliyorum insan tek basina motive olamiyo sagolsun maviboncuk benim en buyuk destekcim.arada ugra buraya.bekleriz bende gelirim iadeyi ziyarete:)))

Selamm nerdesinn kızzzz kayiplardasinn..benim dün fena gitmedi toplam 4 tane salatalik yedim 2.5 lt su ictim dambillarla calistim biraz.aksam biraz kacamagim oldu..ama sabah dayanamayipda tartiya ciktigimda bu diyetin gercekden etkili bi diyet oldugunu anladim.bundan sonra benim favori diyetim bu..ama kilomu sana söylemiycem merak ett azicik:))) gaza gell diye söylemiyom yeminle ama şaka bi yana insallah böyle devam eder..ben bu diyetten sonra bi gün ara verip ya tekrardan basliycam yada elma diyetine basliycam sende bi düşün canim istersen..heee ben bide bugun et günuydu ama hafta sonu kahvaltida iyyy hiç cekemem diye yumurta günü yaptim.kahvaltidada bi yumurta biraz peynir bi dilimde pinarin dana salamindan yedim sonucda hepsi protein diye düşündum.sence bi sakincasi olurmu..öglen ve aksamada bu sekilde yemegi düsünüyorum...biliyonmu kan grubu diyetine daha önce bakmadigima çok pismanim..kimbilir belkide azmin okadar yüksekdi günde 10. 15 km yuruyodum şimdiye kesin 60 olmusdum..ama zararin neresinden dönersek kardir dimi ama:))

Selamm nerdesinn kızzzz kayiplardasinn..benim dün fena gitmedi toplam 4 tane salatalik yedim 2.5 lt su ictim dambillarla calistim biraz.aksam biraz kacamagim oldu..ama sabah dayanamayipda tartiya ciktigimda bu diyetin gercekden etkili bi diyet oldugunu anladim.bundan sonra benim favori diyetim bu..ama kilomu sana söylemiycem merak ett azicik:))) gaza gell diye söylemiyom yeminle ama şaka bi yana insallah böyle devam eder..ben bu diyetten sonra bi gün ara verip ya tekrardan basliycam yada elma diyetine basliycam sende bi düşün canim istersen..heee ben bide bugun et günuydu ama hafta sonu kahvaltida iyyy hiç cekemem diye yumurta günü yaptim.kahvaltidada bi yumurta biraz peynir bi dilimde pinarin dana salamindan yedim sonucda hepsi protein diye düşündum.sence bi sakincasi olurmu..öglen ve aksamada bu sekilde yemegi düsünüyorum...biliyonmu kan grubu diyetine daha önce bakmadigima çok pismanim..kimbilir belkide azmin okadar yüksekdi günde 10. 15 km yuruyodum şimdiye kesin 60 olmusdum..ama zararin neresinden dönersek kardir dimi ama:))

Mavişşş nerdesinnn canımm kactinmi kız yoksaa:))) ama benim buralarda çok canim sıkıliyoo yaaa..bu saate kadar diyetimi hiç bozmadim.peynir yemiycem dedim ama yedigim küçücuk bi parca o yuzden
öglen: bi yumurta
bi dilim salam
çeyrek kibrit kutusu büyüklugunde peynir yedim.
aksam:bi yumurta
Bi parça peynir gene
2.5 lt su 2 bardak yesil çay bi bardak form çay.yarin sabah tartida kaç çikicam merak ediyorum.

Bugün kendimi çok iyi hissediyorum.hem psikolojik olarak hemde fiziken sabahin köründe girdim bugun sayfaya çocuklara kalkmisdim dayanamadim bugünde tartildim oleyy oleyy..korkma kizz valla günde 1 kilo vermiyom ama onca zaman kilomun durmasindan sonra bu 3 gün ilac gibi geldi:)) he bugun degisiklik yaptim.iki bardak suya balli elma sirkeli ılık su ictim metabolizmam hizlansin diye..heee bide cuma günunden beri adetliyim asil kilom adetim bitince belli olur heralde...mavisimm gell artikk iyilesmedinmi yoksa çok gecmis olsunnn canim benim..dikkat et kendine sen bana lazimsinnn:))

kızz ne cok yazmışsın azmin yerine gelince çenen de düşmüş senin aman aman maşallah sekerim böle devam et ben hasta oldum ya kolumu kıpırdatacak halim yok zorla yazıyom mesajlarına tek tek cevap yazamadım canım kusura bakma ben hafta sonu diyet falan yapamadım bugün hastayım ama dikkat ediyorum canım bişi istemiyo zaten öğlen yogurt yedim sadece daha da bişi yok şimdi zorla evi süpüreyim malum hafta sonundan cıktık sabahtır yatıyorum sana cvp yazayım diye girdim sırf ne bileyim tartılmaktan korkuyorum moralim bozulacak diye ben uzun süredir diyette olunca metabolizma iyice yavasladı arrtık benim moralim cok bozuluyo ama pes etmicem yılbası sabahı 67-68 bile görsem süper olacak valla hadi hayurlısı bakalım sen beni geçtin valla hayranım sana kızz

kızz ne cok yazmışsın azmin yerine gelince çenen de düşmüş senin aman aman maşallah sekerim böle devam et ben hasta oldum ya kolumu kıpırdatacak halim yok zorla yazıyom mesajlarına tek tek cevap yazamadım canım kusura bakma ben hafta sonu diyet falan yapamadım bugün hastayım ama dikkat ediyorum canım bişi istemiyo zaten öğlen yogurt yedim sadece daha da bişi yok şimdi zorla evi süpüreyim malum hafta sonundan cıktık sabahtır yatıyorum sana cvp yazayım diye girdim sırf ne bileyim tartılmaktan korkuyorum moralim bozulacak diye ben uzun süredir diyette olunca metabolizma iyice yavasladı arrtık benim moralim cok bozuluyo ama pes etmicem yılbası sabahı 67-68 bile görsem süper olacak valla hadi hayurlısı bakalım sen beni geçtin valla hayranım sana kızz

Çokkk çokk gecmis olsunnn canimm.ALLAH SIFA VERSIN..moralinide sakin bozma elbet normale döner metabolizman.beni unuttunmu onca spora ragmen grm oynamiyodu..sadece biraz daha sabir azmini yitirme simdi sadece iyilesmeye bak

Mavişimm nasil oldunn..sensiz buralarin tadi yok bilesin..bende dün kendimi iyi hissettim aşka gelip plates topumun üstüne çiktim ellerimde 2 şer kiloluk dambillar yukari assagi koca topun üstunde ziplarkennn.sen top güm diye patla ben o hizla güm diye çanagin tam üstüne düşş:((( yeminle nefesim kesildi ateş basti o an koca benn kücücuk poponun üstune düstüm..gülimmi agliyimmi bilmiyom:))) aksamdan beride ne oturabiliyorum. Ne bisey ilac icip yatiyorum..ûzuldugum ne oldu biliyonmu spor gene kaldi nazar var bende kesinn:))))

Kilocuklarr benden yavas yavas gidiyo hatta cokda yavas degil bilesin..iyiles ayaga kalkda yarisa devam..hedefim 60 degil yilbasina 58 olurum insaallah.bugün diyetiminde son günü yarin tekrardan patates diyetine başliycam

Back
X