son kilolara savaş açanların günlüğü

Az kaldı kızlar şu yoğun olan dönemi atlamama sonra bnde inş aranıza katılıcam :1: mavişim bilir beni yazı ve ramazanı birlikte motvie ede ede geçirdik.

Sana yalan söylemiycem canim bugunde diyet yapmadim ama zivanadanda çikmadim:))) sabah bi dilim tost ekmegine yag ve bal surdum. Bide bu yumurtaya çökelekli maudanozlu omley yaptim diyet şekerli çayla yedim.öglen bi kase yayla çorbasi içtim..arkadasdaydim cips cikolata yedim.bide kola ictim az öncede gene bi kase yayla çorbasi ictim bugun daha bisey yemem gibi geliyo..senide çok takdir ediyorum hatta imrenmekle birlikde yeminle azmini kiskandim..ama bravo sana sali gunlero kahvalti günumuzduya bu hafta disarida yeme günumuzdu oda yarina kismet oldu.öglende gidicez sabah hafif gecistiricemöglende cozururmuyum bilmiyom:)) ama gün icinde dengeliycem normale döndügümu hisediyorum oda senin sayende canim benim ben biraksamda diyeti sen beni birakmadin azminle beni gene motive ettin..valla allah senden razi olsun yoksa ben tekratdan toparliyamazdim sogolll arkadasimmm
Ayy tesekkur ederim sekerim benim bu azmim senin sayende oldu sen olmasan ben suan 80 e dogru giderdim belki asil sen saol canim benim cok da abartmamissin aslinda yaa yarin daha dikjatli ol bence kizarim haaaa ona gore:) bende iyice havaya girdim simartma beni kizzz
İşde bende bunu diyordum ben okadar sayfa gezdim okadar atip tutuyorlar iki gün sonra sırra kadem basiyorlar.ama ben sende vede bende şunu gördumki diyet yapsakda ümitsizlige kapilip cozutsakda gene burdayiz pes etmiyoruz buda bisey bence ve kendi adima söyluyorum senin sayende sagoll verdigin destek icin senin sayende bubsayfadaki insanlar gibi kaybolup gitmedim.düstügüm yerde beni sen kaldirdin şimdi bugun oldugu gibi teşekkr ederim arkadasim iki ileri bir geride olsa biz bu işi başaricaz...

Evet canim haklisin tum durustlugumuzle burdayiz sonucta sen beni tanimiyon ben seni tanimiyom ama guveniyoruz inaniyoruz birbirimize iyiki tanistik kiz yasasin lahana dostlugu....donmek yok belki 3 ayda degil 5 ayda vericez bu kilolari ama sozumuzden donmucez tabi ben firsat buldukca gunde 1 kere bile olsa girmeye calisiyorim suan o kadar yorgunumki menu yazamicam atni dunki seyler ek olarak oglen 2 mandalin yedim(arkadastaydim kek yerine mandalin yedim) bide az once 2 kasik salata 2 ksk kereviz yedim cok halsiz kaldim cunku. Bugunde bitti yarinki mrnum daha guzel insallah

Az kaldı kızlar şu yoğun olan dönemi atlamama sonra bnde inş aranıza katılıcam :1: mavişim bilir beni yazı ve ramazanı birlikte motvie ede ede geçirdik.

Oooooo kimleri goruyorum nerdesin kiz sen kayboldun gittin valla ben al gulum ver gulum buralardayim dnzmehtap tek destegim onun sayesinde toparladim kendimi sende bitir su isleri gel aramiza... dugun hazirligimi yapiyon kizz yoksa...

evettt yeni bi gün daha basladı sabah yürüyüşümü yaptım yarım saat aksamada yarım saat yaparım.. kahvemi içtim bugün menümde meyve ve aksama tavuk salata var ohhh 3 gündür pataes zorladı biraz ama genede şükür tabi onu bulamayanlar var.. iyi gidiyo tabi tansiyon sorunu yasıyorum sadece cok düşüyo arada agzıma kuru incir atıyorum o yüzden günde 4 taneyi geçmiyo tabi aksam sadece salata ve kerevizden yedim 2 ser kasık bide 3 tane ceviz yedim olsun bee yaa o kadarcıkda bişi olmaz demi kızz benim bugun iş cokkkkk
ben kaçtım şekerim görüşürüz sonra gene

düğüne 4 ay kalmış ayy canım benim allah tamamına erdirsin bi yastıkta kocayın inşallah boy boy cocuklarınız olsun emi...

Dün hiç giremedim siteye kusura bakma..hani ameliyatlik bi durumum var demisdimya..ben aslinda bakir köye bartolin kisti icin gitmisdim.senelerdir nüksedip duruyo her seferindede iltihapli bölgeyi yarip temizleyip dikis atiyolardi narkoz eslisinde tabi bunlari hep özel yapiyirdu yani bosu bisuna beni ameliyat edip duruyolardi.bakirkóydekilerde kesin çözum yapicaz ama bunun icin hastaliginin nüksetmesi lazim iyice şistikden sonrada acil olarak gel seni ameliyat edelim demislerdi..anliycan nüksetti ve pazartesine kadar bekliyip pazartesi sabahi ameliyat icin gidicem..heee öbür ameliyatimdan haber beklerken basima gene bu çikti..neyse ben bi süre giremem sayfaya canim benim haber verim istedim...sana çok kolay gelsin sakin vazgecmek yok..bende tam düzene girmeye baslamisdim.şimdi spor bile yapamiycam umarim bu süre icinde yatarken kilo almam.ALLAHA EMANET OLL..gene gelicem ama merak etme:))

Unutmadan diger ameliyatimda miyom du 6 cm lik myom varmis daha sirada ovar böyle rahat rahat yaziyorum sunucda bu sayfa bizim erkeklerin isi olmaz heralde girip baksinlar:)))

Dün hiç giremedim siteye kusura bakma..hani ameliyatlik bi durumum var demisdimya..ben aslinda bakir köye bartolin kisti icin gitmisdim.senelerdir nüksedip duruyo her seferindede iltihapli bölgeyi yarip temizleyip dikis atiyolardi narkoz eslisinde tabi bunlari hep özel yapiyirdu yani bosu bisuna beni ameliyat edip duruyolardi.bakirkóydekilerde kesin çözum yapicaz ama bunun icin hastaliginin nüksetmesi lazim iyice şistikden sonrada acil olarak gel seni ameliyat edelim demislerdi..anliycan nüksetti ve pazartesine kadar bekliyip pazartesi sabahi ameliyat icin gidicem..heee öbür ameliyatimdan haber beklerken basima gene bu çikti..neyse ben bi süre giremem sayfaya canim benim haber verim istedim...sana çok kolay gelsin sakin vazgecmek yok..bende tam düzene girmeye baslamisdim.şimdi spor bile yapamiycam umarim bu süre icinde yatarken kilo almam.ALLAHA EMANET OLL..gene gelicem ama merak etme:))
yok canım ne kusuru merak ettim sadece bişimi oldu diye... ameliyat işine sevineyimmi üzüleyimmi bilemedim aslında iyi olmuş böle cekip duracagına kurtulacaksın en azından inşallah hayırlısıyla atlatır gelirsin gene yanıma canım benim yaa özlücem kız seni ama önemli olan senin sağlığın ben burdayım gelirsin eminim bosver sen suan sporu diyeti sağlıgını düşün iyice aman dikkat et kendine canım sende ALLAHA emanet ol şimdiden geçmiş olsun o zaman canım arkadasım benim....
Unutmadan diger ameliyatimda miyom du 6 cm lik myom varmis daha sirada ovar böyle rahat rahat yaziyorum sunucda bu sayfa bizim erkeklerin isi olmaz heralde girip baksinlar:)))
olsun buna şükür millet nelerle caresiz dertlerle ugrasıyo halimize bin şükür sen atlatırsın hepsini güçlü bi kadınsın ALLAH yardımcın olsun canım şifa versin en kısa sürede iyileşip gel gene... erkekler bakarsa baksın bosver kim oldugumuzu nerden bilecekler anlamazlar bile miyomdan falan....

sensiz topiğin hiç tadı yok bee dnzmehtepcım valla istemeye istemeye yazıyorum diyetim iyi gidiyo dün sadece 2 dilim kek yedim dayanamadım sıcak sıcak cok güzeldi... bugün tam gaz devam hadi bakalım hayırlısı sen gelene kadar şöyle 67-68 kilolarda olurmuyum acaba...

yok canım ne kusuru merak ettim sadece bişimi oldu diye... ameliyat işine sevineyimmi üzüleyimmi bilemedim aslında iyi olmuş böle cekip duracagına kurtulacaksın en azından inşallah hayırlısıyla atlatır gelirsin gene yanıma canım benim yaa özlücem kız seni ama önemli olan senin sağlığın ben burdayım gelirsin eminim bosver sen suan sporu diyeti sağlıgını düşün iyice aman dikkat et kendine canım sende ALLAHA emanet ol şimdiden geçmiş olsun o zaman canım arkadasım benim....

olsun buna şükür millet nelerle caresiz dertlerle ugrasıyo halimize bin şükür sen atlatırsın hepsini güçlü bi kadınsın ALLAH yardımcın olsun canım şifa versin en kısa sürede iyileşip gel gene... erkekler bakarsa baksın bosver kim oldugumuzu nerden bilecekler anlamazlar bile miyomdan falan....

Sagol canım benim ALLAH RAZI OLSUN bakalim insallah atlatacam ALLAHIN izniyle ama hastaligimin verdigi rahatsizlik yetmiyomus gibi bide ameliyat stresi sardi.kök sökturuyom evdekilere napim kolay saniyorlar ramazan bayramindan beri bu 3 üncu kez narkoz alip bicak altina yatacam..neyse seninde canini sıkmiyim.azmini sakin birakma canim

Sagol canım benim ALLAH RAZI OLSUN bakalim insallah atlatacam ALLAHIN izniyle ama hastaligimin verdigi rahatsizlik yetmiyomus gibi bide ameliyat stresi sardi.kök sökturuyom evdekilere napim kolay saniyorlar ramazan bayramindan beri bu 3 üncu kez narkoz alip bicak altina yatacam..neyse seninde canini sıkmiyim.azmini sakin birakma canim

canım dün aksam cvp yazayım diye girdim oğlan bırakmadı tabi bişi yazamadan geri çıktım bugündü galiba ameliyat ALLAH yardımcın olsun canım inşallah tez zamanda iyileşirsin... kolay değil tabi benim parmağımda bişi çıkmıştı ondan ameliyat oldum ona bile nasıl stres olmuştum anlatamam senin stres yapman cok normal evdekilerin anlaması lazım tabi ama sonuçta çocuktur anlamaz bosver ne d,yoruz buna şükür diyip önümüze bakacaz artık evlatlarımıza bişi olmasın benim tek korkum o tabi bide eşlerimize biz bi şekilde altından kalkıyoruz anneler dayanıklı sabırlı herseye göğüs geren varlıklarız biz bişi olmaz allahın izniyle sen moralini yüksek tut bak iyileşene kadar senden zayıf olursam catlarsın sonra kıskançlıktan ona göre çabucak iyileşmeye bak sen biran önce:) tabi işin espirisi sen iyi ol da gerisi önemli değil canım aldıklarını hemen verirsin azimli güçlü arkadaşım benim ben bugün 5 günde 5 kilo diyetine başladım haftaya isveçe baslıcam hala şişkinliğim var galiba adetten o yüzden isveçe haftaya başlayayım dedim öle işte...

evet sonunda kendimde buraya yazma istegi buldum ne bileyim canım hiç siteye bil girmek istemedi bugün acayip bi soğuk var burda yerimden bile kıpırdamak istemiyorum iyice uyusuklastım... üstelik bide dersane var bugün aksam offf offf diyete gelirsek bu ay adetim o kadar cok geldiki elim ayagım titriyo resmen o yüzden diyet yapmıyorumm tabi abartmadan yiyorum adetim bitince diyete kaldıgım yerden devam tabiki... aklım birazda ona takıldı acıkcası niye böle oldu bu ay diye neyse gel artık arkideşim sensiz diyet bile yapasım gelimiyo vallaaaa yaaaaaaaaaa....

evet sonunda kendimde buraya yazma istegi buldum ne bileyim canım hiç siteye bil girmek istemedi bugün acayip bi soğuk var burda yerimden bile kıpırdamak istemiyorum iyice uyusuklastım... üstelik bide dersane var bugün aksam offf offf diyete gelirsek bu ay adetim o kadar cok geldiki elim ayagım titriyo resmen o yüzden diyet yapmıyorumm tabi abartmadan yiyorum adetim bitince diyete kaldıgım yerden devam tabiki... aklım birazda ona takıldı acıkcası niye böle oldu bu ay diye neyse gel artık arkideşim sensiz diyet bile yapasım gelimiyo vallaaaa yaaaaaaaaaa....

Selam canımm benim sonunda geldim..çok şükür iyiyim zaten küçuk bi operasyondu bu ama dedigin gibi insan stres yapiyo.yarin sabahdan itibaren. Bende 5 gunde 5 kilo diyetine basliycam hastalikdi diyete adaptasyon sorunuydu bayabi salmistim kendimi.kiloda aldim farkindayim 62.5 den aşgagi gram oynaman ben yukari olunca kosa kosa 64 e ciktim tartiyi kaldiricam kendimi hazir hissedene kadarda tartilmiycam.yeni yila 60 la giricem inad edicem.spor yapamam 1 hafta daha ama olsun..

Ben kilomun durma sebebini buldum sanirsam.kan grubu diyetine hic baktinmi bilmiyorum ama bana süt ve süt ürunleri yaramiyormus metabolizmayi yavaslatiyormus bende bol bol tuketmisdim hatirlarsan her ögünumde bolca tüketiyordum sende bi arastir istersen senin grupda sakincali neler varmis belki ise yarar

Selam canımm benim sonunda geldim..çok şükür iyiyim zaten küçuk bi operasyondu bu ama dedigin gibi insan stres yapiyo.yarin sabahdan itibaren. Bende 5 gunde 5 kilo diyetine basliycam hastalikdi diyete adaptasyon sorunuydu bayabi salmistim kendimi.kiloda aldim farkindayim 62.5 den aşgagi gram oynaman ben yukari olunca kosa kosa 64 e ciktim tartiyi kaldiricam kendimi hazir hissedene kadarda tartilmiycam.yeni yila 60 la giricem inad edicem.spor yapamam 1 hafta daha ama olsun..
ohhh cok şükür canım benim geçmiş olsun sevindim geri gelmene stres yokkkkkkkk ne diyoruduk herseyin hayırlısı olcak olan olacagına varır zaten boşver... tek derdimiz kilolar olsun varsın sekerim sende geldin ya ben yarın gene kendimi diyet moduna sokuyorum hemen ikaç gündür bende salladım biraz yarın bende yapayım 5 günde 5 kilo diyetini bastan beraber destek olalım birbirimize ben zaten yılbasına kadar tartılmıcam karar aldım 1 ocakta tartılacagım sende öle yap hadi baslasın yarış oh be şöle keyfim yerine geldi valla tesadüfen gördüm yazdıgını girmeye bile canım istemiyordu tekrar hosgeldin sekerimmm sporu bosver önce bi iyileş sonra yaparsın sporu...
Ben kilomun durma sebebini buldum sanirsam.kan grubu diyetine hic baktinmi bilmiyorum ama bana süt ve süt ürunleri yaramiyormus metabolizmayi yavaslatiyormus bende bol bol tuketmisdim hatirlarsan her ögünumde bolca tüketiyordum sende bi arastir istersen senin grupda sakincali neler varmis belki ise yarar

cnım duymuştum öle bişi ama inan hiç arastırmadım bi bakayım bi ara boş kalınca şimdi gec oldu biraz ders calışıp yatıcam

evet az önce baktım biraz benim süt ürünleri ve yogurt yemem gerekiyormuş. tavuk sıgır dana eti yasakmış yağlanma yaparmış vay bee ben diyette cok haslama tavuk ve salata yemiştim yaa neyse bundan sonra et günlerimde sadece yumurta yada yogurt yiyeceğim et yerine....

bak sen geldin diye erkenden koştum bilgisayarın yanına nasıl oldun bu arada şekerim dikkat et kendine kocan bebek gibi baksın sana bakamıcaksa gel ben bakarım... bugün 5 günde 5 kilo diyetine basladım tekrardan bence sen iyi değilsen yada ilaç kullanıyorsan ertele biraz diyeti sonra hasta olursun allah korusun sanki cok kilon varmış gibi acele etme diyet için tabi sen daha iyi bilirsin sonucta kendni daha iyi biliyon benden sadece bi tavsiye... su an kahvemi içiyorum patateslerim ocakta haşlanıyo bu arada ben ek olarak lahana maydonoz limon kürü yapıyorum yeni başladım bakalım faydası olacakmı bitince görecez...

bak sen geldin diye erkenden koştum bilgisayarın yanına nasıl oldun bu arada şekerim dikkat et kendine kocan bebek gibi baksın sana bakamıcaksa gel ben bakarım... bugün 5 günde 5 kilo diyetine basladım tekrardan bence sen iyi değilsen yada ilaç kullanıyorsan ertele biraz diyeti sonra hasta olursun allah korusun sanki cok kilon varmış gibi acele etme diyet için tabi sen daha iyi bilirsin sonucta kendni daha iyi biliyon benden sadece bi tavsiye... su an kahvemi içiyorum patateslerim ocakta haşlanıyo bu arada ben ek olarak lahana maydonoz limon kürü yapıyorum yeni başladım bakalım faydası olacakmı bitince görecez...
Sagol canim benim hersey icin destegin için tesekkr ederim...çok haklisin yilbasina kadar tartilmayalim hem süpriz olur hem azmimiz daha çok olur..
Bende sabah çok hafif bi kahvalti yaptim bi iki dilim domates bi iki dilim biber bi çatal peynir iki lokma ekmek saat 8:00 de birazfanda haslanmis patatesimi bolca baharatliyip yiycem..bak sana et ürunleri yaramiyomus bildigin iyi oldu banada yogurt yumurta baklagiller tahillar..hatirlarsan sin zamanlarda ayran detoksunu cokyapmisdim icinded birsüru bugday nohut mercimek vede yogurt arti hasladigim her sebzenin üzerine yogurt dökup duruyodum.sonrada benim metabolizma neden durdu diye dolaniyordum.bundan sonra diyet süresince bunlari agzima sürmiycem bakalim sonuc ne olacak.bu arada tekrar tesekkr ederim canim ama diyet icin gec bile kaldim iyiki geldim seninle birlikde yapmak daha zevkli oluyo:)))

Sagol canim benim hersey icin destegin için tesekkr ederim...çok haklisin yilbasina kadar tartilmayalim hem süpriz olur hem azmimiz daha çok olur..
Bende sabah çok hafif bi kahvalti yaptim bi iki dilim domates bi iki dilim biber bi çatal peynir iki lokma ekmek saat 8:00 de birazfanda haslanmis patatesimi bolca baharatliyip yiycem..bak sana et ürunleri yaramiyomus bildigin iyi oldu banada yogurt yumurta baklagiller tahillar..hatirlarsan sin zamanlarda ayran detoksunu cokyapmisdim icinded birsüru bugday nohut mercimek vede yogurt arti hasladigim her sebzenin üzerine yogurt dökup duruyodum.sonrada benim metabolizma neden durdu diye dolaniyordum.bundan sonra diyet süresince bunlari agzima sürmiycem bakalim sonuc ne olacak.bu arada tekrar tesekkr ederim canim ama diyet icin gec bile kaldim iyiki geldim seninle birlikde yapmak daha zevkli oluyo:)))

rica ederim şekerim seni düşünüyorum sadece... burda amaç birbirimize destek olmak değil mi zaten... valla haklısın bende bundan sonra et konusunda dikkatli olcam et yazan yerde yogurt yicem yada yumurta artık bakcaz bi şekilde çaresine... ben bugün süperim ya maşallahhhhhhhhh
SABAH= 2 sade kahve 1 küçük patates bol baharatlı
vee 3 km=37 dk yürüyüş ve kosu karısık yani....
100 ip atladım
15 dk da titreşim kemeri var göbek ve yanlarıma onu yaptım
1 yeşil çay ve 1 kayısılı cayımı içtim
ÖĞLEN= 13 çeşit bitkim var zayıflamaya yardımcı hepsinden birazcık koyup bi çaydanlıkta demliyorum aksama kadar onu içiyorum gelgit derken bitiyo... şimdi 2 fincan onu içtim
2 tanede bol baharatlı patatesimi yedim
bu saate kadar da 1.5 lt su içtim yatana kadar 1.5 daha içerim toplam 3 eder yaşasınnnnn...

AKŞAM=nasip... 2 patates beni bekliyor

Son düzenleme:
rica ederim şekerim seni düşünüyorum sadece... burda amaç birbirimize destek olmak değil mi zaten... valla haklısın bende bundan sonra et konusunda dikkatli olcam et yazan yerde yogurt yicem yada yumurta artık bakcaz bi şekilde çaresine... ben bugün süperim ya maşallahhhhhhhhh
SABAH= 2 sade kahve 1 küçük patates bol baharatlı
vee 3 km=37 dk yürüyüş ve kosu karısık yani....
100 ip atladım
15 dk da titreşim kemeri var göbek ve yanlarıma onu yaptım
1 yeşil çay ve 1 kayısılı cayımı içtim
ÖĞLEN= 13 çeşit bitkim var zayıflamaya yardımcı hepsinden birazcık koyup bi çaydanlıkta demliyorum aksama kadar onu içiyorum gelgit derken bitiyo... şimdi 2 fincan onu içtim
2 tanede bol baharatlı patatesimi yedim
bu saate kadar da 1.5 lt su içtim yatana kadar 1.5 daha içerim toplam 3 eder yaşasınnnnn...

AKŞAM=nasip... 2 patates beni bekliyor

Masallah canim süper gidiyon.sabah bende bol baharatli patatrsimi yedim sonra aciktim iki tane ceviz yedim bi tanede kurabiye ama ben hala cok acim yaaa zir duruyom ama dayanacam

Back
X