son kilolara savaş açanların günlüğü

Mavişimm nasil oldunn..sensiz buralarin tadi yok bilesin..bende dün kendimi iyi hissettim aşka gelip plates topumun üstüne çiktim ellerimde 2 şer kiloluk dambillar yukari assagi koca topun üstunde ziplarkennn.sen top güm diye patla ben o hizla güm diye çanagin tam üstüne düşş:((( yeminle nefesim kesildi ateş basti o an koca benn kücücuk poponun üstune düstüm..gülimmi agliyimmi bilmiyom:))) aksamdan beride ne oturabiliyorum. Ne bisey ilac icip yatiyorum..ûzuldugum ne oldu biliyonmu spor gene kaldi nazar var bende kesinn:))))
bugün biraz daha iyiyim canım sadece boğaz ağrım hala duruyo o kadar bende bugün cok ama cok kararlı bi şeklide isveçe basladım hadi hayırlısı bakalım ya su ara cok yogunum dersler ilerledikçe fırsat bulamıyorum girmeye devamlı ders calısıyorum arada girip cıkıyorum sadece ama diyetime devam ediyorum sen daha yeni ameliyat olmadınmı yavrum ne bu azim ölcen bak allah korusun haa yazık olmuş popoya desene:) sen bi oku üfle kendini nazarın gitsin üzerinden benim nazarım değmiştir belki maşallah maşallah....
Kilocuklarr benden yavas yavas gidiyo hatta cokda yavas degil bilesin..iyiles ayaga kalkda yarisa devam..hedefim 60 degil yilbasina 58 olurum insaallah.bugün diyetiminde son günü yarin tekrardan patates diyetine başliycam
hadi bakalım başalsın yarış şekerim yılbaşına ne kaldı surda yaa demi...bende isveçe basladım bugün..
Bugun bende diyete basladim arkadaslar
sabah menumde :kucuk bi kase yogurt 2 dilim kepek ekmek biraz salatalik 2 tane sekersiz cay

hadi hayırlısı bakalım canım sakın pes etme sonu gelmiyo yoksa başladınmı aynı azimle devam et ben diyeti yaptım 21 kilo verdim sonra bi bıraktım 9 kilo geri aldım şimdi kaç kiloyum bilmiyorum yılbasına kadar tartı yasak... demek istediğim başla bırak yapma sakın aynı azimle devam et hadi kolay gelsin canım desteğin oluruz her zaman bıurdayız biz

napıyon sekerim aktif görünüyon ama yoksun ortalıkta nerelerde geziyon sen bakem haaaa....
bugün sabah itibariyle isveçe basladım canım akşama dersane var işimi bitirdim şimdi yemeği yapıp ders calısmam lazım...
kız ben cok stres oldum ya su sınava daha coook var bakalım sınava kadar ölmesem bari stresten... ne olur dua et bana sınavı kazansın memur olsun diye olurmu arkadasım sen temiz kalplisin duan kabul olur inanıyorum sana ben...

eS
napıyon sekerim aktif görünüyon ama yoksun ortalıkta nerelerde geziyon sen bakem haaaa....
bugün sabah itibariyle isveçe basladım canım akşama dersane var işimi bitirdim şimdi yemeği yapıp ders calısmam lazım...
kız ben cok stres oldum ya su sınava daha coook var bakalım sınava kadar ölmesem bari stresten... ne olur dua et bana sınavı kazansın memur olsun diye olurmu arkadasım sen temiz kalplisin duan kabul olur inanıyorum sana ben...

SSelam canımm sabah girdim baktim sen yoksun hic yazasim gelmedi geri ciktim.simdi bi bakim dedimki gelmissin.tekrardan çok gecmis olsun.sınavida stres yapma rahat oll herşey olacagina varir ve sen akilli vede azimli bi kadinsin istedigin herseyi başaricak beceri var sende sakin sıkma kendini sen elinden geleni fazlasiyla yapiyorsun.bundan sonrasi ALLAHIN TAKDIRINE kalmiş hakkinda hayirlisi olur INSALLAH ALLAH GÖNLUNDEKINI HAKKINDA HAYIRLI EGLESIN INŞALLAH..

Bu arada benim 64.00 bu sabah itibariyle oldu 60.50 eger dogruysa 3.5 kilo verdim:)))gördugun gibi azmin elinden hic bisey kurtulmuyo ben inaniyorumki senin sinavda öyle olucak...ben bu sabah tekrardan 5 gün diyetine basladim..patateslerimi dilimledim bol baharatla firin posetine koyup firina attim pistikden sonrada posetti yirtip bi güzel firinda kizarmasini bekledim.denemeni tavsiye ederim cok lezzetli oluyo hemde diyet..aksama kadar bunu yiycem toplam 7 tane küçük patates..yarina allah kerim

eS

SSelam canımm sabah girdim baktim sen yoksun hic yazasim gelmedi geri ciktim.simdi bi bakim dedimki gelmissin.tekrardan çok gecmis olsun.sınavida stres yapma rahat oll herşey olacagina varir ve sen akilli vede azimli bi kadinsin istedigin herseyi başaricak beceri var sende sakin sıkma kendini sen elinden geleni fazlasiyla yapiyorsun.bundan sonrasi ALLAHIN TAKDIRINE kalmiş hakkinda hayirlisi olur INSALLAH ALLAH GÖNLUNDEKINI HAKKINDA HAYIRLI EGLESIN INŞALLAH..
bende dün seni bekledim gelmeyice cıktım artık... saol sekerim ay inşallah dualarımız kabul olur canım ya cidden cok stres yapıyorum hayatımız değişecek cok planımız var hayırlısı bakalım ama gerçekten eğer kazanamazsam cok ama cokk üzülürüm bu kadar emeğe yazık olur neyse seni de sıktım hayırlısı olsun tabi mevlam neyler neylerse güzel eyler dicez beklicez artık zaman ne göstercek... duaların için de saol cümlemize insallah...
Bu arada benim 64.00 bu sabah itibariyle oldu 60.50 eger dogruysa 3.5 kilo verdim:)))gördugun gibi azmin elinden hic bisey kurtulmuyo ben inaniyorumki senin sinavda öyle olucak...ben bu sabah tekrardan 5 gün diyetine basladim..patateslerimi dilimledim bol baharatla firin posetine koyup firina attim pistikden sonrada posetti yirtip bi güzel firinda kizarmasini bekledim.denemeni tavsiye ederim cok lezzetli oluyo hemde diyet..aksama kadar bunu yiycem toplam 7 tane küçük patates..yarina allah kerim
vallamı kızz ay cok kıskandım ayol yaaa bak bu iyi oldu iyice hırslandım şimdi ben seni geçemicem belli oldu da en azından 6 lı rakamları görem gari su yılbasında belkide düşmüşümdür ama yok tartılmıcam yoksa hemen bişiler yiyom sonra olmazzzzzzzzzz...ben isveçe devam ediyorum canım bu bitsin hemen hollaywood diyeti yapcam yeni yılda oda cok etkili diyolar pataesi yeni yaptım ya pek patates göresim yok su ara acıkcası ama tarifin güzelmiş hafta sonu eşime yapayım ocok sever böle seyleri..

bende dün seni bekledim gelmeyice cıktım artık... saol sekerim ay inşallah dualarımız kabul olur canım ya cidden cok stres yapıyorum hayatımız değişecek cok planımız var hayırlısı bakalım ama gerçekten eğer kazanamazsam cok ama cokk üzülürüm bu kadar emeğe yazık olur neyse seni de sıktım hayırlısı olsun tabi mevlam neyler neylerse güzel eyler dicez beklicez artık zaman ne göstercek... duaların için de saol cümlemize insallah...

vallamı kızz ay cok kıskandım ayol yaaa bak bu iyi oldu iyice hırslandım şimdi ben seni geçemicem belli oldu da en azından 6 lı rakamları görem gari su yılbasında belkide düşmüşümdür ama yok tartılmıcam yoksa hemen bişiler yiyom sonra olmazzzzzzzzzz...ben isveçe devam ediyorum canım bu bitsin hemen hollaywood diyeti yapcam yeni yılda oda cok etkili diyolar pataesi yeni yaptım ya pek patates göresim yok su ara acıkcası ama tarifin güzelmiş hafta sonu eşime yapayım ocok sever böle seyleri..

Sıkmaaa artik canini ben biliyorumm kazinicaksinnnn.sen elinden gelenin fazlasini yapiyosun zaten.senin sinav telasin olmasa brnden aşsagi kalmazsin kilo konusunda ama hem ders çalisip hem spora zaman ayirman zor..sen önce sinavina yogunlas kilolar beklesin azcik

Selammm..bugün cok yoruldum be canim temizlik yap is güç yarin misafirlerim gelicek pogaça kek falan yaptim canim çikti.ben bugünku menümu yazim hemen..
Sabah 2 yumurtadan yapilmis bol baharatli yagsiz tuzsuz omlet
Öglen gene 2 yumurtadan yapilmiş bol baharatli yagsiz tuzsuz omlet
Akşam 3 tane ceviz bugünluk yeter yarin sabah 59.9 görsem havalara uçucam malum 17 senedir hic görmedim

Kızzz boncukummm gene nere kaçtın:))))bugun misafirlerim vardi valla elimi sakinmadim herşeyden yedim..hem karnimi hem gözümu doyurdum.bu akşam cezaliyim bana yemek yok hoş yiycek halimde yok tıka basayim hala:))) ama yemekle iyi yaptim kaç gündür tansiyonum kötüydü gözum karariyordu ani harekette...gözüm açildi resmen..sporumuda yaptim çok yedim telafi olsun diye 13 km yürüdum bugum ama baya hamlamisim kaç haftadir yapmiyordum diye heralde..efsane geri döndü:))))ALLAHDAN BISEY olmadigi sürece bu şekil devam etmek istiyorum sporumu pazartesi günunden itibaren gene km günlugu tutcam inşallah.heee diyetimide normal diyet yapcam sıkı diyetlerle güzel kilo veriyom ama enerjim bitiyo tansiyonum düşuyo zaten şunun şurasinda 58 e ne kaldiki 2 kilocuk:)))

Canim cok cok ozur dilerim inanki kac gundur bi firsat bulamadim hem kendim hemde oglum hastaydi gece gunduz onla ugrastik bugun iyiyiz cok sukur okula gitti ben diyete devam ediyirum hasta da olsam birakmadim diyeti sende harikasin bakiyorum masallah

nerdesin kızz protesto mu ediyon beni... ay sekerim valla kusura bakma ya ben pek giremiyorum inan gece geç yat sabah erken kalk ders ders ders ve tabi iş iş iş kafayı sıyırmak üzereyim ne olur kusuruma bakma ben sık sık girmesemde sen aklımdasın arkadasım diyete de devam elma diyeti yapıyorum ben şu isveç diyetini bi yapamadım yaa yılbasına kadar elma diyeti yapıcam 1 yada 2 ocaktan itibaren hollywood diyetine başlıcam süper bi diyet ama bi nasip olmadı yapmak artık onu yeni yıla sakladım sabah yürüyüşümü yaptım kahve içtim aslında kahvaltı yapmam lazım ama bakalım hiç canım istemiyo acıkırsam sonra yerim azcık bolbol elmalar beni bekliyor elma coktu evde değerlendireyim çürümesin diye elma dyetine karar verdim yeşil değil ama olsun ne yapak idare etcez gari...

Back
X