- Konu Sahibi maviboncukcum
rica ederim şekerim doğruya doğru sen girdiysen bende girdim ayolll bu günden itibaren valla şaka maka bugünde adet olmadım şişko bi anne olmak istemiyorummmmmmmmmmmmmmmm zaten şişkoyum gerçi ama...
bende ne diyeceğimi bilmiyorum hayırlısı bakalım RABBİM böle uygun görmüş demek ki diyecek lafım yok sağlıklı sıhhatli hayırlı bi evlat olur inşallah daha fol yok yumurta yok bende iyice hamile moduna girdim şimdiden
kızım olsun isterim bende tabi kız evlat bambaşka bişi ama diyorum ya hayırlısı olsun kız erkek farketmez...
çeyrek az gelir canım yaa insan adana burması takar aşk olsun yani.... hadi sende basla hemen çalışmalara bi kızda sen yap
Çok haklisin canim hayirlisi olsun..saglikli sihhatli olsun gerisi mühim degil..ama kızda bi baska beeeeee:)))) valla yigenimden biliyorum bi süslü bi bilmiş bi cadalozki sorma gitsin:)) ben hep derim rabbim bilipde bana kız vermememiş inanki geçinemezdik derim hep...şaka bi yana hayırlisi bee canımm..heee unutmadan sen kız dogur bak ben ona ne beşi biuerdeler ne burmalar takiyomm..:))