senin bugün kahvaltı günün vardı demi yaa unuttum kızz bende diyom bu hatun nerde bak diyeti bozma haa yeme böreklerden...gerçi ben bugün pastanenin önünden geçerken mis gibi kokan kaşarlı poğaçaya dayanamadım yedim 1 tanecik affola artıkınnn öğle yemeği yok bana biraz üzüm yedim sadece az önce pazardan aldım.. bugün cok yoruldum yaa şimdi yatıp uyucam biraz halsizim yaa neyse görüşürüz
Misafirler kapidan ben bacadan misali solugu burda aldim..harbiden çatlarimm ben anlamam sonucu ögrenir örgenmez benide haberdar ett.bakalim rakibim hamile bi bayanmi ozaman drek diskalifiye olursun demedi deme:))) bende çok kacirmadim ama bi kıymali pogaca bi dilimde tam bugday ekmegi yedim kahvaltiliklarin yanjnda.ama sana bisey diyimmi canim eskiden olsa ben tek basima silip süpurebilirdim o sofrayi ama birisi dur dedi aklima sen geldin tarti geldi pogcayla ekmek tek kacamagim oldu diyebilirim onca sey varken abartmadim aferim bana.az öncede ayak üstu bikac bisey attim agzima ögle yemegi yok bana..
Supersin canim masallah ben gercekten bu kez moda girdim 69u gorene dek diyet yapicam aksam bile sadece corba ve bikac kasik yogurt yedim eskiden bi oturusta bi tencere yemegi bitiriyorduk esimle simdi azcik yaptigim halde bile kaliyo oglen bende yemek yerine biraz uzum yedim...
pınarcım yarış fikri süper , bizi kimse tutamaz ;-)
Evet canim sen iyisin de biz anca yaris sayesinde diyet moduna girdik hadi bakalim bu haftanin sampiyonu kim olacak
Mavişşş sen kaç dakka yürüyon günde merak ettim
Canim sabahlari yarim saat daha sonra firsat olursa yarim saat daha yuruyorum
pınarcm sende çok hızlısn maş. yürùyüşü hiç iğmal etmiyorsnn,bide ben başlasam spora
Mecburen canim sabahlari oglumu krese goturuyorum donusu yuruyerek yapiyorum tam yarim saat suruyo iyi bi firsat benim icin yoksa yuruyecegim falan yoktu dogrusu...