Bi kaç yorumu okudum ama ben arkadaşlara katılmıyorum. Cool davranmak, gözünün önünden kaybolmak, arayıp sormamak falan bana göre değil pek. Her şeyin açık açık konuşulmasından yanayım ben. Biraz çocuğu bunaltmışsın gibi geldi. İnsan her an aşkımlı bebeğimli konuşamaz, ortam müsait olmaz. Ya da bazen sık arayamaz, mesaj atamaz, yoğun olur, yorgun olur. Bunları biraz absorbe etmen gerekir iyi bir ilişki istiyorsan.
Ben senin yerinde olsam alır karşıma konuşurdum. Ben bunları bunları istiyorum bu ilişkide diye anlatır, sen ne istiyorsun diye de sorardım. Sonra bir orta yol bulur, ilişkinin çizgilerini belirler ona göre davranarak ilişkimi yürütürdüm. Diğer türlüsünü aklım almıyor benim. Konuşmayarak, kaçarak, arayıp sormayarak nereye varılır hiç bir fikrim yok. Hiç bir zaman taktik insanı olmadım ben. Bu tarz taktiklerin de işe yarayacağını düşünmüyorum açıkçası. Bana karşımdaki insan böyle davransa e ben de buna yol vereyim madem der geçerim. Arkadaşlığınız uzun ama ilişkiniz daha çok yeni. Adaptasyon aşamasındasınız, konuşmadan nasıl çözeceksiniz ki bunları?