Doğuma Hazırlık son zamanlarda havuzlu hana giden varmı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

amiral

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2010
181
9
118
İstanbul
Arkadaşlar aranızda son zamanlkarda havuzluhana giden var mı?
fiyatlar ve kalite ne durumda acaba. eski başlıklara bakınca kararsız kaldım :(
5 ayımız bitti. 6 ayın sonu gibi çok ağırlaşmadan alışveriş işini halletmek istiyorum.

giden arkadaşlar varsa bizi bilgilendirirlerse gerçekten çok iyi olur bende bu hafta sonu gitmeyi düşünüyorum ancak güncel tavsiyelere ihtiyacım var??

arkadaşlar bende 2 hafta sonra gidicem ama gidenler önce mutlaka kürkçüler hanına da gitsinler ben bi ara baktığımda orası havuzlu hana göre daha ucuzdu

ben 2 ay önce gittim 6 aylık falan hamileydim, fiyatlar çok uygunmuydu anlayamadım sanırım normaldi, nakitte indirim yaptılar.750 tl tutan alışverişimize 650 tl ödedik, ben kıyafet almadım pek, daha çok büyük parçalar için gittim, aldıklarım : 650 tl ye :kraft oto koltuğu, küvet ve tüm banyo malzemeleri, bakım malzemeleri, ateşölçeri, bebek çantası, havlu, battaniyesi, ağız mendilleri, 1 büyük hastane çıkışı,bikaç ta pijama takımı ve dışarı kıyafeti aldım. herşeyi birarada alınca çok yorucu olmuyor, bir görevli yardımcı oluyor, arada çay bile ikram ettiler yorulunca. ama çook ucuzluk beklemeyin açıkçası

greenmoon teşekkürler bilgilendirmelerin için

sanırım bende çok beklemeyip bu ayın sonunda daha fazla ağırlaşmadan bi gidip dolaşacağım.

Yaklaşık 1 ay önce gittim. Fİyatlar uygun mu, elbette. Ama diğer semtlerdeki fiyatları da bilerek gitmekte fayda var. Mesela Ümraniyede de çok güzel yerler var hem de havuzlu handan daha uygun. Toptan alışveriş için güzel bir yer. Aradığınız her şeyi kolayca bulabilirsiniz.

Canım bende gittim hemen hemen aynı ama çok çeşit var ne ararsan o yüzden hepsini aradan çıkarabilirsin bende 5 aylık hamileyim 1 ay sonra alışverişe gidicem beğendim alıcaklarımı insanın herşeyi alası geliyor o kadar güzel şeyler varki ben tavsiye ederim:52:

çeşit olarak herşeyi aynı an alabilmek açısından iyi. ama fiyatlar çok uygun diyemeyiz. daha uygun yerler de var. mesela, avent'in süt pompası emzik vb ürünlerini internette daha uyguna alabilirsiniz. aynı şekilde, sebamed'in banyo ürünlerini internetten almıştım ben. havuzlu han daha pahalıydı. bir örnek, evimin yakınındaki marketten 3'lü unibaby yenidoğan ıslak mendilini 11,5 tl ye aldım, havuzlu handa 13 tl'ydi.
ama mesela hastane çıkışını oradan alabilirsiniz.25-30 dan başlıyo fiyatlar, kalitesine göre değişiyo. fiyatları iyi araştırıp gitmek lazım. body'ler 3'ü 10 tl. ağız mendilleri 12'si 6 tl, 5 e veriyolar başka şeyler de alırsanız. zaten genelde nakit alışverişlere %10 indirim yapıyolar.
mesela bebek arabası, puset falan alıcaksanız da fiyatları internetten de araştırıp öyle alın. internette daha uygun olabiliyo. oradan alıp taşıdığınıza değmeyebilir.

Son düzenleme:
cingan gidersen dönüşünde yorumların yazarsan sevinirim. sanırım başka giden yok bu aralar

Haftasonu Havuzlu Handaydık bebeğin butun ıhtıyaçlarını aldık sayılır.Ürün çeşitliliği çok fazla ama bebek bakım ürünleri emzik biberon vs. şeyler dışarıdan daha çok çeşit üzerinden seçim yapılarak ucuza mal edilebilir. 0-6 ay arası kıyafet çeşitliliği çok fazla 6-12 ay arası birşeyler almak istediğinizde ise hüsrana uğrayabilirsiniz-enazından bende öyle oldu-Fiyatlar tek tek sorulduğunda dışarıdan farksız ama nakıt alımlarda pazarlık yapıldığı için epey uyguna gelebiliyor.

Back
X