Sona doğru geliyoruz, ben mi abartıyorum ayrılıyorum.

Hayallerdeyim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2021
1.831
815
73
34
Sevgili üyeler iyi akşamlar artık son konum olacak galiba önceden de başlık açtım tanıyan bilir .Eşimle ilgili bir şey soracağım. Eşimle depremden sonra ayrı eve çıktık okulun bitmesiyle evimize tamamen yerleştik ilk gün yerleştirdik 1 artı 1 evimiz. Bugün kahvaltıyı hazırladim eşimde ekmek aldı kahvaltımızı yaptık sonra eşim araba muayenesin3 gitti işte evi süpürdüm. Bulasik camasir sonra yemek yaptım çamaşır astım yemek koymustum fırına ona bakıyordum esim3 çamaşır topla aşkım.yenilerini sercem dedim.toplarim dedi sofrayı hazırlad im sonra sofrada dedim aşkım unutma işte sonra kavga başladı bana emir vermezsin bugün yoruldum arba muayene ettirsin.yapmicam dedi .sonra tartıştık sonra topladı birazını koltuğa attı sonra oyuna döndü bu arada tatildeyiz.araba muayenesinden sonra oyun oynadı hep bir şey demedim.ben de kavga ettim ev işi yapmicam kadın işi yapmam dedi vs kavga ettik b

Sevgili üyeler iyi akşamlar artık son konum olacak galiba önceden de başlık açtım tanıyan bilir .Eşimle ilgili bir şey soracağım. Eşimle depremden sonra ayrı eve çıktık okulun bitmesiyle evimize tamamen yerleştik ilk gün yerleştirdik 1 artı 1 evimiz. Bugün kahvaltıyı hazırladim eşimde ekmek aldı kahvaltımızı yaptık sonra eşim araba muayenesin3 gitti işte evi süpürdüm. Bulasik camasir sonra yemek yaptım çamaşır astım yemek koymustum fırına ona bakıyordum esim3 çamaşır topla aşkım.yenilerini sercem dedim.toplarim dedi sofrayı hazırlad im sonra sofrada dedim aşkım unutma işte sonra kavga başladı bana emir vermezsin bugün yoruldum arba muayene ettirsin.yapmicam dedi .sonra tartıştık sonra topladı birazını koltuğa attı sonra oyuna döndü bu arada tatildeyiz.araba muayenesinden sonra oyun oynadı hep bir şey demedim.ben de kavga ettim ev işi yapmicam kadın işi yapmam dedi vs kavga ettik b

Ben de bağırdım o da kızdı sus lan gebertirim seni dedi .sonra bütün işi sen yapsan eline mi yapışır ölür müsun dedi. Böyle kavga ettik ben de annemi ararım yarın bilet alicam geliyorum dedi Annem de sordu anlattım bayramdan sonra gel kızım istersen dedi şimdi eş kişisi barismak istiyor bitti artık dedim bayramdan sonra burdan ayrı ev tutup ayrilacam kızlar ben mi büyütüyorsun

Çama
Çamaşırı toplamadı,sizde ısrarla söylediniz oda sinirlenip bağırdı ben bunu anladım,boşanma sebebiniz olarak

Ben de bağırdım o da kızdı sus lan gebertirim seni dedi .sonra bütün işi sen yapsan eline mi yapışır ölür müsun dedi. Böyle kavga ettik ben de annemi ararım yarın bilet alicam geliyorum dedi Annem de sordu anlattım bayramdan sonra gel kızım istersen dedi şimdi eş kişisi barismak istiyor bitti artık dedim bayramdan sonra burdan ayrı ev tutup ayrilacam kızlar ben mi büyütüyorsun
Öncesini sonrasını bilemiyorum ama bagrıştınız diye boşanmanız abartı geldi bana evet

"Sus lan gebertirim seni" diyebilen adamı boşayarak kendine iyilik yapmış olursun.

Araçla ilgili o işler de öyle yorucu değil, hatta yorucu bir şey değil.

Boşan bence demek ki ev ortamında uyumlu değilsiniz . Kavgalarınız deviyesiz. Ne demek gebertirim seni demek , sizin de ona yorgunum demesine rağmen aşırı yükselmeniz falan
Ama bugün zaten bir şey istemedim sadece topla ben makinedekileri sereyim dedim o sırada yemeğe bakıyordum oyundan kalkıp yapmadi yemek yerken hatırlattım kimse bana emir veremez diyor

Seni geberticem diyenden ve sana acimayandan bir nane olmaz da. İlerde çocuk olunca ne yapacaksın? Boşan derim. Ama ben bosanamam dersen de iş bölümü yapın onun işlerine evi böcek bassa dokunmayın. Erkek söz değil eylemden anlıyor.
Öyle de denedim sonunda direniyor yapmıyor sen yapsan ne olacak annem yapıyor ölüyormu diyor

Yanı sürekli bu konudan kavga ediyoruz ikimizde ögretmen ev işi istemiyormuş ben her işi yapsam ölür muymusim
Bilemiyorum kaç erkek eşine yardım ediyor şunu yap deyince yapıyor,o zaman boşanın yani ev işini gönlüyle seve seve yapan birini inşallah bılursunuz

Öyle de denedim sonunda direniyor yapmıyor sen yapsan ne olacak annem yapıyor ölüyormu diyor
Ben annen değilim diyeceksin. Annesi ev hanımı mi? Ya da sen de bırak tümden git oyun oyna da.
Daha çocuğun yok. Çocuk olunca işler değişiyor. Destek olmayan eşle cildirirsin. Bir terbiyesiz. Bir düşün bu işi.

Back
X