Sona doğru geliyoruz, ben mi abartıyorum ayrılıyorum.

Hatayı hep kendimde arıyorum ben mi çok şey bekliyorum .İşte abartıyor muyum .Ben mi büyütüyorum ,gezmeyi gülmeyi seven biriydim ama simdi hep mutsuz gibiyim
celikle çocuk yapma, bu tipler değişmiyor bu yaşta sorumluluklarından kaçıp oyun oynaması zaten başlı başına fiyasko. benzerini yaşadım tüm neşem ve özgüvenim gitmişti ta ki ayrı yaşanaya başlayana kadar. bana ailem çok destek oldu. en büyük avantajım çocuğumun olmamasıydı

Aslinda matematik cok basit

Bir insan kendine bakabilmeli, demek ki kisisel temizligini yapacak, banyodan wc den cikarken bu alanlari temiz birakacak, sofrasini kurup kaldiracak,… diger ev isleri de 2 kisi calisiyorsa ya ikiye bolunecek ya da yardimci tutulacak.

Ben o kadar kucuk eve yardimci tutmazdim ve esimle halletmeyi tercih ederdim. Ama tabi ki tutulur da, neden olmasin.

Ama daha kendi sofrasini kurup kaldiramayan, dolabini duzenleyemeyen insan kendini yetiskin kategorisine sokmasin, erkek kadin olmakla ne alakasi var. Cocuklar bile bunlari bi yastan itibaren yapabiliyor olmali.

Depremden sonra tekrar ev kurduk yeni evimiz oldu ama ev işlerine karışmak istemiyor oyun oynuyor sürekli sen yap her işi diyor
Niye ki, alemin amelesi siz miymişsiniz?
bütün işi sen yapsan eline mi yapışır ölür müsun dedi.
Aynı işi yapiyorsunuz , aynı maaşı kazanıyorsunuz, evin giderlerine ortaksiniz. Neden evin işlerini siz yapacakmissiniz ki? Es mi aldınız, jigoloya para mı yediriyorsunuz?

Sevgili üyeler iyi akşamlar artık son konum olacak galiba önceden de başlık açtım tanıyan bilir .Eşimle ilgili bir şey soracağım. Eşimle depremden sonra ayrı eve çıktık okulun bitmesiyle evimize tamamen yerleştik ilk gün yerleştirdik 1 artı 1 evimiz. Bugün kahvaltıyı hazırladim eşimde ekmek aldı kahvaltımızı yaptık sonra eşim araba muayenesin3 gitti işte evi süpürdüm. Bulasik camasir sonra yemek yaptım çamaşır astım yemek koymustum fırına ona bakıyordum esim3 çamaşır topla aşkım.yenilerini sercem dedim.toplarim dedi sofrayı hazırlad im sonra sofrada dedim aşkım unutma işte sonra kavga başladı bana emir vermezsin bugün yoruldum arba muayene ettirsin.yapmicam dedi .sonra tartıştık sonra topladı birazını koltuğa attı sonra oyuna döndü bu arada tatildeyiz.araba muayenesinden sonra oyun oynadı hep bir şey demedim.ben de kavga ettim ev işi yapmicam kadın işi yapmam dedi vs kavga ettik b
Kavga sebebi boşanmayı gerektiren bir durum değil ama '' sus lan gebertirim seni'' kısmına gelince benim için bitmiştir

Niye ki, alemin amelesi siz miymişsiniz?

Aynı işi yapiyorsunuz , aynı maaşı kazanıyorsunuz, evin giderlerine ortaksiniz. Neden evin işlerini siz yapacakmissiniz ki? Es mi aldınız, jigoloya para mı yediriyorsunuz?
Değecek performansı olsa bari.

Yanı sürekli bu konudan kavga ediyoruz ikimizde ögretmen ev işi istemiyormuş ben her işi yapsam ölür muymusim
tamam madem kadın işlerini siz yapmalıymışsınız bu kafada para kazanmak da erkek işi artık paranızı eve vermeyin

Sevgili üyeler iyi akşamlar artık son konum olacak galiba önceden de başlık açtım tanıyan bilir .Eşimle ilgili bir şey soracağım. Eşimle depremden sonra ayrı eve çıktık okulun bitmesiyle evimize tamamen yerleştik ilk gün yerleştirdik 1 artı 1 evimiz. Bugün kahvaltıyı hazırladim eşimde ekmek aldı kahvaltımızı yaptık sonra eşim araba muayenesin3 gitti işte evi süpürdüm. Bulasik camasir sonra yemek yaptım çamaşır astım yemek koymustum fırına ona bakıyordum esim3 çamaşır topla aşkım.yenilerini sercem dedim.toplarim dedi sofrayı hazırlad im sonra sofrada dedim aşkım unutma işte sonra kavga başladı bana emir vermezsin bugün yoruldum arba muayene ettirsin.yapmicam dedi .sonra tartıştık sonra topladı birazını koltuğa attı sonra oyuna döndü bu arada tatildeyiz.araba muayenesinden sonra oyun oynadı hep bir şey demedim.ben de kavga ettim ev işi yapmicam kadın işi yapmam dedi vs kavga ettik b
Kadın işi erkek işi diye bir şey yoktur evlilikte ve en önemlisi yaşadığımız bu çağda. Evlilik artık sadece dişi kuş'un çabasıyla ve yaptıkları ile değil ; er kuşunda yaptıklarından ve davranışlarından geçer. Bir evlilikte yardım destek olmuyor ise karşı taraf bencildir. Kadın işi ise eve bakmak bu şekilde sınıflandırılıyorsa sende güzellik salonlarından çıkma eve git yorul :) gitmiş arabasını kontrole sokmuşta yorulmuş :) dağları devirmiş çünkü Hulk :) hem yorgun hem oyunundan geri kalmaz ..

İşte bunlar hep annelerin oğullarını paşa oğlan olarak büyütmelerinden oluyor...aman erkek çocuğu anlamaz muhabbeti kadar aptalca bir muhabbet yok.
Ben büyük oğluma herseyi yaptırıyorum.camasirlarini makineye de atacak, acıkınca kendi yemeğini hazırlayıp toplayacak, banyodan çıkarken temiz bırakacak, girdiği tuvaleti temizleyecek...yok öyle ben erkeğim muhabbeti...Bu sebeple baskıcı olduğuma dair eleştiriliyorum ama umurumda değil açıkçası.Daha sifona basmaya aciz koca koca heriflerden tiksinti geldi.Hic kimse kimsenin arkasını toplamaya mecbur değil.

Back
X