Sona geldik, aldatıldığımı öğrendim.

diğer kıza anlat bunları o da ayrılsın bu kişiden kalsın ortada..oh be adamda ki sefehata bak gelsin kızlar gitsin kızlar..bu adam hiç ortada kalmaz heryerde evi var..bir kapıdan giriyor birinden çıkıyor..vay be erkek olmak varmış

merhaba eski konularına bir göz attım
bi konunuz var.sevgiliniz sürekli tlfnunu sizden gizliyormuş.

siz buna çok kafayı takmışsınız ve burdaki arkadaşların bir çoğu
abarttiginizi söylemiş..şimdi belli oluyor neden tlfnunu falan sürekli sizden kaçırması...

Kadınların hisleri çok kuvvetli...Aslında sizde birşey olduğunu hissetmişsiniz...ne diyeyim hakkınızda hayirlisi buymus..

yatın kalkın şükredin ki bu karaktersiz adamla evlenmedin...yoksa bu rezil seni aldatmaya devam ederdi...uzulmenize bile degmez sevgiler...

Önceki konunuzu okudm ama yorum yapmamıştım. Adam resmen profesyonel yalancıymış, öteki ilişkisi daha uzun olduğundan mı artık ya da kaybetmek istemediğinden mi bilmiyorum ama karşı tarafa da sevgisinin olmadığına eminim. Çünkü gerçek seven insan bu şekilde adice aldatılmaz.Size de karşıdaki bayana da cok üzüldüm.Adam sizi cepte görüyor olacak ki yarın konuşalım falan? Onun zaman belirtcek pozisyonu mu var şuanda bence artık hiçbir şekilde muhattap olmayın. Asla affetmeyin

gözlerim fal taşı gibi oldu :)) çünkü nickini görünce okumayacaktım yine mi kıskanç kız diye kusura bakma. çünkü bende güven problemin var sanıyodum. senin güven problemin yok kardeş sakın bir daha kendini böyle etiketleme senin süper 6. hissin var ee boşuna demiyolar kadın hisseder diye.
nasıl çıkardın ortaya helal olsun yaa.

Nasıl bir şerefsizlik nasıl bir bencillik nasıl bir vicdansızlık bu ya? Allah sana yaşattıklarının bir beterini yaşatacak ona. İntikama falan hiç gerek yok inan.

Bi'gün bu site yüzünden paranoyak olucam valla

Ben eşime çok güveniyorum ama o kadar imkansız durumlar okudum ki korkmaya başladım

Son düzenleme:
çok çok zor bir durum Allah kimseye yaşatmasın. Allah ıslah etsin o adamı yazacak çok şey buldum lakin yazabilecek pek bir şey bulamadım. Kolay değil biliyorum ama unutacaksın yalnız kalma, gez dolaş, slow parçalardan uzak dur. Hep söylemişimdir aşk şarkıları olmasa insanlar bu kadar aşk acısı çekmezzlerdi.

Helal olsun tabi, ben sadece iyi olacağına inanmak istedim aşk vardı ya serde. Senin dediğin doğruydu doğruyu kaldıramayıp sana ters davrandım. Ben hatalıyım.

Olsun.Bir musibet bin nasihatten iyidir.Şükret,bu kadarıyla kurtulduğuna.Artık ders aldın,aynı hataları yapmazsın.

Adam profosyonel olmuş resmen

İyi ki farketmissiniz de kurtulmussunuz bu insandan
Yolunuz acik olsun

Kızlar hepinizin cevaplarına çok teşekkür ederim. Dün yoktu ama bu gün garip bir acı var içimde. Canım yanıyor bu gün. Düşünme diyorum düşünme hiç yaşamadın bunları tanışmadın onunla. İnanır mısınız sabah rüyamda o çok yeşillik bir yerdeydim uzakta bir yerde evde duruyordu, yanına gitmeye çalışıyordum hayır dedim beni aldattı o, ama her şeye rağmen onu seviyorum dedim. Büyük bir acıyla uyandım. Okulda herkes öğrenmiş. Öğrencilerim beni çok sever, hiç biri onunla muhattap olmadı. Öğretmen arkadaşlarım da. Gelemedi odaya gelmeye konuşmaya çalıştı. Müdür yardımcımızın birinin odasındaydık ona hep laf soktu, diğeri yanına çağırdı beni uzun uzun konuştu, müdürümüz yanıma geldi biz seni biliyoruz hiç üzülme dedi. Hepsi de senin karakterini duruşunu iyi niyetini dürüstlüğünü biliyoruz biz çok memnunuz senden hiç üzülme dediler. Bir müdür yardımcımızla yakın arkadaştı. Ona dün anlatmış adam şoktaydı adama demiş ki ben onu seviyorum benim tam istediğim kadın ama diğerine belim bağlıydı demiş. Ben de dedim ki olur tabi bilgisayarını akıllı telefonunu tişörtlerini pantolonlarını montunu yatağının örtüsünü kadar kız almış. M. yardımcımız da bir ay kaldı sana yaptığı bu yanlışı telafi edecek diyor. Asla hocam dedim asla ben artık onunla asla olmam. Okulda gördüğüm yerde yüzünde tükürmüyorsam size mesleğime saygımdan dedim. Hatta 3 erkek öğrencim ders arası gidip bana çiçek almış. üzülmeyin yeter dediler bana. Nasıl duygulandım ömrümde aldığım en anlamlı hediye. Bir müdür yardımcımız da tüm okul çıkış sırasındayken herkesin önünde dalga geçti onunla. Haysiyeti şerefi kalmadı kimsenin gözünde.

Bir de sabah benimle konuşmaya geldi. Yine aynı yalanlar yalanlar. Barışmak istiyor, beni seviyormuş lafa bakın 3 sene boyunca kimseye bakmamış, ben çıkmışım karşısına o zaman o kızla sevgili değilmiş. Tekrar çıkmış, tekrar barışmış, nedense 2 sene sürmüş. Senin uğruna aldatan erkek oldum, 5 senelik ilişkimi bitirdim diyor bir de. kıza dedim her şeyi yalanlamışsın. Kızdan nasılsa ayrılmış kız daha da üzülmesin diye üzgün gibi yapmış ona. Sen beni anlayan tek kişisin diyor üstelik. Senin kadar karaktersiz vicdansız bir adam daha görmedim Allah aşkına çıkma yoluma dedim. Elimi tutmaya sarılmaya çalıştı ittirdim defol dedim, dün o kıza gidiyordun bu gün ne oldu ben yokum artık dedim. Gözleri doldu ağlayacak sakın sakın karşımda ağlama gözümde beş para değerin yok iyice mahvolma dedim. Umrumda değilsin bitti, hep sana ben seni terk edince sap gibi kalırsın diyordum 2 miz de terk ettik sap gibi kaldın işte. Bir daha ismimi anma dedim. Ama yüzsüz okulda orda burda gelmeye çalışıyor yine.

ne kadar da haysiyetsizmis. Para icin yaptigina bak serefsizin. Hakkaten ben onu bunu bilmem, bir erkekle cikarken hediye mediye almiyacaksin. Nisanlanirsin tamam, ama sevgiliyken asla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…