- Konu Sahibi Nightingale
-
Bilenler bilir, benim meşhur güven problemim. Sevgilimin teyze kızı vs. Sonunda ortaya çıkardım. 2 senedir çıktığım sevgilimin 5 senelik sevgilisi varmış. Üstelik aynı şehirde, aynı mahallede. Benden çıkıp ona gidiyormuş ondan çıkıp bana geliyormuş. Teyzemde kalıyorum diye kızın evinde kalmış 20 gün, ve yine o kıza da akrabalara gidiyorum arama deyip benim yanıma geliyormuş. O kızın aldığı tişörtle yanıma gelip beni öpüp kokluyormuş, benim aldığım parfümle kıza sarılıyormuş. Her ikimize de tavşanım, ömrüm, gülüm diyormuş. ikimizi de sevmiş.
Nickini hatırlayamadım, bu iş olmaz diyen biri vardı, tartışmıştım. Özür dilerim canım, sen haklıydın.
Bilenler bilir, benim meşhur güven problemim. Sevgilimin teyze kızı vs. Sonunda ortaya çıkardım. 2 senedir çıktığım sevgilimin 5 senelik sevgilisi varmış. Üstelik aynı şehirde, aynı mahallede. Benden çıkıp ona gidiyormuş ondan çıkıp bana geliyormuş. Teyzemde kalıyorum diye kızın evinde kalmış 20 gün, ve yine o kıza da akrabalara gidiyorum arama deyip benim yanıma geliyormuş. O kızın aldığı tişörtle yanıma gelip beni öpüp kokluyormuş, benim aldığım parfümle kıza sarılıyormuş. Her ikimize de tavşanım, ömrüm, gülüm diyormuş. ikimizi de sevmiş.
Nickini hatırlayamadım, bu iş olmaz diyen biri vardı, tartışmıştım. Özür dilerim canım, sen haklıydın.
Bi'gün bu site yüzünden paranoyak olucam valla
Evet aynen öyle oldu. Telefonuma gelen son sms ''SONUMDUN SONUMSUN'' duAma tabi sondan 1 önce ki gerçeğim değişmedi değişmez !!
Benden mi bahsediyorsun bilmiyorum ama bu işin sonu olmayacak diye epey tartışmıştık.
Senin adına sevindim.Allah göstermiş çünkü.Kurtulmuşsun.
İnşallah bundan sonra hayırlı,mutlu,sorunsuz bir ilişkin olur.
Evet canım o şerefsiz yüzünden sana ters davranmıştım. Hakkını helal et.
Helal olsun ne demek.Bundan sonra inşallah yüzün güler.Artık daha temkinli adımlar atarsın.
Kırdıysam sen de helal et hakkını.
Helal olsun tabi, ben sadece iyi olacağına inanmak istedim aşk vardı ya serde. Senin dediğin doğruydu doğruyu kaldıramayıp sana ters davrandım. Ben hatalıyım.
Olsun.Bir musibet bin nasihatten iyidir.Şükret,bu kadarıyla kurtulduğuna.Artık ders aldın,aynı hataları yapmazsın.
Adam profosyonel olmuş resmen
İyi ki farketmissiniz de kurtulmussunuz bu insandan
Yolunuz acik olsun
Bir de sabah benimle konuşmaya geldi. Yine aynı yalanlar yalanlar. Barışmak istiyor, beni seviyormuş lafa bakın 3 sene boyunca kimseye bakmamış, ben çıkmışım karşısına o zaman o kızla sevgili değilmiş. Tekrar çıkmış, tekrar barışmış, nedense 2 sene sürmüş. Senin uğruna aldatan erkek oldum, 5 senelik ilişkimi bitirdim diyor bir de. kıza dedim her şeyi yalanlamışsın. Kızdan nasılsa ayrılmış kız daha da üzülmesin diye üzgün gibi yapmış ona. Sen beni anlayan tek kişisin diyor üstelik. Senin kadar karaktersiz vicdansız bir adam daha görmedim Allah aşkına çıkma yoluma dedim. Elimi tutmaya sarılmaya çalıştı ittirdim defol dedim, dün o kıza gidiyordun bu gün ne oldu ben yokum artık dedim. Gözleri doldu ağlayacak sakın sakın karşımda ağlama gözümde beş para değerin yok iyice mahvolma dedim. Umrumda değilsin bitti, hep sana ben seni terk edince sap gibi kalırsın diyordum 2 miz de terk ettik sap gibi kaldın işte. Bir daha ismimi anma dedim. Ama yüzsüz okulda orda burda gelmeye çalışıyor yine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?