- 15 Mayıs 2012
- 1.819
- 1.242
- 373
- 34
- Konu Sahibi Nightingale
-
O rezil olunca acım diner sanmıştım. Bu olaydan sonra içimde sevgi kalmaz sandım. Affetmek bile geçiyor aklımdan. Rabbim korusun beni. Kendimden iğreniyorum o adama nasıl sevgim var içimde diye. Canım yanıyor, uyku yemek yok bana 3 gündür. Kimseye anlatamıyorum annem bile sen karaktersizsin dedi bana. Benim günahım ne peki. Sevmiştim, aldattı beni. Ve ben bunu görüp de hala içimde sevgi hissediyorum nefret ediyorum kendimden. Dua edin bana içimdeki bu şerefsiz sevgi de tarifsiz acı da hemen bitsin.
şoktayım şu anBilenler bilir, benim meşhur güven problemim. Sevgilimin teyze kızı vs. Sonunda ortaya çıkardım. 2 senedir çıktığım sevgilimin 5 senelik sevgilisi varmış. Üstelik aynı şehirde, aynı mahallede. Benden çıkıp ona gidiyormuş ondan çıkıp bana geliyormuş. Teyzemde kalıyorum diye kızın evinde kalmış 20 gün, ve yine o kıza da akrabalara gidiyorum arama deyip benim yanıma geliyormuş. O kızın aldığı tişörtle yanıma gelip beni öpüp kokluyormuş, benim aldığım parfümle kıza sarılıyormuş. Her ikimize de tavşanım, ömrüm, gülüm diyormuş. ikimizi de sevmiş.
Nickini hatırlayamadım, bu iş olmaz diyen biri vardı, tartışmıştım. Özür dilerim canım, sen haklıydın.
Ilk gun hissettigin huzur da, su an hissettigin aci da normal. Cunku bitti ve sen herseyi ogrendin. Bunun huzuru var. Sonra yasadiklarinizi, sevgini, emegini hatirladin. Elbette uzuleceksn, aglayacaksn. Ben olsam affetmezdim ama ates dustugu yeri yakar, senin yerinde olmadan ne hissedilir bilemiyosun. Sana bunca yalani yakistiran bir adama tekrar sans verme derim. Allah yardimcin olsun.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
konu sahibesi kurtulduğuna şükret. aklına gelen barışma fikrine de kapılma sakın, daha da üzme kendini. benim de başıma gelmişti bu tip bir aldatılma olayı. ilk sevgilimdi kendisi. baya peşimden koşmuş ısrarcı davranmıştı, kabul etmiştim etmez olaydım. bana karşı abartılı davranmıyordu ama kısmen mesafeliydi. yalnız başından beri başka bir şehirden bir kız faceinde ekliydi ve her şeye yorum yapıyordu. o zamanla da feysin en cafcaflı zamanlarıydı. ben ısrar ediyordum ilişki durumunu var yap falan diye, bana ablamlar bu konuda çok tutucu onlar görmesin falan diyordu. diğer kıza da aynısını demiş. ben fazla yorum falan yapmazdım ama o genelde yorum yazıyordu feyste. hiç unutmam çıktığımızın ilk günlerinde bu kızın yorumları dikkatimi çekmişti sordum bu kızla aranda bişey mi var, yoksa da resmen sana yazılıyo demiştim. yaşı bile benden çok küçük diyerek gülmüştü. ama işte insan hissediyor böyle şeyleri. örneğin gündüz çalıştığı için bana hiç yazmıyordu, iş yerinde yasak telefon olayı diyordu. akşamlari konuşurduk yatana kadar. meğersem diğer kız bunu hiç boş bırakmıyormuş her dakika onunla yazışıyormuş. diğer bir hatırladığım şey de çıktığımızın ikinci haftasıydı arkadaşım üniversite okuyo onun yanına gideceğim diyerek iki gün şehir dışına çıkmıştı. haklıymış arkaaşının bulunduğu şehirdeymiş kız da zaten. daha sonra kızla konuşurken bana "senin dediğin zaman benim yanıma geldiğinde çok soğumuştu benden, otururken cafede yüzüme bile bakmamıştı doğru düzgün" demişti. kızın maddi durumları iyi olduğundan buna sürekli hediyeler alıyormuş. fakat kızın da demesine göre benimle tanıştıktan sonra kızdan iyice soğumuş. bunun sebebini de ben şuna bağlıyorum: ben çok fazla karışmıyordum ilk sevgilim diye, bunaltmamak için. kız da bana oranla daha hesap soran biri olduğu için kızdan soğudu tabi beyzade!
baya uzun yazdım yakalama hikayesine de gelelimbir gün yine kız faceden bir yorum yazmıştı. ben de artık dayanamadım yazdığına cevap olarak aşkımlı bişey yazdım. kızla o an orada pişti olduk. facebook mesaj bölümünden ve daha sonra birbizimize numaralarımızı verdik iletişim için. ikimiz de bizi nasıl idare ettiğini anladık. başta ikimiz de çocuğu mesaj yağmuruna tuttuk ama hiçbirimize cevap veremedi. daha sonra baktı yakayı kurtaramıyor konuşmaya başladı. bana dedi, o kızdan ayrılmayı çok denedim ama her defasında ağladı etti gidemedim. kız sormuş bana soğuk davranıyordun onu mu sevdin, ikinizi de sevdim ama o daha anlayışlıydı sen çok sıkıyordun demiş. yani o kadar karaktersizdi ki başta ikimizden de ayrıldı aynı anda. daha sonra kız çok direttiği için kıza geri döndü.
benim bu olaydan çıkardığım şey şuydu kendi açımdan. birinden şüpheleniyorsan o an üzerine gitmek gerekiyor. ben üzerine gitmedim kız sürekli yazıyordu ama kendi kendine yazılıyo falan deyip umursamadım. ama şanslıydım ki 6 ayda ne mal olduğu çıktı meydana.
aldatan sevgilinin sevgilisiyle arkadaş olmak gibi bir şeyi ben de yaptım bu kızda, fakat kız yaşça benden küçük olduğu için ortak paylaşabileceğimiz şeyler hiç yoktu. kız sürekli gün içinde neler yaptığını anlatıyordu ve ben bunalmıştım artık
Başınız saolsun ne diyeceğimi bilemiyorum
Boşuna yorum yazmışsınız arkadaşlar çünkü konu sahibi sevgilisiyle(!) barışmış.. Evet yanlış görmüyorsunuz BARIŞMIŞ ve aşktan bahsediyor başka başlıklarda :)
Boşuna yorum yazmışsınız arkadaşlar çünkü konu sahibi sevgilisiyle(!) barışmış.. Evet yanlış görmüyorsunuz BARIŞMIŞ ve aşktan bahsediyor başka başlıklarda :)
Yok artıkne yapıyomuş hala 2 sevgiliylemi takılıyor konu sahibinin erkek arkadaşı ne güzel ya erkeklerin aradığı kadın tipi
Allah belasını versin şerefsiz herif
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?