Sona geldik, aldatıldığımı öğrendim.

Bunun adı şerefsizlik cidden. Doyumsuzluk !
Allahından bulsun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ilk gun hissettigin huzur da, su an hissettigin aci da normal. Cunku bitti ve sen herseyi ogrendin. Bunun huzuru var. Sonra yasadiklarinizi, sevgini, emegini hatirladin. Elbette uzuleceksn, aglayacaksn. Ben olsam affetmezdim ama ates dustugu yeri yakar, senin yerinde olmadan ne hissedilir bilemiyosun. Sana bunca yalani yakistiran bir adama tekrar sans verme derim. Allah yardimcin olsun.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

konu sahibesi kurtulduğuna şükret. aklına gelen barışma fikrine de kapılma sakın, daha da üzme kendini. benim de başıma gelmişti bu tip bir aldatılma olayı. ilk sevgilimdi kendisi. baya peşimden koşmuş ısrarcı davranmıştı, kabul etmiştim etmez olaydım. bana karşı abartılı davranmıyordu ama kısmen mesafeliydi. yalnız başından beri başka bir şehirden bir kız faceinde ekliydi ve her şeye yorum yapıyordu. o zamanla da feysin en cafcaflı zamanlarıydı. ben ısrar ediyordum ilişki durumunu var yap falan diye, bana ablamlar bu konuda çok tutucu onlar görmesin falan diyordu. diğer kıza da aynısını demiş. ben fazla yorum falan yapmazdım ama o genelde yorum yazıyordu feyste. hiç unutmam çıktığımızın ilk günlerinde bu kızın yorumları dikkatimi çekmişti sordum bu kızla aranda bişey mi var, yoksa da resmen sana yazılıyo demiştim. yaşı bile benden çok küçük diyerek gülmüştü. ama işte insan hissediyor böyle şeyleri. örneğin gündüz çalıştığı için bana hiç yazmıyordu, iş yerinde yasak telefon olayı diyordu. akşamlari konuşurduk yatana kadar. meğersem diğer kız bunu hiç boş bırakmıyormuş her dakika onunla yazışıyormuş. diğer bir hatırladığım şey de çıktığımızın ikinci haftasıydı arkadaşım üniversite okuyo onun yanına gideceğim diyerek iki gün şehir dışına çıkmıştı. haklıymış arkaaşının bulunduğu şehirdeymiş kız da zaten. daha sonra kızla konuşurken bana "senin dediğin zaman benim yanıma geldiğinde çok soğumuştu benden, otururken cafede yüzüme bile bakmamıştı doğru düzgün" demişti. kızın maddi durumları iyi olduğundan buna sürekli hediyeler alıyormuş. fakat kızın da demesine göre benimle tanıştıktan sonra kızdan iyice soğumuş. bunun sebebini de ben şuna bağlıyorum: ben çok fazla karışmıyordum ilk sevgilim diye, bunaltmamak için. kız da bana oranla daha hesap soran biri olduğu için kızdan soğudu tabi beyzade!

baya uzun yazdım yakalama hikayesine de gelelim bir gün yine kız faceden bir yorum yazmıştı. ben de artık dayanamadım yazdığına cevap olarak aşkımlı bişey yazdım. kızla o an orada pişti olduk. facebook mesaj bölümünden ve daha sonra birbizimize numaralarımızı verdik iletişim için. ikimiz de bizi nasıl idare ettiğini anladık. başta ikimiz de çocuğu mesaj yağmuruna tuttuk ama hiçbirimize cevap veremedi. daha sonra baktı yakayı kurtaramıyor konuşmaya başladı. bana dedi, o kızdan ayrılmayı çok denedim ama her defasında ağladı etti gidemedim. kız sormuş bana soğuk davranıyordun onu mu sevdin, ikinizi de sevdim ama o daha anlayışlıydı sen çok sıkıyordun demiş. yani o kadar karaktersizdi ki başta ikimizden de ayrıldı aynı anda. daha sonra kız çok direttiği için kıza geri döndü.

benim bu olaydan çıkardığım şey şuydu kendi açımdan. birinden şüpheleniyorsan o an üzerine gitmek gerekiyor. ben üzerine gitmedim kız sürekli yazıyordu ama kendi kendine yazılıyo falan deyip umursamadım. ama şanslıydım ki 6 ayda ne mal olduğu çıktı meydana.

aldatan sevgilinin sevgilisiyle arkadaş olmak gibi bir şeyi ben de yaptım bu kızda, fakat kız yaşça benden küçük olduğu için ortak paylaşabileceğimiz şeyler hiç yoktu. kız sürekli gün içinde neler yaptığını anlatıyordu ve ben bunalmıştım artık

şoktayım şu an

Tatlımm kendin için yeni bir başlangıç yap ve ilk işin psikolojik destek olsun
Önündeki yıllar ve İlişkiler daha sağlıklı olsun diye....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Allah korusun ben o kızla da arkadaş olamam. Bana zor geçiyor çünkü aynı iş yerindeyiz. iş yerindeki arkadaşlarımın hiç biri onunla konuşmuyor. Normale dönsün hayatım artık. içimdeki bu acı bitsin.
Bana da aynısını söyledi, ondan ayrılmaya çok çabalamış. O da öyle güya şerefsiz onu sevmiş, 5 senelik emeği bu şekilde silip atamamış, bana aşık olmuş. güya ilk zamanlar benden vazgeçmeye çalışmış olmamış, sonra da o kızdan ayrılmaya çalışmış güya. Kızla konuştuk, o da hep 5 senelik ilişkimde bana böyle şeyler yapmadı, sana gerçekten aşık olmuş dedi. Ben de 2mizi de sevmemiş, seni sevse ben olmazdım, hayatına hiç girmezdim, beni sevse senden ayrılırdı üzme kendini dedim. ne garip ilişkileri varsa zaten onunla 3 günde bir falan konuşurlarmış, kız bu şehre geldiğinde yanına nadir gidermiş, ben gel dediğimde ona uydururmuş bahaneler ki biz haftada dört beş gün muhakkak beraberdik, görüşmek konuşmak problem değilmiş onlar için, kızın tipi batılıymış, maço olmayan, kasmayan biriymiş bunu da beyfendiye söylermiş 5 sene boyunca, bunun tipi beyaz tenli siyah uzun saçlı, tek kelimesine inanan, onu her koşulda anlayan yanında olan biriymiş, o da hep kıza söylermiş bunu. Kız beni görmek istedi bu yüzden zaten, fotolarımızı attım, hem beni aldattı hem de hep anlattığı kız tipi senmişsin, 4 sene bir tek kıza bakmadı demek ki sende istediğini bulmuş dedi. Ben hayatında kalamam dedi. Ben zaten en baştan beri söyledim, ilk anda onun yanına gitseydi de, barışsalardı bile aklı hep bende kalacaktı, eninde sonunda benim yanıma gelecekti. Hala yalvarıyor, arıyor, soruyor, karar verdim affetmeyeceğim. İstemiyorum. Ona söyledim bir daha asla; seni her koşulda dinleyen anlayan yanında olan, ağzından çıkan tek bir lafa inanan, ve bu kadar çok seven birini bulamayacak. Bir dönem ayrılıp barışmaya çalıştığımızda da , çoğu zaman da bana hep bir gün senden ayrılırsam bunun tek sebebi salaklığım olur derdi. Artık salaklığına doymasın. Bana çok gelecek daha, şimdi iş yerindeyiz görüyor konuşmaya çalışıyor, buradan ben gidince daha da arayacak. Hep şüphelendiğim için bizim aramızdaki tek sorun bu kavgalardı. Onun dışında bizim her şeyimiz iyiydi. kimseye denk gelmez hem güzelliğini, hem huyunu, hem yetişme tarzını, hem geçmişini, işini, gücünü her şeyini tam istediği gibi biriyle olmak. O beni bulmuştu, hem de bu özelliklere sahip insan ona deli gibi aşıktı. Kendi eliyle ömrünün fırsatını kaybetti. Yalvarsın, yakarsın artık bitti. İçimdeki şu acı geçsin, ismini bile unutacağım.

Bence arkana bakmadan kaç, Allah kurtarmış. Sen yine iyisin senin 2 senen o kızın 5 senesi heba olmuş. Ne hali varsa görür zaten, öyleleri mutlu olamaz.3 senelik ilişkisine rağmen başkasına takılan adam mutluluk konusunda tatminsizliğini ispatlamış demektir.

Okuyunca bi tuhaf oldum. Allah kurtarmış. Böyle insanların canı cehenneme! Bu yaşadığın olay, güvensizlik sağlayacak sana ama inan ki herşey geçiyor. Bende aldatılmıştım 2 senelik eski sevgilim tarafından ama şükür ki herşey geçti bitti. Güçlü ol, herşeye rağmen, kapatma kendini içindeki düşüncelerle boğuşma. Rabbim yardımcın olsun..

Boşuna yorum yazmışsınız arkadaşlar çünkü konu sahibi sevgilisiyle(!) barışmış.. Evet yanlış görmüyorsunuz BARIŞMIŞ ve aşktan bahsediyor başka başlıklarda :)

Boşuna yorum yazmışsınız arkadaşlar çünkü konu sahibi sevgilisiyle(!) barışmış.. Evet yanlış görmüyorsunuz BARIŞMIŞ ve aşktan bahsediyor başka başlıklarda :)

Yok artık ne yapıyomuş hala 2 sevgiliylemi takılıyor konu sahibinin erkek arkadaşı ne güzel ya erkeklerin aradığı kadın tipi

Yok artık ne yapıyomuş hala 2 sevgiliylemi takılıyor konu sahibinin erkek arkadaşı ne güzel ya erkeklerin aradığı kadın tipi

Evet bende şok oldum..büyük aşkmış böyle olurmuş..çok şey yapmış barışmak için(2-3 haftada )..kendi yaşamasa başkası yaşasa o da anlamazmış kötü yorumlar yazarmış ama kendi yaşayınca başka oluyomuş..

Bak ne olucak sonrasında sana söliyim..esas kız 7/24 fırsat bulundukça boynuzu yiyecek ancak bu sefer daha profesyonel davranılacağından hiçbirzaman yakalamıcak ve sevgilisinin ona çok aşık olduğunu bir gençlik hatası olduğunu düşünecek.esas oğlan zaten esas kızı sevmiyor ancak birazcık varsa bile bu barışmadan sonra tüm saygısını kaybedicek..ancak böylesi fedakar(!!!) bir kadını zor bulacağı için büyük ihtimal evliliğe kadar gidecek çünkü ömrü boyunca tek kadınla yetinmek zorunda kalmıcak..yakalansa bile bu durumda affeden kadın cocukları olduğunda aldatıldığı için özür bile diler..adam bıkana kadar böyle yaşarlar..sonra aldattığı kadınlardan birine gerçekten aşık olup terkedip gider..

Esas kız da sanki başına silah dayanmış gibi ben onun aldatmalarını bile affettim,çok fedakarlık yaptım vahh boşa giden zamanıma diye esas oğlanı suçlayarak arkasından dövünür..THE END

Allah belasını versin şerefsiz herif

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…