Sona geldik, aldatıldığımı öğrendim.

Hayırlı olsun ne diyelim birazdan gelir konu kapatılsın sizene sevgilim ister aldatır ister gününü gün eder der affettim işte ohh

ne mide ama ..
affederek en büyük kötülüğü yaptı kendine

İnsanın kendi kendine yaptığı kötülüğü bütün dünya birleşse ona yapamazmış sözünün canlı örneği..

Tabiki bizi ilgilendirmez kendi hayatı,kendi kararı ancak cidden sanırım böylesini ben kk da bile ilkkez görüyorum..

Hiçbir Aldatmanın tabiki affı olmaz ama konusahibininki insanın kanını donduracak cinsten..

Bu kişi ile barıştınız mı konu sahibi şu satırları bir kez daha okuyun...

hemfikirim ..
şimdiden, sonraki konusunu merak ediorm ..

Bravooo ama ona değil sana..
Ee bunları yapan birini affetmek büyük başarı olsa gerek :)

Erkek arkadaş bu yahu, burada yada çevremizde aldatan kocaya neler diyoruz, kızıp tüüüü kaka diyoruz, konu sahibi arkadaş alınma ama sendede ne mide varmış.. O erkek arkadaş seni yine aldatmayacağı ne malum,? iyi düşündünmü? Evliliklerin bitme sebebi bu..

İşte senin alıntıladığın bölümü hatırladığım için başka konuda affettiğini görünce kanım dondu ve karıştırıyormuyum diye konularına baktım..

Aldatılıp çoluk çocuğuna rağmen bilmemkaç yıllık kocasını boşayan KK kadınlar size ölümüne saygı duymaya başladım

Gerçekten daha ilginç sizin alıntınız kıza yalvar yakar olmuş adam kız kabul etmeyince konu sahibine dönmüş ama bunu anlayamayacak kadar kör mü
Söyleyecek söz bulamıyorum ya yazık cidden.

Sanırım bende çocuğu için şans vermeyi düşünen insanlara yüklenmeyeceğim bu konuyu hatırladıkça.Hadi o insanların bi mazereti var da sen neyine güveniyorsun ne diye ateşe atlıyorsun?
Neyse gerçek aşk bu diye sayıklamaya devam etsin.Yarın bi gün başka üyelik alıp ağlar insanlar da üzülür.

Gerçekten daha ilginç sizin alıntınız kıza yalvar yakar olmuş adam kız kabul etmeyince konu sahibine dönmüş ama bunu anlayamayacak kadar kör mü
Söyleyecek söz bulamıyorum ya yazık cidden.
Kör değil pollyanna.Ama zorunlu olarak.Yazık yani aynısını bi kadın yapsa oo iffetsiz,terbiyesiz,damgalı olur.Ama bu iğrenç mahluklar alnı ak,başı dik ben erkeğim diye gezinir konu sahibi gibi kadınlar yüzünden.
Şimdi konunu kapatabilirsin.
Ne aşktan ne sevgiden bahsetme bu zavallılık kusura bakma ama.

Son düzenleme:
Konu sahibinin yorumuna denk geldim ben de..
Çok büyük bir yanlış bana göre.
Duygularınıza yenildiniz, sizi duygularınız kontrol ediyor. Kendi değerinizi görebiliyor musunuz? Sanmıyorum.
Bundan sonra bir şey yaşarsanız şikayet etmeye hakkınız yok bana kalırsa.. Bile bile kendinize kötülük yapıyorsunuz.
Böyle biri affedilebilir ama uzaktan.. Allah'a havale edilir.
Yüzüne bile bakmazdım ben bu adamın, sevgimin kalmasını bırak. Bir yalanla bu sevdiğim insan değil diye yabancıymış gibi bakmıştım ben eski sevgilime, aklıma geldi. Belki abartı belki değil benim ki bilmem ama bir de bu kişi hiç ama hiç gösterdiği gibi bir insan değilmiş zaten. Kendime yediremezdim barışmayı... Bende aldatıldım, acı çektim, anıları silmek zordu. Ama emindim gitmem gereken yoldan, yanlıştan doğrudan emindim.
Yine de dilerim ki gerçekten ıslah olmuştur ve mutlu olursunuz

Son düzenleme:

Evet bende artık evli ve çocuğu var diye ayrılmama ihtimalinide düşünen kadınlara kızmıcam asla..

Üstelik tek suçlu aldatan olarakta düşünemicem artık çünkü en büyük suçlu özsaygısı olmadığı için erkeklerdende saygı göremeyip kendini kurban ilan edendir benim gözümde..

Türkiye de kadın ve erkek eşit değilse bu sadece erkekler yüzünden değil..bu konu bunun en güzel örneği

İşte yetişkinlikle çocuk olmak arasındaki ayrım budur..yetişkinler bazen yapmak istemedikleri şeyleri de yapmak zorunda kalırlar ve bununla başetmek zorunda kalırlar..bunun sonucunda ruh olgunlaşır,tecrübe artar..ama 70 yaşında olup hala yetişkin olmayan birsürü insan var dünyada..hatta yetişkin olamadan ölüp giden..çok acı..

Zaman armutları olgunlaştırır ..insanları olgunlaştıran zaman değil edindikleri tecrübeler ve bunlardan çıkardıkları sonuçlardır..

Eminim aldatılıp ayrılan hatta gerekirse senelerce acı çeken kadınlarda konu sahibinden daha az sevmediler sevgililerini..ama şeker istiyorum öyleyse mutlaka şeker yemeliyim anlayışı küçük çocuklara özgü bir durum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…